מחר יוכרזו המועמדים לגראמי!

ערן1987

New member
מחר יוכרזו המועמדים לגראמי!

אז קצת לפני שזה קורה, מה אתם אומרים - מי יהיו המועמדים השונים? מי יופתע ומי יתאכזב? כמה מועמדויות תקבל ביונסה? האם סם סמית' ישלוט בכל הקטגוריות? האם פארל וויליאמס ישלוט בקטגוריות הראפ, לא מעט הודות ללהיט Happy? האם ג'ק ווייט ישלוט בגזרת הרוק? מי יהיו המועמדים בקטגוריית "האמן החדש הטוב ביותר"? והאם הפסקול של Frozen יפתיע ויקבל מועמדות ל"אלבום השנה"?

ערן1987

New member
מיילי סיירוס מועמדת לאלבום הפופ - הפתעה!

חשבתי שלא יעריכו אותה.. האם היא תקבל מועמדות על WB?

Music Man XD

New member
אלבום פח אשפה.

פשוט נורא.
&nbsp
אם הייתה קטגוריה על חשבון אינסטגרם, הייתי נותן לה לנצח, אבל לא על המוזיקה שלה. אולי ל-WB מגיעה מועמדות, אבל שום דבר חוץ מזה.

ערן1987

New member
אל תשכח שהאלבום קיבל בסה"כ ביקורות לא רעות

לא ברמה של אלבום השנה - אבל בסה"כ פירגנו לה.

Music Man XD

New member
הוא קיבל ביקורות ממש ממוצעות.

אולי WB קיבל ביקורות טובות, לא האלבום.
וזה לא משנה את העובדה שלדעתי מדובר בכאב ראש ובקקפוניה לשמה.
&nbsp
למה שאדבר, הנה ההוכחה הכי טובה:
https://www.youtube.com/watch?v=OEWAciqLoQw
&nbsp
מצטער, זה קקי של אלבום. אין לי בעיה עם מיילי ואני לא הייטר שלה, אני אפילו מציץ בחשבון האינסטגרם שלה מדי פעם כי הוא קורע, אבל חרא אלבום.
&nbsp

ערן1987

New member
אני חושב שהוא סבבה של אלבום

אבל ברור שהיא מועמדת גם בגלל שהיא.. היא. הרי הגראמי צריך אמנים גדולים שיהיו מועמדים/יופיעו בו, שיעשו רעש, כדי שיהיה לטקס הרבה רייטינג - ולכן אמנים כמוה מועמדים. הרי אם זה היה הולך לפי מוסיקליות נטו במשך השנים לא היינו רואים טונות של מועמדים שמועמדים בקטגוריות שונות, אפילו משניות יחסית, מקבלים מועמדות.

Music Man XD

New member
ברור לי.

זה פשוט מוריד מערכו של הטקס הזה, שבשנים האחרונות נראה כי הוא עושה יותר ויותר החלטות על הבסיס שאתה ציינת, ופחות על בסיס המוזיקה.
&nbsp
"באנגרז" הוא לא Pop Album of The Year מטריאל. נקודה.

ערן1987

New member
מסכים לגמרי על הפסקה הראשונה

חושב שחברי הגראמי לא מסכימים איתך על הפסקה השנייה

ערן1987

New member
עזוב את זה, אתה יודע מה קלטתי?

סיה לא מועמדת בקטגוריית אלבום הפופ! אוף, זה אומר שהיא לא תקבל מועמדות לאלבום השנה? ):

ערן1987

New member
והמועמדים ל-Best New Artist הם..

באסטיל
סם סמית'
איגי אזליה
HAIM
ברנדי קלארק (נראית כמו זמרת קאנטרי ממוצעת
)

Music Man XD

New member
ֱ!GO HAIM

הצתה מאוחרת, אבל טוב מאוחר מאף פעם.
גם אם סם יזכה זה יהיה נחמד מאוד. אבל בטח איגי תזכה.

ערן1987

New member
בדיוק מה שחשבתי!

אני שמח שהן מועמדות (יש לי הרגשה שזו תהיה המועמדות היחידה שלהן כי הן לא קיבלו מועמדות לאלבום הפופ) כי חשבתי שזה כבר לא יקרה מכיוון שהן הוציאו את האלבום שלהן רק לפני הדד-ליין של השנה הקודמת, כלומר שהן היו יכולות להיות מועמדות בשנה האחרונה. הו וול

&nbsp
סם סמית' נחשב לפייבוריט המובהק לזכייה.

ערן1987

New member
פרט מפתיע לגבי ברנדי קלארק

האמנית הכי אנונימית בקטגוריה הזו וכנראה מי שתקבל את הזינוק הכי משמעותי עכשיו שהיא מועמדת בקטגוריה כה מרכזית.
&nbsp
אז כן, היא זמרת קאנטרי - אבל היא בת 36 שהוציאה את אלבום הבכורה העצמאי שלה באוקטובר 2013 והוא נכנס למצעד האמריקאי למקום ה-197 (!) ובשיאו הגיע עד למקום ה-163! אבל במצד הקאנטרי היא לא הגיעה רחוק כל כך והגיעה בשיאה למקום ה-23. האלבום שלה, 12 Stories, מכר עד כה כ-30 אלף עותקים בלבד בארה"ב אבל זכה לביקורות סופר חיוביות (ציון של 89 במטהקריטיק) מה שהופך את המועמדות שלה לסופר מפתיעה כי היא לא מוכרת אפילו בקרב חובבי הקאנטרי.
&nbsp
נראה לכם הגיוני שזמרת כה אנונימית תקבל מועמדות בקטגוריה כזו או שמצביעי הגראמי אשכרה בחרו באיכות על פני שם גדול אחר?

DAN1EL

New member
הקטגוריה הזאת מבאסת בשנים האחרונות.

בשנתיים האחרונות זכו אמנים שכל כך ברור שהם יהיו פלא של להיט אחד - או גג שניים.
ציפיתי למועמדות של לורד גם בשנה שעברה וגם השנה וזה לא קרה וזה פשוט פספוס.
זאת זמרת שהולכת כנראה להישאר איתנו, בניגוד לכמה אחרים.
&nbsp
לקטגוריה הזאת יש עבר מפואר (למרות ה"קללה") - ונראה לי הזוי שעם רשימת זוכי עבר כמו הביטלס, טום ג'ונס, הקרפנטרז, קרלי סימון, טרייסי צ'אפמן ומאריה קארי (ומהשנים האחרונות - אלישיה קיז, כריסטינה אגילרה, אדל, איימי וויינהאוס, נורה ג'ונס, בון איבר ועוד), פתאום הולכים להצטרף לרשימה מישהו מהאנשים האלה.
סם סמית' - סבבה.
איגי אזליה - מחבב אותה, אבל זה נראה לי מוגזם. מה היא כבר עשתה השנה שהיה יותר טוב מלורד?
באסטיל - לא מכיר. אולי הם טובים, אין לי מושג. אבל לא היה להם להיט אחד?
חיים - לא אוהב, והן גם לא כאלה חדשות כבר.
ברנדי קלארק - לא מכיר, אבל תמיד הם דופקים איזו מועמדת כזאת מז'אנר הקאנטרי, לפעמים היא גם זוכה, שזה בכלל הזוי.

ערן1987

New member
לורד לא הייתה יכולה להיות מועמדת לקטגוריה הזו השנה

מכיוון שהיא זכתה בשנה שעברה בגראמי - ולפי החוקים שלהם ברגע שזכית בגראמי אתה לא יכול להיות מועמד בקטגוריה הזו (למשל דרייק קיבל מועמדות בקטגוריה הזו בזמנו כששנה לפני כן הוא היה מועמד בקטגוריה כלשהי, אך מכיוון שהוא לא זכה בה הוא היה מועמד בקטגוריית האמן החדש). אבל כן, היא לגמרי הייתה צריכה להיות מועמדת (ולזכות) בשנה שעברה.
&nbsp
אני לגמרי מופתע שבאסטיל מועמדים, וואן היט וונדר לחלוטין שאפילו האלבום שלהם לא קיבל ביקורות מלהיבות. אני חושב שהפרס יילך לסם סמית' כי אני יכול לראות איך הוא עוד ממשיך עם הקריירה שלו והוא יותר "איכותי" מאשר איגי אזליה הנוראית, שגם היא קיבלה ביקורות בינוניות מינוס. מה שכן, אם חיים יזכו אשמח.

ערן1987

New member
המועמדים ל-Record of the Year

(הם כבר הוכרזו אבל זו קטגוריה מרכזית מדי כדי לא לציין אותה כאן)
&nbsp
הפרס הזה הוא בעצם הפרס לשיר השנה כשיר בפני עצמו, בשונה ל-Song of the Year שהוא פרס שהולך לכותבים שלו - אבל בדרך כלל המועמדים בשתי הקטגוריות האלה חופפים.
&nbsp
טיילור סוויפט - Shake It Off
איגי אזליה וצ'רלי אקס.סי.אקס - Fancy
סיה - שנדליר
סם סמית' - Stay With Me (Darkchild Version)
מיין טריינור - All About That Bass

2Dirrty4U

New member
רגע רגע.. אלו מועמדים לגראמי או ל-VMA?

הטקס הזה הפך לבדיחה!

למעלה