מחר יצויין יום הזכרון לטרנסג'נדרים

מחר יצויין יום הזכרון לטרנסג'נדרים

מחר, יום חמישי ה-18 בנובמבר, יתקיים המפגש לציון יום הזכרון הבינלאומי לטרנסג'נדרים, להזדהות עם קרבנות האלימות הטרנספובית, ולמחאה נגד הטרנספוביה על כל צורותיה - אלימות, שלילת צלם אנוש, דחיה, עוינות, הדרה ודחיקה לשוליים. כל אלה הן חלק מחייהם של אנשים טרנסג'נדרים רבים, בעולם וגם בארץ. נוכחותו במפגש של כל אדם טרנסג'נדר היא אמירה בזכות דרישתם של טרנסג'נדרים לחיות את חייהם כשווים בחברה. המפגש יתקיים כאמור מחר יום חמישי, בשעה 7:30 בערב, בבניין עיריית תל אביב, קומה 6, חדר 632-ב. כולם מוזמנים. נורה

DrSnoop

New member
אני באה, וגם

אמא שלי, ועוד חברה. והמצלמה כמובן. רק שהחצובה חדשה, ולא הצלחתי לפענח אך עושים בעזרתה TILT. טוב, זו המשימה שלי עד מחר... אז, עד מחר- חיבוק:)

../images/Emo10.gif נהייה ש -

אישתי מחוץ לעיר לכמה ימים, 7:30 זו שעת ההשכבה של הילדים... והבייביסיטר אצלנו עדיין בגדר אידאה. אז... אפשר תקציר אירועים?

אורי 0

New member
תקצירים זה אני כמובן...

לא סתם אני מלמד את זה באוניברסיטה: אזככה: מארי הדליקה נר, כולנו עמדנו דום, נורה נאמה יפה, פנקס ברך בשם העיריה, מ' שרה, אילנה ברגר הרצתה וקראה לנו להקים קבוצת פעולה. ו... פרנצ'סקה שרה וסיפרה על רצח של טרנסית בסידני, בין השאר מנקודת מבטו של אחד הרוצחים, ועשתה את זה כרגיל בצורה מעולה (גם בשנה שעברה היא היתה ללא ספק השיא), שהורידה דמעות מעיני כמה מהנוכחותים - ובעיקר מהעינים של הדוקטור, שצילמה את כל האירוע. היינו - דבוקת הטרנסיות: אלה, ענבר, נטלי, מיכל, מארי ולליה, דבוקת קבוצת התמיכה, הדוקטור ומשפחתה, טרנסמן ואני, מ' והחבר, כמה חושנותים, הפנקס ועוד כמה בלתי מזוהותים (על ידי), וכמובן נורה ואילנה.

../images/Emo47.gif על התיקצור

DrSnoop

New member
הו, ליבי

לפעמים אני פשוט מרגישה שהחיים הם יותר מדי בשבילי. היה מאוד מרגש, ולי אישית גם מאוד קשה. השיר של פרנצ'סקה היה בהחלט רגע של שיא רגשי, ואני די יבבתי, מה שגרם למצלמה לקפוץ אז זו לא אשמתי... כל הערב היה פשוט מרגש, ומרשים וחזק. נורה היא פשוט אישה מופלאה בעיני, ואילנה ברגר כל כך חמה, ותומכת וחשובה. והשירה היתה מקסימה (של הבחורה ששרה בהתחלה). ו, בנוסף לכל- היו שם כל כך הרבה נשים יפות :) זוהי הערת אגב, אבל כמובן שזה תמיד נחמד, גם לסטרייטים שבינינו
או אלה שקוראות לעצמן סטרייטיות עד שתמצא להן הגדרה טובה ומתאימה יותר (ע"ע שרשור קודם). אני רוצה להגיד תודה. הפורום הזה, והטקס הזה, נותנים איזו שהיא תקווה לאנשים ששאלת הזהות, בכל תחומי החיים, היא לא שאלה שהתשובה עליה מובנת מעליה. שזה, לדעתי, אומר אנשים שחושבים, אפילו מדי פעם. אני חושבת שמי שמחובר לעצמו תמיד ישאל את עצמו את השאלות האלו, לגבי זהות ומקום בעולם, וחיבור לאנשים אחרים. אז תודה על המקום לשאול את השאלות, ולפעמים לקבל תשובות, ובעיקר, והכי חשוב- לא להרגיש לבד.

למעלה