מחר זה קורה... היום הגדול....

רעיון הדגלים ../images/Emo104.gifמוצא חן בעיני../images/Emo204.gif

זה ממש כמו דגלי המחנות בתקופת החניות והנסיעות במדבר...

נטיעות המלכוווווווות!

הנטיעות הכי שוות! הנטיעות הכי שוות חוץ מזה שנאבדתי באמצע והייתי צריכה להיות עם הקבוצה של אורות
אבל הם דווקא היו נחמדות~! ואז פגשתי את הקבוצה בטקס וזה היה שמח

יצאתי למסלול של הבנים

כי אני מדריכה את נטעים בנים.. יו, זה כ"כ שונה! אין טיפה מורל, יבש כמו החיים! אבל היה כ"כ כייף! הקומונרית התותחית שלנו עשתה לנו את ה-מסע

yaakii

New member
וואי אתם בערך הסניף היחיד שהמרכזת (אהמ אהמ)

יצאה עם הבנים ולא עם הבנות... חח לא יודע איפה היית אבל הסניף שלנו- גיגי ה-
- עשה כל הזמן כמעט מורל (טוב, בערך...) (
אני מגיגי גיגי, אני מגיגי גיגי אתם מ: גיגי ). בטח לא שמת לב כי כל הזמן היינו ממש מקדימה
....ואז נחנו מלא
ונהיינו אחרונים
...

מזמן תנועת עזרא כבר לא באמת נפרדת ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif

-לצערי הרב! למה לא מתעוררים לגבי זה?? אני מיואש מלהסביר כמה שזה רע עירוב בין המינים בתקופת החיים הזו, אבל עזבו את זה - אפילו הסוברים שלדבר ישנם יתרונות כלשהם (
)- תנועת עזרא היא תנועה שמוגדרת כנפרדת מאז ומתמיד ואסור לתת לזה להשתנות!

נראה לי

New member
עם מדריכה בגימלים אין כמעט בעיות,

ומה רצית..? היא חייבת לצאת עם החניכים שלה למסלול, אז המרכזת הצטרפה אליה בכדי שלא תהיה לבדה..

למה מישהו חנון מנהל את הפורום?? מה הבעיה

שהמרכזת תצא איתם? ואתה בכלל פלצן!!

אז לידיעתך הרבה

ההנהלה כ"כ מעורבת בזה עד שגורי עשה לי ולמד"ש שלי שיחה בשביל זה, אל תמהר להתעצבן. חוצמזה שלא הכניסו סתם בן ובת לג' ועוד במעלה אדומים. והנפרדת- התנועה לא כזאת נפרדת. המטרה שלה לפתח גרעינים תורניים בכל מקום גם אם זה לערבב בין המינים. מסתבר. ולדברים יש יתרונות עצומים, זה כ"כ תלוןי במקום שנכנסת אליו ולמד"ש שלך

yaakii

New member
לא הבנתם אותי נכון...../images/Emo4.gif

כשאמרתי (אהמ אהמ) לא התכוונתי להעביר ביקורת על זה שמיכל אמרה "קומנרית" במקום מרכזת! לא שאני לגמרי מתנגד למה שיונתו אמר... אפשר היה למצוא מדריך בן שיצא במקום...

yaakii

New member
בדיוק היום התגלגלנו ../images/Emo86.gif לנושא הזה במפקד

מדריכים. איכשהו הגענו מהנושא של המסר של המרכזת לערכים של התנועה ואז הגענו, כפי שאמרתי, לנושא ההפרדה בין בנים לבנות...
. המרכת שלנו אמרה שעד כמה שהיא מבינה מגורי המצב של עירוב מסויים אך בו-זמנית מוגבל הוא המצב האידיאלי... אני חושב שצריך ממש לדבר על הנושא בדגש רב ולהבין בדיוק מה מתאים לכל סניף, בתקווה לטוב המרבי!
שבוע טוב!

למעלה