טוב תור אחד שסיים בצפר כבר ומחכה עכשיו 7 חודשיים לפני הגיוס שלו ליחידת "עוקץ" כרגע אני יביא לכם את שירשור הביאוס הגדול!! טוב אז ככה מחר אתם הולכים ללמוד תנ"ך ומתמטיקה ואנגלית וכל זה ואני ובזמן הזה שאתם יושבים בכתה ולומדים תזכרו שאני בבית או בים או בכל מקום אחר מבלה ונהנה ועושה חיים משוגעים !! ! תחשבו על זה שאתם פותרים משוואות של פולינום במתמטיקה אני יהיה ב 2 טיולים לחו"ל באמריקה וביוון תחשבו על זה ככה כל פעם שאתם תצטרכו לישון מוקדם כי מחר יש בצפר אני יבלה ויהנה ויהיה בבר גוריון או בים מבלה עד 4 בבוקר כל יום ... תחשבו על זה ככה שאתם תשבו בכתה ויסתימו לכם 4 שעות ואז יהיה לכם עוד 3 שעות מתמטיקה אני יהנה ויצחק עם חברים !! אחחחח כמה כיף לבאס איזה כיף שנגמרו הלימודים אחחחחח תגדלו תבינו ....
אתה רק מראה כמה שאתה מטומטם... במילא אתה למדת את זה, ועשית כל מה שאנחנו נלמד אז ביג דיל, שאתה תיהיה בצבא אתה תסבול חחחחחח ולי יש עוד זמן עד הצבא [טוב שכך, עדיף גם להיפטר מהצבא]
זה בדיוק ההגדרה אתה חושב שאתה חכם אבל אתה טיפש למה אתה לא תעשה צבא??!???!? אתה גם תעשה שאתה תגמור בצפר ותגיע לצבא אני יהיה כבר נשוי +2 מה זה משנה .... אני מאחל לך שנת לימודים פורייה חחחח איזה כיף להגיד את זה!! שנת לימודים פורייה לכולכם !! !!!! 1איזה כיף שוב פעם!! שנת לימודים פורייה לכולכם !! !
אז מה,אז אתם חוזרים לבית הספר.בסך הכל אתם הולכים לרכוש עוד השכלה.תפסיקו לעשות מזה יום אבל.מה הקטע של הנר זכרון? יש דברים הרבה יותר גרועים.תתבגרו. ובנימה אופטימית זו-שנה טובה!
אולי לך זה רק לרכוש השכלה.. אבל יש ילדים ששונאים בצפר לא בגלל העובדה ש:"או..חוזרים ללמוד:[" אלא בגלל שרע להם שם=עושים להם חיים חרא שם,האווירה שם מדכאת אותם..או פשוט רע להם שם.
תקשיבו... לא יודעת... לי למשל בשבועות האחרונים משעמם ואני מחכה לראות את החברות והחברים ואז חוזרים וזה מין "דאמט.. מה אני עושה פה?! למה אני קמה ב6 וחצי כשאני יכולה ב12?!" אבל בסה"כ אני נהנת!! בשיעורים מעבירים צחוקים נון סטופ ובהפסקות יושבים על הדשא... או שהולכים לבקר את הזינקים ולמי שראה - דאמט.. מה אתה נשאר שם?! אתה יכול לעבור בית ספר... למשל מישו יבוא לצפית וכאילו.. הוא ייקלט בשניות... אז בית ספר עם אחלה אנשים.. אז שיעבור למקום אחר...