כאלה אני אומרת "ווזלין" ופתאום אתה מקיא בשרותים? ואולי בכלל התכונתי לווזלין לשפתיים?!
עכשיו כשאני חושבת על זה בטיולים באמת מתייבשות השפתיים תמיד. קחו איתכם משהו...שפתון שקוף ולא מבריק נגד יובש... או ווזלין (אבל לפי מה שהבנתי אם עידו יראה ווזלין יעלו לו רעיונות לראש).
אני סתם חולה! (מי כאן מנהל רישומים של כמה פעמים אני חולה? מישהו כאן התלונן פעם שאני חולה יותר מדי... בכל אופן... זו פעם חמישית השנה... והפעם זו אנגינה- תרשמו לפניכם).
Tristania - Angina Through scornful declarence and lumnious eyes the shadows enveil with the glorious night Trespassing the sunset like thou hast before Entreating the daylight to rage nevermore Angina striking Elysium A frail remembrance glorificates the nightside-ascendance veiled underneath thy funereal skies The winds they may haunt me in bloodredest skies The moon may bewed the strangest of light The clasp of indifference the conquering tide The sweeping of daylight... my vigour´s decline Thy Carrion Kind Angina strikes Elysium... a frail remembrance Carrion Kind My Carrion Kind
(לא ממש טרחתי לקרוא את כולו).. נשמע לי קצת פסימי.. אתה מנסה לקבור אותי? (פיונרל סקייס?) יותר מדי דיבורים על פגרים ושאר צרות.. סלח לי אם לא אקרא את כל השיר ואם כתוצאה מכך שלא קראתי את כולו לא הבנתי את המשמעות שלו. אבל תודה על עצם המחשבה שבהקדשת השיר.אני חושבת.