מחר הקדם אירוויזיון

willo1

New member
אממ

לא יס אבל אני עוקבת אחרי השיר שלנו. ( חברה שלי מקליטה לי ולאחותי) קלטות עושות פה הלוך ושוב:) הן על קו גבעת שמואל-רמת גן

willo1

New member
זה חוזר ב 13

אני מניחה שאת כבר יודעת.. אושרי כהן יהיה שם. אבל למי אכפת. העיקר שרן יישאר בסביבה

X יו יו S

New member
כן אני יודעת הכל

אני מחכה בעיקר לאביעד קיסוס ועוד מישהו לא ידעתי אם מותר להגיד לך או לא (את קוראת
)

willo1

New member
קוראת קוראת

אני וספוילרים מיודדים. זוכרת בעונה הראשונה שנינט שרה למיקי ( נכון שמיה דגן מקסימה?) את דרך ארוכה? איזה יפההההההה זה היה פשוט מדהים

X יו יו S

New member
חח גם אני../images/Emo58.gif

גבעון חי אז לו אני גם מחכה הוא דמות שאני הכי אוהבת מעונה הראשונה כן זה היה מאוד יפה בהתחלה לא אהבתי את השיר הזה ובפרויקט Y2 חרשו עליו כל יום אחד אחר שר אותו (והם היו לפחות 7)ואז התאהבתי בו וזה אחרי זה ראיתי את זה בשיר שלנו (כי ראיתי את השיר שלנו בשידור שני בפעם הראשונה)

willo1

New member
לא אהבת את דרך ארוכה?

את בן אדם מיוחד. וכן חברה שלי טרחה להזכיר לי את זה כל הזמן ששרו את זה בפרויקט y2 ( זה נראה כמו החזקות האלו במתמטיקה בלעעע
)אבל הם בטח שרו את זה מגעיל שם. וגיא זוארץ הוא בהחלט דמות שווה. לדעתי עשו אותו מכוער שם. ראית אוות בטיפול נמרץ??

X יו יו S

New member
אמממ

כי את יודעת אני לא מעריצה של גלי אני סתם פה כי נחמד פה:) ככה שלשמוע את השיר הזה בפעם ראשונה ועוד שמישל מפרויקט שרה אותו לא היה משהו בכלל חח מה פתאום מכוער יפה לו ג'ל ולא לא ראיתי אותו שם פעם ראשונה שאני שראיתי אותו זה בש"ש

willo1

New member
../images/Emo13.gifאוקיי

אם לך נחמד פה. גם לנו נחמד שאת פה ( אני יכולה להרשות לעצמי לדבר בשם כולם נכון?
) וואי, אני לא מאמינה שאני עדיין פה. הולכת לישון. לילה טוב!

hilali1

New member
גם אני חושבת שהיה יפה

אבל ההנחיה היתה גרועה.. ממש גרועה

למעלה