מחר יוכרזו המועמדים לגראמי!

ערן1987

New member
המועמדים ל-Song of the Year

סיה - שנדליר
סם סמית' - Stay With Me
טיילור סוויפט - Shake It Off
הוזייר - Take Me To Church
מייגן טריינור - All About That Bass
&nbsp
הפרס הזה הולך רק לכותבי השיר, אבל במקרה של כל 5 המועמדים הנוכחיים כולם השתתפו בכתיבת השיר ככה שכולם מועמדים בקטגוריוה הזו.

DAN1EL

New member
את של טיילור והוזייר לא שמעתי.

ממה ששמעתי - שנדליר הכי טוב.

ערן1987

New member
נראה לי שתאהב את השיר של הוזייר

בכלל, האלבום שלו ממש טוב! של טיילור ממש חמוד אבל זה ברור שהיא מועמדת כאן בתור אמריקה'ס סוויטהארט.

YEEZUS

New member
טוב, זה ברור שזה הולך לסם סמית'/סיה.

אני חושב שזה מאוד מגיע לסיה, אבל אני אוהב יותר את Take Me to Church.
לשים פה את All About That Bass ו-Shake It Off זה לא מובן בכלל. אני אוהב את שני השירים האלה, אבל זו לא הקטגוריה המתאימה להם. זה מעיד אך ורק על חוסר הרצינות של הטקס הזה בשנים האחרונות. שירי פופ כל כך סטנדרטיים מקבלים מועמדות לגראמי... טוב שלא שמו פה את Dark Horse.

ערן1987

New member
אני דווקא מבין למה שמו את מייגן וטיילור כאן

שני השירים מגיעים עם מסר מסוים: מייגן שרה על קבלה עצמית (שירים כאלו מקבלים הרבה מועמדויות לאורך השנים בקטגוריה הזו) ושזה בסדר לא להיות רזה כמו מקל וטיילור שרה על כל ההייטרס שלה. לא השירים הכי מתוחכמים בעולם אבל הם מגיעים עם משהו קצת מעבר ל"אני אוהבת אותך בייבי/ כן כן כן".

ערן1987

New member
והמועמדים לאלבום השנה הם..

ביונסה - ביונסה
פארל וויליאמס - GIRL
סם סמית' In the Lonely Hour
בק - Morning Phase
אד שיראן - X

פארל מועמד לא רק על אלבום הסולו שלו אלא גם כמפיק באלבומים של אד שיראן ושל ביונסה, מה שאומר שהוא יכול לזכות בגראמי על אלבום השנה זו השנה השנייה ברציפות (בשנה שעברה הוא זכה על חלקו ב-Random Access Memories של דאפט פאנק).

DAN1EL

New member
גם אני הייתי מהמר עליה.

מבין המועמדים שמעתי רק את של פארל ושל ביונסה.
&nbsp
של פארל בינוני (יחסית לכישרון שלו) אבל עדיין יותר טוב משל ביונסה.
מצד שני - ביונסה עשתה כאן קפיצת מדרגה, ופארל בדיוק להפך.
אז למי מגיע יותר מביניהם?
קצת קשה להחליט.
בתכלס לשניהם לא מגיע גראמי על האלבומים האלה

&nbsp
ואת האחרים, כאמור, טרם שמעתי.
מהסינגלים ששמעתי של אד שיראן - מוזיקה חמודה-חביבה כזו, ממש לא ברמה של גראמי (אם כי לצערי אני כבר לא חושב שזה אומר הרבה - "רמה של גראמי"
)

RTur

New member
למה פארל מועמד על גרסת הלייב של Happy בביצוע הפופ?

למה דווקא הלייב? חח

ערן1987

New member
עזוב "למה הלייב"

מהי גרסת הלייב? גם ג'ון לג'נד מועמד על all of me בגרסת הלייב.
&nbsp
יש כמה וכמה WTF בשנה הזו. מילא שסיה לא מועמדת לאלבום השנה, נקבל את זה, אבל היא לא מועמדת אפילו לאלבום הפופ - ומיילי סיירוס כן? פור ריל?
&nbsp
וגם Stay With Me של סם סמית', הוא מועמד על הגרסה של דארקצ'יילד. מהי הגרסה של דארקצ'יילד? בכל מקום שחיפשתי הגרסה הזו היא הדואט עם מארי ג'יי בלייג', אז למה גם היא לא מועמדת על חלקה בביצוע? חפש ביוטיוב, לא תמצא גרסה לבד של סם כגרסת דארקצ'יילד. מה נסגר? איזו גרסה זו?
&nbsp
קיצר, יש פה כמה דברים מוזרים.

2Dirrty4U

New member
למה mop head bitch צריכה להיות מועמדת לאלבום השנה?!

ובזיון שמיילי מועמדת בכלל לגראמי.

ערן1987

New member
כי יש לה אלבום חזק ומעולה

עם אחד הלהיטים הגדולים של השנה, אלבום בעל טקסטים רציניים ולא רק בסגנון "בייבי בייבי". אבל אני מניח שאפילו לא שמעת אותו, נכון? את הייטרית של סיה מלידה

2Dirrty4U

New member
אלבום משעמם עם להיט אחד התכוונת

והטקסט מתיימר להיות עלק אייכותי אבל הוא לא.
שמעתי אותו והוא משעמם רצח ולא מגיע לו להיות מועמד על אלבום השנה בכלל אבל

RTur

New member
יש גרסת לייב ששוחררה לאייטונס, אבל זה עדיין ממש דבילי

פארל שחרר גרסת לייב של השיר לאייטונס. יש לי אותה איפשהו. זו פשוט הקלטה מאחת ההופעות שהוא עשה עם השיר.
לא ברור לי למה הוא מועמד לגראמי דווקא על הגרסה של הלייב ולא גרסת הסטודיו? זו לא איזו גרסה שונה לחלוטין מהשיר. זה פשוט מנוגן לייב עם נגנים ומדי פעם שינו כמה אקורדים או עשו איזה ברייק (כמו כל הופעת לייב טיפוסית של זמר/ת פופ..) חח
די קשה גם למצוא את הגרסה הספציפית הזו ביוטיוב כי כשכותבים pharrell happy live זה מן הסתם נותן מלא הופעות שלו עם השיר בכל מיני מקומות. אני לא יודע איזו מהן היא זו שגם הועלתה באופן "רשמי" לאייטונס.

ערן1987

New member
זה חרטא לגמרי

כמו שביונסה הייתה מועמדת בזמנו שנתיים ברציפות על Halo, בשנה הראשונה על גרסת הסטודיו ושנה אח"כ על איזו גרסת לייב.. בולשיט מוחלט.

למעלה