שלום איילת,טוב שבאת.
אני לא דוגמה מייצגת,והשאלה אפילו מביכה אותי קצת. אני "מחזיק",יותר מביקורות,אבל אובה מאד "לאכול" אותן עניניות,ולא קנטרניות. למה לא שמתי לב לאות א',בהקשר של אסימטריה,לא יודע.. תודה על התשובה. את מכירה את הדבר הזה,שאותו אדם,יאמר לך את אותו הדבר בדיוק,רק בטון משתנה,ואז זה פתאום נתפס אצלך אחרת? משהו כזה,אני מסוגל לקבל ביקורת,ואפילו "נדלק",מזה במובן החיובי,כי שם נמצאת הכנות האמיתית,גם כשזה מאד כואב...ולי הכאב הזה משרת אינטרסים.. יש ביקורות שמאד מרגיזות אותי,גם כשאני מביט בהן מהצד,ואז אני מתערב. וכשאני מתערב,אני מתחיל לבקר,ולפעמים הביקורות שלי לא מדליקות. ביקורת הורסת לדעתי,היא ביקורת צינית,שבאה לידי ביטוי בכך שהמבקר דורס את כבוד המבוקר במילים קשות,ובמקום להוסיף סוכר לביקורת,הוא מוסיף חומצה,ואז זה כבר יותר מידי. חשוב שביקורת תהיה ענינית,והכי חשוב לדעתי,להכיר את המבוקר,כי ע'י זה שאנו מכירים אותו,אנו יודעים כיצד "לעשות את העבודה"(אני מבקר מקצועי) כשאני מעביר ביקורת,חשוב לי לנפק איתה איזו לטיפה,זה מאזן. עוד דבר שאני למדתי: יש הבדל גדול בין להעביר ביקורת באינטרנט,לבין החיים,ולכל מקום יש את הצביון,והחוקים שלו. ביקורת בונה,היא ביקורת שאני מנסה ליישם אותה בחיים,ואני עומד במשימה ברוב רובם של המיקרים,מאד קשה לי להסביר כיצד.. אולי בשפת הגוף שלי,אולי במבט,אולי בשדר המילולי שאני מעביר למבוקר, שחשוב שהוא ידע,בשבילו,ולא בשבילי....אופס.....נ פ י ל ה ,,... אני לא מוחק כשאני נופל,כמו שאת רואה,חשוב לי להשאיר גם ליכלוך... נשאלת שאלה מענינת,איילת,והיא: מדוע זה חשוב לי גם בשבילי? לא יודע,אבל הרבה פעמים אחרים ידעו עלי דברים שלא ראיתי... תעזרי לי? כיף איתך. לילה טוב,וסופש'ב נעים.