מחשבה נחמדה!

canimal

New member
אלטי תלמד תרבות. של האמזונות.

ודברים של שאמאן. ואם יש שיעור בריאות בו לומדים רפואה בעזרת עלים וכאלה, צריך שיעור ויצירת רעלים ואיך לעשות תפינץ´. שאני אישית מתה לדעת..

ally15

New member
איזה כיף! ../images/Emo9.gif

כמה תגובות! כמה שאלו אותי איך הגעתי לרעיון הזה....אז ככה, יום שבת סתם חשבתי שאם רוב האנשים בעולם היו צופים של זינה, לא מעריצים גדולים כמונו, אפילו רואים ככה מידי פעם, אז העולם היה מקום הרבה יותר ידידותי לחיות בו. ככה אני חושבת. אז אם הרבה אנשים היו רואים זינה, היו פותחים בתי ספר להכשרת זינאים, וככה היינו משמרים את המורשת הזינאית ומעבירים אותה לדורות הבאים...והיינו גם מארגנים ערבי צדקה למטרות נעלות כמו שעשינו בכנסים הקודמים. ויש לי עוד רעיון לסיעור פסיכולוגיה! נוכל לספר ולנתח חלומות שחלמנו על זינה!
אגב, אני שומעת עכשיו ברקע את הדיסק הראשון של זינה שבמקרה נתקלתי בו היום בזמן שיטוט בדיזינגוף סנטר!!! אחחח....נפלא, נפלא!
אביב

shiri_b

New member
זה נשמע מגניב!

אולי עכשיו אנשים באמת ירצו לבוא לבית הספר!! (עם בית ספ כזה מי לא?)

XenaBoy

New member
אין לכם מושג כמה זמן אני... ../images/Emo60.gif

מסתובב עם הרעיון הזה בראש !!! כל הכבוד אביב אספי

ErikaG

New member
פשוט גאוני!!! ../images/Emo8.gif

כל כך צחקתי כשקראתי את כל הרעיונות האלה, אני בהחלט לא הייתי מתנגדת ללכת לבית ספר שכזה... דרך אגב, נעים מאוד!

ally15

New member
לא נראה לי שיהיה צורך במערכת

ענישה...
אהבתי את הרעיון שלך לגבי דיסקורד בתור אחראית המשמעת! זה צריך להיות משעשע...

ally15

New member
עוד משהו....

איב תלמד על תורתו של איליי ותטיף לנו מוסר...היא גם צריכה להיות המורה ליוגה או לרגיעה נפשית או משהו כזה... קליסטו צריכה להיות הפסיכיאטרית הבית ספרית
קליסטו גם יכולה ללמד אותנו איך להיות חתול.

Dafi the Mighty

New member
יש לי חדשות בשבילך!

גם זינה מזכירה לי חתול לפעמים!
קליסטו? פסיכולוגית? אני בטוחה שהיא לא תתאים. איב יכולה לעשות לנו תפילת בוקר. נראה מי יעיז להרים עליה יד... אחרת אימא שלה... המממ...

זינה מזכירה לי פנתר שחור.

קאליסטו מזכירה לי את הכלבים הקטנים המעצבנים שנובחים כל הזמן. גבריאל מזכירה לי עוף גדול, כמו עגור או שקנאי (בעיקר בסצנה על הצוק, בהתחלה של TBS). ארס מזכיר לי רוטווילר, או אחד מהכלבים התוקפניים האחרים. אלטי מזכירה לי נחש. ג´וקסר הוא מהכלבים המעורבים האלה, שלא דומים לכלום אבל את חייבת לאהוב אותם בכל מקרה. סולן הוא כמו כפיר קטן. אתם מוזמנים להמשיך, אולי בפתיל אחר. ודפי, תפסיק לגנוב לי את הרעיונות

זה לאו דוקא דבר רע

היא גם מזכירה כלב תוקפני, אולי דוברמן. מצד שני היא מאד סקסית.

למעלה