מחשבה שעלתה לי בראש

שירןב

New member
מחשבה שעלתה לי בראש

היי, מוזר... אקדים ואומר שאני סטרייטית, תיכף תבינו למה ההקדמה. יוצא לי מדי פעם לחשוב על הצורך המיני של בני אדם. אני מכלילה, זה ברור, אבל כולנו יודעים שבגדול זה נכון: לגברים יש צורך הרבה יותר גדול במין, מאשר לנשים. גברים צריכים יותר סקס, חושבים יותר ורוצים יותר. נשים רוצות פחות. שוב, בגדול. הבעיה היא שאם גבר מקבל פחות ממה שהוא צריך, הוא מתוסכל, ובגדול, זה גורם מרכזי לבגידות, חוסר סיפוק בבית. נשים לעומת זאת רוצות פחות, ואם מנדנדים להן, הן אפילו רוצות פחות מזה. אז איך לעזזל גברים ונשים אמורים להסתדר יחד??? הרי זה לא משהו שולי, זה משהו עקרוני שמניע את העולם. זה גרם לי לחשוב על זה שאנשים אומרים נגד הומואים ולסביות, שהעולם נבנה כך שגברים אמורים להיות עם נשים, וכל קשר של גבר-גבר או אישה-אישה זו סטיה, ופתאם אני חושבת - להפך! יותר הגיוני שגברים יהיו עם גברים, ונשים עם נשים, כך הם מתאימים מבחינת הצורך המיני. סתם זה מעצבן אותי, אני מרגישה שזו כאילו בדיחה של אלוהים (אם קיים). למה לעשות הבדלים בין גברים ונשים בדבר כל כך עקרוני? אשמח לתגובות על הדבר הזה... אשמח אם אנשים לא יהיו קטנוניים ביחס להכללות שעשיתי פה, אני מודעת להן ועומדת מאחוריהן, בתור ה-כ-ל-ל-ו-ת.

just 20 f

New member
וואו!! איזה חומר למחשבה...

יש בזה משהו, ובגדול! אבל אני אגיד את דעתי בקשר להומואים ולסביות ואני מקווה שאצא מכך בשלום... הומואים ולסביות הם בני אדם כמו כולנו מבחינת שוויון וזכויות וכו' אבל לדעתי להיות הומוסקסואל או לסבית זה לא טבעי ולמה? כי שוב- לדעתי (ולפי הדת ולמרות שאין לי ידע בנושא- כנראה גם לפי המדע)- מין נועד להבאת צאצאים לעולם. כלומר בני אדם אמורים לקיים יחסי מין כדי להוליד ילדים. לפיכך הומואים ולסביות נוגדים את הטבע מפני שאינם יכולים להביא ילדים לעולם זה עם זה. אני יודעת שזה נשמע שאני דתיה (ואני לא!), מטיפה (חס וחלילה...) או סתם הומופובית (מי יודע?) אבל אני פשוט מנסה לתת חומר למחשבה משלי.

Vdrums

New member
בדיחה של אלוהים ../images/Emo6.gif גדול

עלית על משהו מעניין, זה נשמע הגיוני איפושהו... אבל זה סותר את קיום המין האנושי

omri120

New member
הומואים ולסביות זה בעייתי

אני אלא אומר שהומו זו מחלה או סטייה . אבל,כל אחד נולד בתור סטרייט. דברים שעוברים בחיים מעצבים את אישיותו וההעדפה המינית של הבן אדם. בד"כ,ההומואים הם אלה שלא ממש היו מקובלים. הם אלה שלא ממש התחברו לגוף שלהם. הם אלה שלא ממש הבנות בשיכבה ידעו על קיומם. (ואין קשר לעובדה שבגיל 25 הם נהפכו להיות הבחורים הכי כוסונים בעולם. זה לא קשור!! אני מדבר על הילדות .גיל ההתבגרות. לכן,אין טעם להעניק לגיטימציה שיהיו עוד הומואים או לסביות. צריך לעזור להם ולתת להם לחיות בשלווה. כפי שאני ואת חיים. אבל לעודד שימשיכו להיות עוד כאלה?? ממש לא. בברכה עומרי

bulb

New member
ישר ל"מדע פופולרי"

כל כך הרבה טעויות ,תפיסה מוטעית ודיסאינפורמציה שאי אפשר לדעת מאיפה להתחיל... בעצם אני יודע! לאור דבריך אין ספק כי אתה הומוסקסואל מודחק ועד שלא תאחז בכיור ותסנן מבין שיניך החשוקות את תפילת "נקבים נקבים" חזור ואמור תריסר פעמים על שם תריסר הכושים עבי האיבר אשר יבואו בשעריך,לא תבוא עליך הגאולה והישועה ואימרו אמן.

omri120

New member
אוףףףף

נמאס לי מהטיעון הזה . אני מניח שהכותב הוא הומו מוצהר. אבל,לא כל מי שמבקר אתכם,הוא הומו בארון,הומופוב או הומו מודחק. להיפך,יש לי חברים שהם הומואים (נושכי כריות...זה הסלנג שלכם,לא?)---ואינני שונא אותם. בברכה עומרי

bulb

New member
יש לנו התקדמות

עצם העובדה שנמאס לך מהטיעון והחיים בהדחקה מקרבים אותך אל הגאולה והאור. דרך אגב ,יש לך גם חברים ערבים? מוכן לבצע החלפות תמורת חבר במצב טוב.

omri120

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

ה"אוף" הזה שלי...בא יותר כתגובה לייאוש שלי ולרחמים שלי כלפיכם. מדוע אתם לא יכולים לחיות עם העובדה,שיש כאלה שלא שונאים הומואים...אבל חושבים שהיה טוב אילולא ,לא היו כאלה בעולם? ו..מה לעשות..הם לא הומואים בארון או הומופובים. וגם משהו אחד מאוד מפריע לי אצלכם: הכל קיצוני אצלכם. אתם נורא מוחצנים ולא יכולים להסתיר את החרמנות שלכם. אחת הסיבות שאני לא אוהב בכלל להתקלח במכון כושר שלי (מעדיף לא לחשוף את שמו..אבל בין המוכרים בארץ),זה שבשעות מסויימות ,יש כ"כ הרבה הומואים שם...שכשאני כבר מת להתקלח ,תמיד יש את הארבעה חמישה (הם לא קשורים אחד לשני),שנועצים עיניים כאילו הם מחכים רק לראות אותי ערום,ואז ללכת להביא ביד במקלחות. זה פשוט דוחה בעיניי. וכן..מה לעשות-אני נראה מצויין. לא מטרוסקסואל.אבל נראה מצויין.יעידו על כך בנות ישראל. בברכה עומרי

bulb

New member
אז אתה לא אוהב את חולצת הרשת שלי?

אויש ,איזה עולם אכזר... אין לך כלום נגד הומוסקסואלים אבל אתה מעדיף שלא יהיו. זה אותו הדבר כמו להגיד שאין לך שום דבר נגד ערבים אבל אתה מעדיף שלא יהיו? אין עליך ,אוחצ'י. זה טוב שהומוסקסואלים לא מסתירים את החרמנות שלהם ,בניגוד לערסים המצויים על שפת הים ,במועדונים ובשאר מקומות המרעה שלהם. אוי אלוהים ,תן לי את היכולת לכבוש את חרמנותי המתפרצת כמעין כמו אותם ערסים. אמן. בינינו ,ככה בלי שאף אחד ישמע ,נכון שאתה אוהב ללכת למכון הכושר רק בשביל הקטע של ההתפשטות בחברותא ,להזין עיניך בגופם המטופח ,החטוב והחלק של רעיך להרמת המשקולות ,להריח את המושק של הזיעה הטריה הנוצצת על גופם כטללי הבוקר ולהתמלא תאווה עת נשמט הסבון מבין אצבעותיהם? אל תגיד שזה לא עושה לך נעים בבולבול. דרך אגב ,אתה יודע מה זה אומר שיש לך הרבה חברות? שאתה הומו.

omri120

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo2.gif

אוישששששש התיאור הזה שלך.....פשוט מחליא!! בא לי להקיא.אלוהים!! אני מה זה בכלל לא בכיוון---זה פשוט דוחה אותי כל המלל ששפכת כאן. בבבעעעע ויסלחו לי ההומואים-אין לי דבר נגדכם. בברכה עומרי

bulb

New member
רוצה שקית ,פשושי?

אתה מתרגם ,בטעות כמובן ,את הרגשות שאת החש לדחיה במקום משיכה. זה טבעי וברור אצל המדחיקים למיניהם. ברגע שתהיה אצלך פריצת דרך אז יהיה לך יותר קל (חוץ מבקטע של הישיבה ,לפחות בימים הראשונים). מחכים ומצפים לראותך בקרבנו בקרוב, הקהילה

אח שלו....

אתה הומופוב עם קבלות בשוטף פלוס שלושים... אתה באמת חושב שמישהו יתחיל איתך רק כי הוא הומו ואתה זכר ? אני מאמין שגם להומו-סקסואלים יש סטנדרטים... תהיה לי בריא.

omri120

New member
רגע אמדוד לו-כמה הבהרות

אני לא הומופוב. שנית,לא אמרתי שעצם היותי זכר,היא כבר סיבה שזכר אחר יתחיל איתי. אמרתי ,שהיות ואני בחור יפה,אז המבטים בחדרי הכושר (במלתחות) לעברי,מצד כל מיני הומואים (בארון בד"כ...נראה לי),נראים לי מוגזמים ודוחים כאחד. זו אחת הסיבות שאני ממעט להתקלח במכון הכושר שלי.

אז אם כך - הכול בסדר...

ואתה עדיין הומופוב... אין מה לעשות זה המצב, תשלים. חוץ מזה - זה תירוץ טוב לא לשמור על היגיינה...

למעלה