מחשבה שעלתה לי בראש

אם היית טועה עוד טיפה..

אז כנראה היה לך איזור חיוג משל עצמך.... בתור התחלה - כולנו נולדים דו-מיניים - עובדה. זאת החברה שמכתיבה לנו את צורת ההתנהגות הנדרשת (לכן גם מיהרת לשים את דבריך תחת הכותרת : הומו אינה מחלה..) משיכה לבני המין הזהה לנו ידועה משחר ההיסטוריה והיא נובעת ממשיכה נטו, השאלה מה אתה עושה עם המידע הזה - רוב האוכלוסיה הייתה מדחיקה מחשש מסויים מצד הסביבה. אני מבין שהכנת שיעורי בית יסודיים בנושא - ולכן החלטת שרוב ההומו סקסואלים שאתה מכיר כיום - חוו ילדות קשה ומלאת חצ'קונים.

תגובה שלא קשורה לקהילה :

וובכן שירן - את טועה. ואני גם אסביר את דבריי : נשים וגברים (התכונני :) מעוניינים במין באותה מידה. הם פשוט לא נמצאים שם באותו הזמן. גברים מגיעים לפיק המיני שלהם בסביבות גיל 18 נשים מגיעות לשם בסביבות גיל 40 קחי את זה בתור עובדה - כי היא כזאת... תוסיפי לזה את המשקעים התרבותיים שאנחנו סוחבים עוד מימים ימימה - נשים צריכות להיות עדינות, חסודות, צנועות ואינן יכולות להחצין מיניות. כל מי שהחצינה מיניות בצורה זו או אחרת מיד נחשבה לזולה או מופקרת - ככה זה התגלגל במהלך הדורות אך הרעיון העיקרי עדיין נשאר שם - ראי ערך "נשים רוצות פחות" - הן לא, הן פשוט הורגלו שמין זה דבר רע או מלוכלך שקיים אך ורק לצורך רבייה וחלילה לא להנאה. מה שתקבלי בסופו של דבר הוא מצב שבו זוג בסביבות אותו גיל - חי ביחד - ולכן אינו מותאם כרונולוגית להרגלי או צרכי המין. בנוסף - לפי התיאוריה שלך - הומואים, עצם היותם כאלה - עסוקים בלהזדיין כל היום...

שירןב

New member
אתה לא סותר את מה שאמרתי.

אם הפיק המיני של גברים ונשים הוא בתקופה שונה, כך יוצא שבנק' גיל שונות, וגם בחיי נישואים, יש הבדלים ברצון המיני, בכמות הרצון וכו'. וזה כל מה שאמרתי. לגבי הומואים, אין לי מושג אין הגעת למסקנה שאמרתי שהם עסוקים בלהזדיין כל היום. אמרתי שהם יותר מתאימים מינית מאשר גבר ואישה, זאת מבחינת החשק המיני וההתאמה המינית, גם בנושא שאתה ציינת. אני בהחלט מסכימה עם העובדה שאי אפשר להגיע למסקנות על טבעם של גברים ונשים סתם מלהביט בהם, כיוון שכולנו תוצאה של הרבה מושגים ונורמות חברתיות. אין לנו אפילו מושג כמה! וזה בפני עצמו נושא מרתק לחשוב ולחקור.

magenta73

New member
סוד קטן-

בחלק נכבד ממערכות היחסים ה"רציניות" (כן, כשלא מדובר בסטוץ). דווקא הנשים רוצות יותר סקס מגברים. אקיצר... לא מסכימה איתך.

למעלה