מחשבה נחמדה!

ally15

New member
מחשבה נחמדה! ../images/Emo66.gif

היום אני וענברי דיברנו על זה שצריך לפתוח בית ספר מיוחד לזינאים. אחר כך הרחבתי על זה עם חמוטל ודפי...זה צריך להיות כל כך כיף! תחשבו על זה, יהיו כיתות לזינאים מתחילים וכיתות לזינאים מתקדמים. כולם בבית ספר המיוחד הזה יאהבו זינה, אפילו הספרנית. בשיעור היסטוריה נלמד על המיתולוגיה היוונית והרומאית בשיעור פסיכולוגיה נלמד על ההשפעות שיש לסדרה על הצופים, ועל ההיבטים הפסיכולוגיים של הסדרה בשיעור סוציולוגיה נלמד על התרבות, הדת, חיי המשפחה והחברה של הדמויות בשיעור ספורט נלמד אקרובטיקה, רכיבה על סוסים, אומנויות לחימה ולחימה עם חרבות בשיעור פיזיקה נלמד איך *לא* לתת לכוח המשיכה למשוך אותנו למטה כשאנחנו מבצעים תרגילי אקרובטיקה בשיעור ביולוגיה נעשה שכפולים גנטיים של האלים האהובים עלינו והדמויות האהובות עלינו בשיעור תנ"ך נלמד איך באמת גברו בני ישראל על גוליית
בשיעור ספרות נקרא את המגילות של גבריאל בתור שפה שלישית נלמד יוונית בשיעור אומנות נצייר את הדמויות האהובות עלינו והדובדבן שבקצפת, לאן יהיו הטיולים השנתיים? נכון! ליוון ורומא, לאתרי הצילומים בניו זילנד, לכנסים ברחבי העולם, והתלמידים המצטיינים (שמן הסתם יהיו כולם) יזכו לפגוש את השחקנים!!!
נכנסתי לזה יותר מידי....בכל אופן, אם יש לכם עוד משהו להציע לבית הספר הזינאי הראשון מסוגו (והדמיוני יש לציין...
) אתם מוזמנים... אביב

Dafi the Mighty

New member
רעיון אדיר, רעיון אדיר.

דבר ראשון, בתחילת כל בוקר מעלים איזו סיטואציה שהייתה באחד הפרקים, או שמדברים על פרק מסוים. תחשבו איזה וויכוחים אפשר לפתח בשיעור!
בשיעור אומנות נצייר זינה. בשיעור קולנוע נוכל לעשות קליפים ופרקים חדשים (כמובן). בשיעור גיאוגרפיה נלמד על יוון, ועל המקומות שזינה כבשה בזמנה... בשיעור מחשב נלמד איך עושים אתרים על זינה, גרפיקה וכדומה. בשיעור ספרות נקרא פנאפיק ונכתוב פנאפיק (אני דורשת שגבריאל תהיה המורה לספרות!)
בשיעור תיאטרון נציג הצגות על זינה, ונכתוב מחזות על זינה. כמובן שאפשר בשיעור תנ"ך להגיש איזו עבודת הגשה על האל האהוב על כל אחד ואחד... בכיתה, פוסטרים של זינה ושאר הדמויות האהובות על כולנו. יהיו לנו תיקי אוכל כאלה של זינה מפח <שיעול>
מבחנים על פרקים, על דמויות, על דילמות שנלמדות בכיתה... (תחשבו איזה כיף זה יהיה, ללמוד למבחן על זינה. להתכונן למבחן בכך שרואים פרק... איזה כיף! לא?)
אני אחשוב על עוד רעיונות...

ally15

New member
חשבתי על עוד משהו! ../images/Emo13.gif

תלבושת אחידה! חולצות בית ספר עם הדפסים של זינה הפסקות פעילות (כאילו שהבית ספר עצמו הוא לא הפסקה אחת גדולה...) שבהפסקות יהיו משחקי טריוויה, משחקי תפקידים, תחרויות ציורים וסיפורים, קריוקי... אההה! שיעור עיצוב אופנה! עיצוב בגדים מהתקופה ההיא, תחפושות של דמויות אהובות לפורים... שיעור כלכלה עם המורה סלמונאוס שיעור השרדות - איך לאכול אוכל שג´וקסר הכין, ועדיין להישאר בחיים כלכלת בית - עם המורה סיירין מתימטיקה - זינה נמצאת באמפיפוליס, גבריאל נמצאת בפוטדיאה. המרחק בין אמפיפוליס לפוטדיאה הוא 90 ק"מ. מתי ואיפה יפגשו זינה וגבריאל, אם זינה יוצאת עם שחר מאמפיפוליס לכיוון פוטדיאה רכובה על ארגו וגבריאל יוצאת מפוטדיאה עם שחר לכיוון אמפיפוליס בטרמפ שעצרה בדרך ע"י שכיבה על הגב באמצע הדרך?
אמממ...כבר נגמרו לי הרעיונות. אולי אני אחלום על משהו... אביב

Dafi the Mighty

New member
הממ...

תלבושת אחידה אני לא חושבת שצריך, איש איש ובגדיו. כן, הרעיון של ההפסקה הפעילה מוצא חן בעיני... שיעור הישרדות עם האוכל שג´וקסר הכין? אם כבר, שיעור הישרדות עם האוכל שזינה הכינה. הרי ג´וקסר למד בביה"ס לטבחות אם אינני טועה... (Purity) אדיר, אדיר.

ענבר1

New member
אביב זה ממש רעיון אדיר ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo68.gif

נעשה מין בית ספר כזה כמו להארי פוטר אבל בנושא של זינה מעניין מי יהיו המצטיינים של כול שכבה??? שכחת לציין שבשיעור מוסיקה גם נוכל לחבר שירים על הסדרה ושיהיו פרסים לזוכים ו.....(אני יכולה להמשיך אבל אני חושבת שהבנתם את הרעיון)
כול הבלונד הזה מוקדש לרעיון המקורי של אביב

שכחת את ההצעה שלי לשיעור תאטרון

העלאת ההצגה של גבריאל מ-THE PLAY´S THE THING. חוץ מזה, אם כבר תלבושת אחידה, אז כולם צריכים להתלבש כמו זינה, גם בחורף
אהבתי את הרעיון לשיעורי כלכלת בית והישרדות. אני רואה, אביב, שזכרת את השאלה במתמטיקה מלפני כמה שבועות. זה באמת 90 ק"מ בין אמפיפוליס לפוטדיאה - בדקתי עם סרגל ועשיתי את החשבון (או יותר נכון נתתי לאבא שלי לעשות את החשבון כי אני ממש לא טובה בזה). בקשר לשיעורי מוסיקה, כמובן שנלמד לעומק את עבודתו של המלחין ג´וזף לודוקה. סמסטר שלם יוקדש ל-THE BITTER SUITE ו-LYRE, LYRE וכמובן, חלק מבחינת הבגרות תהיה שירת השיר JOXER THE MIGHTY.

*neta*

New member
אנשים אני חייבת לציין...

שבשעות הלילה יש לכם הברקות!!

ענבר1

New member
זאת אביב הגאון...לפני שאשכח אני

חושבת שזה יהיה הבית ספר הראשון בעולם שלא תירשם אפילו הברזה אחת
מי יתן שהרעיון\משאלה\חלום הזה יתגשם

ואם מישהו כן יבריז? בואו נחשוב על

עונשים: הפרעה בשיעור: מגילת הפרעה. התחצפות: מכה עם ה-staff של גבריאל. הברזה: זינה תזרוק עליך את הצ´אקרם. שתי הברזות: זינה תעשה עליך pinch שלוש הברזות: תאלץ לאכול אוכל שבושל ע"י ג´וקסר ארבע הברזות: תאלץ לשמוע את ג´וקסר שר את JOXER THE MIGHTY. חמש הברזות: צליבה יש לכם הצעות אלטנרנטיביות?

Dafi the Mighty

New member
אגב...

מי יהיו בצוות המורים? מי יהיה המנהל או המנהלת? ואיזה ציוד יצטרכו לקנות לשנה החדשה?

זינה

יכולה להיות הכל, כי she has many skills. לדעתי היא צריכה להיות גם המנהלת וגם המורה למקצועות הלחימה. גבריאל אחות בית ספר, מורה לכתיבה יוצרת/ספרות/דרמה ומרכזת מקצוע לימודי אמזונות. אה כן, וגם מפקחת על עיתון בית הספר. דיסקורד אחראית משמעת. לאו מה מורה לפילוסופיה. בואו נחשוב על עוד.

Dafi the Mighty

New member
ו...

הציוד שצריך שיהיה: מגילות, דיו, נוצות, כל הפרקים של זינה, מגילות מסוימות של גבריאל (ללמוד בשיעורי ספרות), מה עוד? מה קליסטו תלמד?

Dafi the Mighty

New member
ומי המורה המתאים ללימוד אסטרטגיות

מלחמה מאשר אל המלחמה בעצמו? אני כבר רואה שאני אהיה מרותקת בשיעור שלו... ספק אם בגלל חומר הלמידה...

קאליסטו תלמד... הממ...

אולי תולדות הנקמה? המממ... יש לי עוד ג´וקסר ילמד ציור, או נגרות (זוכרים?) זאוס ילמד על מזג האוויר הרה תלמד חינוך מיני (...) אריס ילמד התעמלות (אפילו אני מתעקשת על זה!) הרקולס ילמד על עזרה לקהילה המממ.. מג תלמד כלכלת בית, וניקיון ליאה תלמד על סגידה לאלים את´ינה תלמד חוג רקמה האדס ילמד על תולדות המוות ואחרונה חביבה - המלכה שלי, אלטי, תלמד על קריאה לרוחות!

Dafi the Mighty

New member
כן, אני יכולה לראות את הרקולס

מרצה איזו הרצאה על עזרה לקהילה. מג וכלכלת בית? הממ, לא מסתדר אצלי. אתנה תלמד רקמה, חחח, אהבתי.
אני וחמוטל חשבנו על זה שארס ילמד ריקוד, טנגו בעיקר... אלטי יכולה גם ללמד איך להרוג רק בספירה עד עשר.

שמצידי תלמד על תפירת שמלות

מהשיעור שלה אני לא מבריזה (ולא בגלל שיש לי בעיה לחטוף צ´קראם בראש)

canimal

New member
מג תלמד חינוך מיני. קאליסטו תלמד

התעמלות, וארס ילמד אסטרטגיות מלחמה.

למעלה