מחר יום הולדת לפורום!

Neta558

New member
מחר יום הולדת לפורום! ../images/Emo65.gif

מחר אנו חוגגים יום הולדת ראשון לפורום. כן, אנחנו קיימים כבר כמעט שנה! אני מכריזה בזאת על חגיגיות מופרזת בפורום לימים הקרובים, לרגל יום הולדת! משרשרת כמה הצעות, אתם מוזמנים להוסיף משלכם... מזל טוב לנו!!!

Neta558

New member
ההודעה הראשונה...

מתי הצטרפתם לפורום? מה הייתה ההודעה הראשונה שכתבתם? מי מאיתנו כאן כבר שנה שלמה? והנה ההודעה הראשונה שלי. שלוש...

עצוב ../images/Emo7.gif

לראות שכל כך הרבה זמן אתם הייתם כאן... והייתם... ולא אכלתם... וידעתם... ואני לא
אני לא ידעתי שלהיות צמחונית זה מה שיעזור לבעלי החיים
אני אכלתי בעלי חיים עם הדעות הקדומות שאני פוסלת
אני הייתי מסבירה לאנשים אחרים למה אני לא צמחונית
אבל כשגילו לי בגיל 10, שצמחונות זה מה שיעזור לבעלי החיים, הפכתי לצמחונית
. הנה משהו טוב. (אגב, הפורום היה נורא רציני עד שנטע עם המוח המעוות שלה [הברקה של שני] הפכה אותו ובלגנה אותו, והוסיפה שטויות מטורפות לגמרי)

נהנית מהליקוקים נטע? ../images/Emo13.gif

הייתי חייב להעיד שאני אוהב את הפורום עד נפטון וחזרה, בשביל לאזן

ההודעה הראשונה שלי ../images/Emo95.gif

הנה ההודעה הראשונה שלי בפורום... כפי שאתם בוודאי יכולים לשים לב היא מלאת תוכן, כמעט כמו כמות ההשתתפות שלי בפורום... ההודעה הראשונה שלי ולגבי הניהול של נטע, אני חייב להודות שאני טענתי לפני כחצי שנה שאין מה לעשות עם הפורום הזה ואפשר פשוט להמיר אותו בהמון מאמרים שינתנו לאנשים חדשים שיכנסו, כי מלבד לענות על שאלות של חדשים אין מה לעשות בו... ותראו ראו, הפלא ופלא, אכן יש מה לעשות איתו ואני אחד מהכותבים המרכזיים פה... (אחרי שיקולי פרישה רציניים...)

lifegirl

New member
../images/Emo49.gif לפורום! ../images/Emo142.gif

והנה, ההודעה הראשונה שלי... חדות העין ודאי ישימו לב שאין לה הרבה תועלת :) הפקפוקים לגבי אריכות ימיו של הפורום התבדו, ואפילו אני לא ממש מסכימה עם הטענה שהעלתי אז :) "שנזכה לשנה הבאה". אבל לא עד 120 שנה... הלוואי שכל העולם יטבען קודם (מה שישאיר לנו פורומים של מתכונים. לא יהיה שום צורך בפורום שמטרתו לטבען את העולם ואחותו..)

vegan

New member
ההודעות הראשונות שלי

ההודעה הראשונה שלי בפורום על הפעילויות הענפות של אנונימוס בירושלים ובפרה-היסטוריה - הפורומים שקדמו לפורום זה בדיבורים: הודעת מזל טוב בפורום טבעונות החדש שמהר מאד נסגר, עם פתיחתו של פורום זה בתפוז) הודעתי הפותחת בפורום צמחונות בדיבורים - "מה זה גלוטן?" דרך אגב, כקורא פסיבי, השתתפתי ב"פורומים" של זכויות בע"ח כבר לפני 11 שנים. עוד לא היו אז WEB ודפדפנים והכל התנהל דרך האימייל. שם שמעתי לראשונה על טבעונות וכל הקשור לתעשיות החלב והביצים, מידע שהשפיע עלי עם הזמן להפוך לטבעוני. שם גם שמעתי לראשונה על אנשים הנמנעים מעור - עשר שנים אחרי שהפסקתי להשתמש בעור וכבר התחלתי לחשוב שאני היחיד בעולם הנוהג כך...

Veggie John

New member
כיצד הפורום שינה את חיי

הא נטע, אני משוכנעת שהקלקת את דרכך לכאן במהירות שיא
אז לא, הומאז´ קורע לב לא תמצאו כאן, אבל על מתנה ברוח הפורום חשבתי גם חשבתי! אני גאה להציג בפניכם את: מתכון א-לה חניבעל לקטר לקרניבור מוקפץ ברוטב קישואים ---------------------------------------------------------- רכיבים: <צונזר> אופן ההכנה: <צונזר> בתאבון

Neta558

New member
*קליק* *קליק*

לא המהירות הצפויה, אך אכן הקלקתי כאן
והשעשוע לא אחר לבוא. עכשיו אני רק מתלבטת אם להכניס את זה למאמרים

Neta558

New member
הודעות מומלצות במיוחד!

באילו הודעות מהשנה האחרונה תרצו לשתך אותנו שוב? אילו דיונים הכי ענינו אתכם? איזו הודעה גרמה לכם לבכות, לצחוק, לבכות שוב, ולהבין שכבר תשארו כאן לעד?
בקיצור-שרשור הודעות מומלצות מכל הזמנים! (המהדרין יכולים אפילו לקשר לפורום הישן בדיבורים!).

Neta558

New member
הודעות בתחילת הדרך...

שתי הודעות שמצאתי, ממש מתחילת דרכו של הפורום: ההודעה הראשונה היא של אוריה, שמסביר קצת על ההסטוריה של הפורומים הקודמים ופותח את שרשור ההכרות הראשון שלנו. ההודעה השניה היא של שני, והיא למעשה התחרות הראשונה שהייתה בפורום, תחרות כריכים טבעונים.

vegan

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo87.gifכדורי שוקולד../images/Emo87.gif../images/Emo86.gif

הפורום הזה הוא לא מה שהוא בלי כדורי שוקולד (או חרובים, למהדרין). אז הנה המתכון הפרה-היסטורי לכדורי החרובים של נטע.

Neta558

New member
מתנות לפורום!

לכאן אתם מוזמנים לשרשר מתנות לפורום. זה יכול להיות שיר או סיפור. אפשר לעצב כרזה מגניבה או סמל חדש לפורום (לכל מי שלא אוהב את השלד שלנו...) אפשר להמציא מתכון טבעוני משובח על שם הפורום (רצוי מתפוזים) ואם תהיו יצירתיים במיוחד, לא תצמדו לרעיונות שלי ותמצאו רעיונות נוספים!

haleth

New member
כרישה א-לה נטע בזיגוג תפוזים

נטע, הפורום בהנהגתך הוא מקור השראה לי: כרישה א-לה נטע בזיגוג תפוזים חומרים: 10 כרישות חתוכות לטבעות של 2 ס"מ 6 כפות סילאן וכדומה 4 כפות חומץ תפוחים 8 כפות מיץ תפוזים טרי 6 כפות רוטב סויה הכנה: בסיר מערבבים את מיץ התפוזים עם החומץ והסילאן עד המסת הדבש. מסדרים את טבעות הכרישה על תבנית אפיה ומברישים בנוזל. מדליקים את התנור למצב גריל ואת התבנית מכניסים למרכז התנור. מדי פעם מברישים שוב את הכרישות בנוזל, עד שהן מקבלות צבע זהוב עמוק. בטעבון.

Neta558

New member
../images/Emo9.gif וואו, איזו התרגשות! ../images/Emo9.gif

מתכון א-לה נטע? אין מילים בפי בכדי לתאר את ההתרגשות שאחזה בי כשקראתי זאת!
אילו הייתה זו תחרות השבוע, היית מקבל כרטיס חופשי-חודשי ל
הכבוד!

haleth

New member
והנה עוד משהו....

אני רוצה לשתף אותכם בנסיון מאתמול שעלה יפה: סלט דלעת בטחינה כן כן, מה ששמעתם. ואני רוצה להקדיש אותו לטלי. זה שהיא לא כאן לא אומר שאני שוכחת להתחנף. סלט דלעת וטחינה חומרים: נתח קטן של דלעת טחינה מוכנה (לא גולמית) הכנה: לבשל את הדלעת עד שהיא מוכנה אך לא רכה מדי. לחתוך לגפרורים. לערבב עם הטחינה. להגיש בטמפרטורת חדר. בטעבון!

Neta558

New member
בעיונת קטנטונת...

טלי שונאת טחינה!
נראה לי שעדיף שהיא לא תדע שזה המתכון שבחרת להקדיש לה... אפשר להגיד לה שהקדת לה מתכון ל...
?
או בעצם, אחרי דיווחי הגועל של מהצבא, גם 1001 דברים לעשות עם שניצל כרובית ישמחו אותה להפליא!

טלי שונאת טחינה? אין בעיה!

נכין לה משהו עם חומוס!
לאלו שלא מכירים את טלי: טלי שונאת חומוס עוד יותר. מקסימום נכין את תבשיל הגורמה המדהים מבית היוצר של טלי: ביסלי עם במבה - העירבוב המנצח!

למעלה