מחר חוזרים לבית ספר,

רותם טל

New member
מחר חוזרים לבית ספר,

זהו כמה אכלתי בשישי שבת האלה בלעעעעעעעעע

אני אכלתי יותר ממך ! בטוח !

סבתא שלי...יש לה כישרון ללדחוף אוכל לאנשים ! אף אחד לא זז מהשולחן עד שכל האוכל שהיא הכינה נגמר ! וזה חוק !

רותם טל

New member
שמתי לב שאצל

כולם זה ככה תמיד יש את התיחקורים על חבר,ואיפה הוא ומתי הוא. זה בדוק..

אצלי זה לא ככה....

אבל פעם אחת סבתא שלי אמרה לי שהיא רוצה שאני יתחתן עם פרסי... צחקתי לה בפנים !!!!1 חחחחחחחחחח אני בחיים לא יתחתן עם פרסי ! אבל בחיים לא !!!!!!!!!!! רק עם אשכנזי או משהו כזה...כדי שיצאו ילדיפ יפים !(אם עוד לא הבנתם אני פרסית ! אבל לא קמצנית ! פרסים לא קמצנים ! הם חסכנים ! שמעתם ?? חסכנים ! לא קמצנים ! ואני לא רוצה לשמוע ויכוחים ! כי הם לא קמצנים ! הם חסכנים! יש הבדל..הבדל גדול, עצום, ענק ! אז מה למדנו היום ילדים ? שפרסים לא קמצנים, הם חסכנים. יפה !) ואני לא אובססיבית להוכיח שפרסים לא קמצנים ! שמעתם ? אני לא .!!! ואני חלא סתם אומרת כי אני באמת לא ! ופרסים לא קמצנים ! קיבינימאט ! הם חסכנים ! יש הבדל ! ואני לא אבססיבית ! שמעתם ? לא שמעתי ! יותר חזק ! שמעתם ? יופי ! תעזבי אותי כבר יא הודעה מעצבנת ! אמרתי לעזוב ! לעזוווובבבב !!!!!!!!!!!! פוי ~ חודפס !

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח אלינור יקרועעעהההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אכן קורעה...בין השאלה האינסופית...

מי בא קודם ? הבמבה או הביסלי ? ואם זה לא מספיק...עוד לא הבנתי למה מדונה לא עושה ניתוח להרמת חזה ! לעזאזל היא זקנה....כוח הכבידה גובר עליה....יש לה מספיק כסף...אז למה לא לעשות ניתוח להרמת חזה ? ואם היא כבר שם...שתרים גם את התחת ! אם לי היה כסף...הייתי בן אדם חדש(פשוטו כמשמעותו)! עכשיו אני בקושי יכולה להרשות לעצמי הורדת שיער בלייזר...אבל החלטתי מה לעשות שיהיה לי 100,000 שקל מיותרים...בעצם בדולרים טוב ? 17,000 לאמא, 17,000 לאבא, ל-3 אחים, כל אחד 2000. זה כבר 30,000 שהלכו. עכשיו, עוד 10,000 לסבתא. וה-50,000 שנשארו הולכים אליי ! ואני יקנה הרבה הרבה ממתקים ! וגם בלונים ! וגם נעליים עם ציורים של ברביות ופו הדב. ואני יקנה טלויזיה ורודה מיליון אינץ´ ! ואז, הדבר האחרון שאני יעשה, זה לקנות לאחותי הגדולה כרטיס להופעה של מייקל ג´קסון ! כי היא מתה עליו ! ואני ידאג שהיא תהיה בהילטון ושיתייחסו אליה כמו אל מלכה ! כי מגיע לה :) שולחת את אהבתי לכל האפרוחים הבודדים שנמצאים בלול ...(חחחח)

פ ר פ ר 18

New member
את האמת אצלי זה לא ככה...

לא אכפת להם עם מי אני יוצאת ומה אני עושה

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך הגעת למדונה ולכסף מהמילה קרועה?! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מסטולונה

אני ? מסטולה ? איך ידעת ?

וחוצמזה... אני לא חושבת שכל המטוסים בעולם צריכים להיות באותו צבע ! זה טוב שיש גיוון...תארו לעצמכם שכל המטוסים בעולם יהיו אותו צסע ? זה כמו שכל האנשים בעולם ילבשו חולצה שיש עליה ציור של מטוס..וכל המטוסים יהיו באותו צבע ! זה פשוט מזעזע...זה כבר יותר גרוע מהתחת והחזה של מדונה ביחד ! ובואו נוסיף את התחת שלי לעניין..רק לשם השוואה..כי אם למדונה היה תחת כמו שלי...היא מזמן כבר הייתה מתאבדת ! למה ? כי היא לא הייתה יכולה להתמודד עם כל השריקות שישרקו לה מרוב שהתחת שלה יפה...וזה רק לשם השוואה, כן ? אז זה הולך ככה...לפני כמה זמן הייתי בחווה אחת ליד הבית שלי...והיה שם מלא חיות איכסס איזה סירחון ! אבל זה שגר בחווה היה מזה חמוווד !!! תימני כזה...מצחיק ! אז אתם רוצים לדעת מה לקחתי ? טוב אני יגיד לכם ! לקחתי את הדואר מהתיבה...וגם לקחתי את אחותי מהגן(היא בת 23) וגם לקחתי ביס מהפיתה של אחותי(לא לגלות לה !) וגם לקחתי את כל זה לראות @ והנה התוצאה לפניכם: אלינור טימטום בע"מ.

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלינור לא אמרתי לך כבר? תפסיקי להסניף עשן מטוסים!!!!!

אני לא יכולה..תעזרו לי צריכה אישפוז

ורצוי שזה יהיה במקום שיש בו מלא רופאים חתיכים ! ושהמדים של הבית חולים יהיו: כל הגברים-בלי חולצה ותחתוני בוקסר צמודים צמודים וכל הנשים-את התלבושות מ-"מולאן רוז´" ואז אולי אני יסכים להגמל מעשן מטוסים...אבל רק אם אני יוכל להשאר שם לנצח ! בעצם, התחרטתי ! שכולם יהיו ערומים וזהו ! מישהו רוצה להצטרף אליי לגמילה ?

רותם טל

New member
יה סוטהההההההההההההההההה

אני בשוק אני בהלם אני המומה.................. יש לך עוד פנטזיות לספר לנו עליהם.. כן,כן

כן ! יש לי !

הפנטזיה הבאה כוללת את: ליאונרדו דקפריו(מטומטם אבל חתיך:) בראד פיט(בלי הזקן המכוער שלו!) [URL='http:///'] ועוד רבים וטובים [/URL] זה הולך ככה..: כולנו במקלחת...ואז פתאום אנחנו נזכרים ששכחנולהגיד לאמא שלי שכולנו מתחתנים...אז החלטתי לתת לבראד(פיט) את הכבוד לספר לאמא שלי... אז הוא התקשר ממרומי הסויטה שלנו בסיטי טאואר לאמא שלי..ואמר לה: "היי אמא של אלינור..אני בדיוק במקלחת עם אלינור והיא אמרה לי להגיד לך שאנחנו מתחתנים..ואני רוצה להגיד לך...שאלינור היא ילדה מקסימה..ואני אוהב אותה בכל ליבי !" אמא שלי...חטפה כמעט התקף לב...מסכנה...בראד לא היה עדין איתה?(חחחחחח) אז אחר כך..כולנו הלכנו לפגוש את צביקה פיק...ואת המכוערת הזאת לא זוכרת איך קוראים לה ! ואז כל החתנים שלי הלכו מכות עם צביקה פיק והמכוערת..וזרקו אותם ממרומי מגדל סיטי טאואר ! ואז..הלכנו להתחתן ברבנות הראשית לכוסיות בע"מ. בראד נכנס ואמר לרבנית(קורטני קוקס) שאנחנו מתחתנים ! קורטני קוקס אמרה "סבבה" ואז הלכנו ל-"אולמי אלינור והחתיכים" כדי להתחתן, הרבנית שברה כוסות וצלחות ואחר כך הלכנו למלון..לליל הכלולות... את עלילות ליל הכלולות של אלינור וכל החתנים שלה..אני יספר בהזדמנות אחרת... כבר אמרתי שאני מסטולה ?

ובכן פרפר נחמד שלי...

אף אחד לא הסכים להביא לי תרופות !!!!!!!!!!!!!!!! הם אמרו שאני סתם ישחק איתם כמו שאני משחקת בברביות ! אז לא נתנו לי... והנה התוצאה לפניכם... אני החוליה החלשה ! שלום !

ואת אומרת שאני לא לקחתי את התרופות?

קראת לי חמודה ואז שאלת אותי אם אמרת לי... מתוקה...נראה לי העשן מטוסים הגיע גם אלייך...
אני מסמיקה, תודה ! שלום !!!!

מריה12

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אלינור

את חייבת להיגמל!!!!! את לא נורמלית בלאט דיי כבר להסניף! ומה זה הפנטזיות האלה בלאט, את רוצה שגם האחיות יהיו ערומות? אם כבר רק הרופאים

למעלה