מחר יום הולדת לפורום!

Neta558

New member
ביחס של אחד לאחד, כמובן!

שלא תחשוב אפילו לאכול שתי במבה עם ביסלי אחד! ושהביסלי יהיה ביסלי גריל, ברור...

EaTit442

New member
אויש,

טלי הזאת. אם היא לא הייתה מציגה בפני את הסנדוויצים בזלמניה הייתי נאלצת לערער לגמרי על איכויותיה הקולינריות. בכל אופן, ביסלי גריל הוא האפשרות השניה, אחרי ביסלי בצל, כמובן, וברור ששתי במבות על ביסלי, בגלל זה הביסלי קטן והבמבה גדולה. הטעם של הביסלי חזק ושל הבמבה פחות. אויש, אנשים. באמת. -יעל-
(שעכשיו שמה לב שלא אכלה במבה\ביסלי ממש ה-מון זמן)

haleth

New member
"טלי שונאת טחינה"../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה אני בכלל טורחת להתחנף לאנשים שלא אוהבים טחינה?!!

../images/Emo49.gifצמחוני מתנה../images/Emo21.gif../images/Emo128.gif

ובכן, אני רוצה לתת מתנה צמחוני חדש לפורום! (לא אני, אני טבעוני) אני מכיר מישהו שההורים שלו מכריחים אותו לאכול בשר (ממש באסה...) כמובן כמו כל הורים טובים, הסיבה שלהם היא סיבה שבגיל ההתבגרות חיבים, לאכול בשר (אגב הם צמחוניים, אבל עברו כבר את גיל ההתבגרות...) אם מישהו מכיר תזונאי יכול להגיד שאפשר להיות צמחוני בגיל ההתבגרות, באזור רמת השרון או הרצליה, בבקשה תודיעו לי ותקבלו צמחוני מתנה. ועוד מתנה! יש לי בן דוד חדש! והוא גר ממש קרוב אלי, אז אני עושה עליו ביביסיטר 3 פעמים בשבוע, וזה יוצא בסביבות ה70 שקלים לשבוע, ואתם אני תורם לאנונימוס, אז יהיו עוד הרבה צמחונים בקרוב! ויום אחד, כל העולם יהיה צמחוני!

vegan

New member
קציפורום תפוזים../images/Emo48.gif

קציפורום תפוזים - קציפת תפוזים ליום הולדת החומרים: 1 קופסא (קטנה) קצפת צמחית ללא סוכר (שמנת מתוקה צמחית) 1/2 קופסא קטנה של תרכיז פריגת תפוזים הכנה: מפשירים מעט את תרכיז הפריגת מקציפים את הקצפת לפי ההוראות (לא מוסיפים סוכר) מוסיפים בהדרגה את התרכיז וממשיכים להקציף. מגישים מיד או מקפיאים לקבלת גלידה. מקשטים עם דובדבן ועוד אחד לשנה הבאה. הערות: 1. אפשר להשתמש בטעמים אחרים - אבל קודם תפתחו פורום טבעונות במנגו. 2. שימוש בקצפת מתוקה (כזו שלא צריך להוסיף סוכר, על פי ההוראות) ייתן תוצאה מתוקה מאד. אם מישהו אוהב מאד מתוק שינסה. 3. אפשר גם להוסיף מחית מפירות טריים (מנגו, תותים, שזיפים, בננה) במקום תרכיז. במקרה זה אפשר להשתמש בקצפת מתוקה. 4. אפשר להגיש גם צירוף של צבעים מטעמים שונים. 5. ללא טבעונים שרוצים להתחכם ולהשתמש בקצפת חלבית - קצפת צמחית יציבה בהרבה. הוספת פירות ותרכיזים לקצפת חלבית יכולה לפרק את הקצפת ותתקבל עיסה נוזלית.

דדי שי

New member
חשבתי הרבה מה אני אוכל להביא לפורום

והנה מה שבסוף מצאתי. פעם ראשונה שאי פעם יש לי חתימה בתפוז! נו, מה תגידו? האם יש עוד לקקן ממני? (בעצם, לא נראה לי שזה משנה הרבה, כי אני כמעט לא משתתף באף פורום אחר של תפוז... מדי פעם אני כותב גם בזכויות בעלי-חיים. אבל הערך הסמלי של המתנה זה העיקר...)

ווינגז

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif../images/Emo77.gifלדעתי המתנה....

לדעתי המתנה הכי טובה שאפשר לתת זה שיש פה בפורום כל כך הרבה צמחונים/טבעוניים!... תחשבו על זה.... אולי אנחנו לא באמת משנים את העולם... אבל זה שכל אחד מאיתנו לא אוכל פרה/תרנגולת/ביצה וכו´ זה פחות חיה נהרגת!!! אז לפי דעתי זה הדבר הכי הכי כיף שאנחנו יכולים בעצם להגיד על הפורום הז.... וזאת המתנה שלי! נ.ב: אולי לא הצגתי את עצמי! קוראים לי יעל... אני צמחונית כבר 10 חודשים... ואני חדשה בפורום.... מזל טוב לפורום

Neta558

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo142.gif

קבלי את פרח הבית שלנו -
לכבוד הצטרפותך! כותבים חדשים בפורום זו המתנה שאנחנו הכי אוהבים לקבל! ולפני שמסתערים עלי פה שוב בהאשמות שוא - ככה הפרח נראה, בחיי! לא אכלתי לו את העלים, הוא פשוט מצולם מלמעלה!

Neta558

New member
לא להאמין, אבל...

אנשים מדי פעם נכנסים לשם וכותבים איזו הודעה! כתבתי שם שוב את הכתובת החדשה. היכונו לקבל עוד מצטרפים חדשים! (אחד או שניים בשנה, לא עומס רציני
) ולא לשכוח גם את פורום טבעונות הישן!

כל פורום מתחיל בפורום הישן !

הודעה של הפורום ב IOL, זה שאני לא זכיתי להשתתף בו לפני שעבר לוואלה (הוא נסגר בסוף). אז בהזדמנות זו, דקה דומיה לזכרם של הפורומים המתים!

אנשים, אתם עושים מזה עניין גדול מדי

אז חוגגים שנה לפורום, וואו (מ+ז+משנ)ה? זה לא כאילו כל העולם הופך לצמחוני מחר או משהו. וזה גם רק שנה, לא עשר שנים זה לא כזה חשוב, וחוץ מזה עדיין לא עניתם לשאלה שלי (ב"
צמחוני מתנה
")

Neta558

New member
אסור לחגוג?

הפורום הזה קיים כבר שנה שלמה, ואני חושבת שזו סיבה לחגוג. זה לא שהזמנו אולם והסעדה בעשרות אלפי שקלים על חשבון משלם המיסים, אנחנו בסך הכל נזכרים בהודעות ישנות ומברכים את עצמנו. אני חושבת שהפורום הזה הוא כלי חשוב לצמחונים וטבעונים, וכן, הוא גם עוזר לצמחן ולטבען אנשים. כמעט כל שבוע נכנס לפה מישהו שמבקש עזרה במעבר לצמחונות או טבעונות, ורבים מחברי הפורום הפכו במהלך הזמן מצמחונים לטבעונים. שנה שלמה של עזרה הדדית בנושא, של מעבר לצמחונות וטבעונות, של הכרת צמחונים וטבעונים מכל הארץ, של הודעות על פעילויות ושל שיחות משעשעות... לי זה נראה כמו סיבה טובה לחגוג. בקשר לשאלה שלך, אני מציעה שתפתח את השאלה בהודעה חדשה, כך תוכל לקבל יותר התיחסות. גם הייתה פה שאלה לגבי תזונאים שמתמחים בתזונאים באופן כללי, אני אחפש ואקשר (לא בטוחה שהם דוקא ברמה"ש-הרצליה). אנחנו יכולים גם לקשר לספרות מדעית ומחקרים שיעזרו בשכנוע בנושא. שוב, ממליצה לפתוח הודעה חדשה, ונאגד את כל המידע בנושא יחד.

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב לפורום ! ../images/Emo65.gif

מה אפשר לאחל לפורום שיש לו הכל ? שהילדים שלו יהיו מוצלחים כמוהו! ואנחנו מוצלחים!
אז הנה, אין מה לאחל לפורום שלנו, כי כל אחד ואחד פה (כמעט) מוצלח כמו הפורום! *ליקוק*

זה רק אני או

שכולם שמו לב שב"סמיילים וסימנים לנושא\לתוכן ההודעה" יש ציור של המבורגר וכתוב שזה אוכל, זה לא ממש בסדר. בכל אופן, רציתי להודיע לכל מי שלא מכיר את האתר WWW.HUNGERSITE.COM שיש אתר שאפשר לתרום בחינם לרעב, ליערות הגשם, לסרטן, לילדים וגם לחיות. תתרמו שם

למעלה