אבל את לא חושבת שזה יהיה מגעיל שאת מסתובבת ורואה חתיכים וזה.. ואז את ניתקלת באחת ע-נ-ק-י-ת עם פלולה עוד יותר ענקית על הלחי שלה נגיד.. והיא עוד ערומה? אה אה אה? לא חשבת על זה? אוי נראה לי אני זקוקה גם לגמילה בלאט..
המיוחדות...שאפשר לראות איתם רק חתיכים ! ורק בלי בגדים ! וגם אם הם לובשים בגדים..במשקפיים הם לא לובשים ! וא רואים שם בחורות .! רק חתיכים ! המצאה גאונית... עוד מישהו רוצה להצטרף איתי לגמילה ????
יווווו איזה יום ארוך! ואפילו פעם אחת לא דיברתי עם אספוש שלי! (ראו שני שירשורים למטה, מה הוא כתב לי אתמול....מי שרוצה פרטים...אלי...) אל תזכירו לי מחר בצפררררררררר!!!!!! בעעעעעעע עוד שבוע שוב חופש!
קיללתי אותו וצעקתי עליו שזה לא הגיוני ובלה בלה בלה.....חחחח הוא יודע לעצבן שלא תחשבי... ממממ וזהו עוד לא הגענו לשום מקום...חחחחח מממ עוד חודש הוא כאן בטיול שנתי ויש לו רישיון אז הוא יבוא אבל עדיין זה כזה......לא! בכל אופן אני בדיבורים נראה מה יקרה.....בלאט על המטומטם הזה!
ובכן יקירתי... המקום הנחמד הזה שאני אוהבת לקרוא לו בית, ממוקם בדיוק מול "שדה דב" הלא הוא שדה תעופה...שבדרך כלל מוציא טיסות לאילת ! ואם עוד לא ידעת לסבתא שלי קוראים דינה ! יש בעיות ?