מחר זה קורה... היום הגדול....

yaakii

New member
מחר זה קורה... היום הגדול....

ה נ-ט-י-ע-ו-ת הכי שוות! אני כבר מחכה... הטיול הראשון שלי בדור מדריך בתנועה....
אבל אני מאמין שבעז"ה יהיה אחלה!
ואפילו שהשנה לא נוכל לקיים את המצווה המאד-מאד חשובה של יישוב ארץ ישראל (=נטיעות) עדיין נטייל בה ונכיר אותה...! זה גם חשוב מאד! אז שיהיו אחלה בחלה של נטיעות...! שבוע מצוציין!

אני זוכר את הימים האלה.

הטיולים והמסעות היו מעולים, אבל אלו סכומים דרשו עבורם! והיום בכלל 300 שח למיסים! איפה הגבול?! למשפחה עם 4 ילדים מסתכמות ההוצאות השנתיות בתנועה בכ-6000 שקל!

yahafut

New member
על מה אתה מדבר?

הטיולים של עזרא שווים כל שקל של הוצאות! טוב, חייבים להודות שלפעמים, אם היו משקיעים עוד שנייה של מחשבה היה אפשר למצוא מקום יותר טוב לישון וכד` לילה טוב!

yaakii

New member
../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif - אני משוכנע שהם עושים כמה שהם

יכולים... בכל זאת כמעט כל מי שבהנהלה זה חצי התנדבות, אז בסך הכל אם באים לעשות טוב... אין להםסיבה לא להשקיע...

יוני, יוני, יוני

רק בטענות ובבקורות אתה מלא! תפרגן קצת! תהיה שמח! לא הייתה שבת נפלאה עם הרב הדרי? ועכשיו לעניין: התנועה לא דורשת אפילו שקל אחד ממה שצריך. אם ביקשו שלוש מאות שח, זה בגלל שצריך!

א. יודע אתה שאיני סובל את זה שאתה קורא לי ככה

ב. אז מה, ואם צריך שכל אחד ישלם שש אלפים שקל בשביל טיסה לפולין (ודי לחכימא ברמיזא-שיבין שאני מעביר ביקורת גם על גוף נוסף) מטעם התנועה? אז כל חניך שירצה לקחת חלק בפעילות החברתית ייצטרך להשיג סכום כסף שכזה??! ההנהלה צריכה לערוך טיולים כאלה שאין בהם הוצאות כספיות גדולות כל כך! שבוע טוב ניסים'לה!

אם אתה רוצה לצאת לטיול בשכונה

אתה יכול להגיד שישלמו פחות, אבל החבר'ה היום לא נהנים ממשהו שהוא לא ממש חוויה....

yaakii

New member
נטיעות תשס"ח-הדבר הכי שווה!

היה כיף חיים בלתי נורמלי! כל רגע היה מדהים! באמת יישר כח! הטקס בסוף היה ממש נחמד... הזיקוקים בסוף....(גם פגשתי שמה מישהו שאני מכיר שהתנדב שם מטעם מד"א...) שנזכה לעוד אירועים איכותיים כאלה...

../images/Emo45.gifהיה כיף...

הכי כיף היה הטיול עלינו על הר ושירדנו מההר ממש שני צעדים נפלה לי חולצה שהחזקתי ביד המרכזת שלנו והמאבטח הלכו לחפש לי את החולצה בסוף הם מצאו אותה. שהלכנו להרקדה נפל לי הכובע בסוף ההרקדה המאבטח שאל אם הכובע של אחת מהבנות של קבוצתי המדריכהשלי אמרה זה של שי-לי(זהו שמי) כולם אמרו אאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףף. בקיצור היה כיף של ממש הזיקוקים היו יפים מאוד.. מאחלת הצלחה בכל הטיולים...

yaakii

New member
נכון, באמת היה שווה המופע../images/Emo151.gif...צילמתי גם

את הזיקוקים! איזה כיף זה לפגוש כל הרבה אנשים שמכירים...

נראה לי

New member
היה מעולללה!!!!

פשוט..חזרתי כולי צרודה הביתה..חח.. אבל אני כ'כ כ'כ אוהבת את הסניף שלי ואת הצוות..פשוט הבנתי אתזה עכשיו XD יש לי סניף כ'כ מדהים, מעלה אדומייםםםםםם

yahafut

New member
לא מדויק

מי שרוצה יכול לבקש מימון מההנלה וגם אז לא בטוח שהם יתנו לו יש הרבה פניות אליהם וכסף יש פחות...

ראיתי את מעלה אדומים........

היה לכם דגל אדום שכתוב בו מעלה אדומים אני מפיזגת זאב היה שווה

למעלה