מחר יצויין יום הזכרון לטרנסג'נדרים

ואם אי פעם

תצטרכו בייביסיטר, אני מוכן ומזומן ואפילו התמקצעתי אצל ילדים לסביים.

היה

נחמד לראות כמה פנים מאחורי הכינוים למרות שהערב היה לא הכי קל והד"ר ממש חמודה

ליטל ו

New member
Awwwwwww :)

{{{{{צנצנת}}}}} :) אגב - אני נורא אוהבת את החתימות שלך! תתחדשי על זו :) ועוד אגב - מה קורה אתך בימים אלה?

הצנצנת

New member
כבר מקבלת ארומה של תה ../images/Emo13.gif

ראינו שקצת שמש בחוץ אז יצאנו, אני ואמא, לבקר בחצרות אמנים ביפו, בהתחלה היו טיפות קטנות ולא מטרידות אפילו, ואז נפתחו ארובות השמיים ואנחנו נותרנו בחולצות קצרות ועיניים גדולות. היינו בשתיים או שלוש גלריות מקסימות, אחת מהן אפילו הציעה שני סירי מרק ענקיים ולחם כפרי, מה שהיטה את מאזן מצב הרוח באופן חד למעלה. ~אוהבת את יפו כשהיא מסבירה פנים~ (זו אני במסר, ולא לדאוג.) ושלומך?

הצנצנת

New member
חייבת להראות

הנה, לפסל קוראים דני רייזנר, והוא הציג, בין היתר, שולחן ירוק שעליו המון דמויות בפוזות שונות. הכי יפה בעיני היה איש שמניף את חברו באויר. הפסל עדיין עומד למרות הפוזה המדהימה! (מה שמדהים בנוסף, זה שלכל הדמויות יש את אותן הפנים. כשרציתי לצלם חיפשתי איש עם הפנים האלה, ושאלתי אותו אם אפשר. זה אכן היה האומן עצמו. פחד.)

הצנצנת

New member
אותו מקרר מזוית כ"כ שונה

מאחור אפשר לאמץ את העיניים ולראות שיש גם דמות שוכבת שמרימה דמות ל"אוירון", כמו שהורים עושים לילדיהם. (ושלומך, שוב?)

ליטל ו

New member
איזה מקסימה :)

ושלומי - משתפר. היה רע, עכשיו בכיוון חזרה למאזן החיובי ולרישומים האופיניים לתקופה זו. תודה :)

הצנצנת

New member
../images/Emo32.gif אורי (השני?),

אצל עמוס עוז, למשל, דווקא יש כמירת לב. האהא. (אני לא זוכרת איזה אורי התווכח איתי בנושא.)

ליטל ו

New member
אני חושבת שלא, אבל כבר לא כל כך

סגורה על זה. וגם - petpet, תנשום ותרגיש טוב... :)

למעלה