מחר תשודר התכנית בשעה 22:00

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif ../images/Emo131.gif

איזו רעהההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה את חותכת את הוורידים של עצמך?!?!?! תחתכי את שלה!!!!!!!!!
...ואז תלכי לשכור את ה-DVD של הפרק הזה, כי אין מצב שאת לא רואה אותו!!!

Rachel47

New member
כל ה- ../images/Emo12.gif לא ממש עוזרים לי ../images/Emo15.gif

ו..את לא מבינה.... בד"כ היא ילדה מאוד אחראית בקטעים האלה וכמעט כמעט לא עושה טעויות.. יצאתי להפסקה היום בעבודה ככה ב- 9 (שימו לב..התחלתי ב- 4..ורק ב-9 קיבלתי הפסקה
) ואמרתי לעצמי...אולי אני אתקשר לטלי להזכיר לה (היא שונאת את שאני מתקשרת אליה להזכיר לה..
) ואז אמרתי לעצמי...לא..בשביל מה..היא הרי יודעת כמה זה חשוב לי.. ואם ההרגשה הפנימית שלי לא הספיקה כשהייתי בהסעה אמא שלי התקשרה ואמרה שהיא הולכת לקחת אותה מהקניון(
)..אבל גם אז הרגעתי את עצמי ואמרתי...לאאאא היא בטח אמרה לאבא שלי מתי להקליט טהתקשרה אליו מיליון פעם להזכיר לו כי אני ראיתי אותה במו עיניי מכינה את הקלטת.. ואז חזרתי לי הביתה שמחה ועליזה וכבר התכוננתי נפשית לפרק...ואז אמרתי לה כזה.."הקלטת לי" (לא כי חשבתי שאל אלא כי זה מה ששואלים בד"כ) והיא הביאה לי מבט של "מה
מה הייתי אמורה להקליט לך
" בעירוב עם קצת הלם מעצמה שהיא שכחה.. ואני תקעתי לה מבט בחזרה שאני לא אצטרך לחתוך לה וורידים...היא בטח הלכה לעשות את זה לבד... אין לי מנוי בספריית דיוידי
מישו אולי הקליט
*מיואשת לגמרי וכל המצברוח הטוב שלי עף מהחלון
*

limors2

Active member
הע כמו אחותי....../images/Emo54.gif

אני מתקשרת אליה כל ראשון ורביעי שתקליט לי פלוריסיינטה(
) והיא מש מתעצבנת שאני מזכירה לה... והיום היא יצאה מהבית בלי לומר לאפחד אחר להקליט. בדיוק ביום ששכחתי להזכיר לי. יופי במת
סורי, לא הקלטתי....

Rachel47

New member
כן..טוב הרבה מזל מסתבר שאין לי../images/Emo15.gif

ואחותי באה היום הביתה מהקורס..כאילו כלום לא קרה..כאילו היא לא עשתה את הטעות של החיים שלה...רעה

RenanaD

New member
../images/Emo12.gif היא עוד חיה בכלל?! ../images/Emo2.gif ../images/Emo131.gif

Rachel47

New member
עדיין...אין לי ../images/Emo23.gif להרוג אותה../images/Emo15.gif

והכי הורג אותי שהיא בכלל לא מבינה למה אני מתעצבנת על זה שהיא שכחה.. כאילו..בקטנה..בחפיפות

limors2

Active member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif!!!!!../images/Emo54.gif

תורידי או תשכירי!!!
זה היה ממש פרק טוב.....

למעלה