מחר...מחר מחר..!!!!

דרורי=]]]../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

המון מזל טוב
עד 121
בהצלחה עם השמן המדהים שלך!!
וואי אני כל כך גרועה בזה אז אני אפסיק כאן
תמיד פה בשבילך

PinkHorse

New member
מזל טוב דרור=].

מאלחת לך את כל האושר והשמחה וכל דבר שאי פעם רצית או תרצי. שכל חלומיתייך יתגשמו ושתיהיה מאושרת תמיד=). מזל טוב ועד 120!!
אוהבת, אנה
.

MAYA 4827

New member
מזל טוב!! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifאתם מדהימים ביחד

favory

New member
מזל-טוב!../images/Emo23.gif

בהצלחה ברכיבה ועם רונלד , ובכל השאר.

MC sApiR

New member
מזל טוב!../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif

lereran

New member
מזל טוב../images/Emo140.gif

המון מזל טוב!!!!!! עד 2498320582309582-3085-0239823098 שנה... ובהצלחה עם רונלד החתיך!!!

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo47.gifמזל טוב!!!../images/Emo77.gif../images/Emo103.gif../images/Emo212.gif

מלא מזל טובבב
עד 120!!
תישארי כמו שאת ותהני מכל רגעע!!|
בהצלחה עם החתיך שלך[
!!!
תמשיכי להתקדם ולהצליחח בתחום ובכל דבר אחר!!! |

Half Halt

New member
ממממ דרור...../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

האמת שאני די עייף, את יודעת צבא... רגע, בעצם את לא יודעת! את לא עושה צבא!!!
אז בכל מקרה תמשיכי להנות ולהתחפשן לך, תרכבי במהלך השבוע גם במקומי...
המון מזל טוב וכאלה.... ואל תשכחי שלי יש ב-13.6... #$אהמ נגמרה האליפות ואפילו לא ניצחת אהמ%$ אז עכשיו מותר לי לבוא לרכב?? שמתי לך פה כל מיני מתנות ליומולדת:

חחחח תודה מותק ../images/Emo9.gif

אני מגיבה לך אישית כי ראיתי שאתה באמת השקעת ושנתת ברכה מכל הלב.. אפילו שזה קשה לך אז אני מעריכה את זה מאוד!!! שתדע..
אחריי שקיבלתי את הספורטאי המצטיין החיים נהייו עכשיו יותר ורודים אז אפשר להרגע ולנוח... ולא נשכח את היומולדת שלך... אני אשתדל גם להשקיע בברכה שאכתוב לך.. אז לילה טובבב ועל האליפות.. באמת אכזבה...
אבל עברנו גם את זה.. וכולה תחרות מסכנה ושלישי זה גם מכובד!!!!

SILVER LADY

New member
באיחורר

אבל דרורי המון המון מזל טובבב
מקווה שהייתה לך יומולדת כייפיתת ושנהנת
בהצלחה בהכל ומביוחד עם החתיך שלך כי אתם הכי מדהימים שישש
אוהבתותךךך המוןןן

SNTQ

New member
מזל טוב דרורי..../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב בובה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

שיהיה רק טוב

למעלה