מחשבה...

נופר86

New member
מחשבה...

שלום לכולם,אני נופר, בת 17. נכון...אני לא פה כהורה לחייל/ת,אלא כחברה. מצאתי את עצמי חושבת על מה שכבר תקראו,ואני מקווה שזה המקום המתאים שבו באמת אקבל תשובה כנה. אז אני אתחיל,כמו שאמרתי אני כאן כחברה,חברה לחייל שהתגייס לפני זמן קצר יחסית(מרץ 04) להנדסה קרבית. קצת רקע, אנחנו חברים הרבה מאוד זמן,כמה שנים כבר,ובאמת,אני ממש לא יכולה לתאר במילים עד כמה חזק הקשר בינינו. בכל אופן,אני לא צריכה להסביר עד כמה היה קשה(ועדיין קשה)כשהוא התגייס, מלהיות ביחד כל יום-כל היום,זה הפך לשישי-שבת,פעם בשבועיים.. לכן,ברגע שהוא מגיע כמובן שאנו ישר נפגשים,אנו מבלים את כל הסופ"ש ביחד,לבד או עם חבריו,וחוץ מארוחת ערב שישי שעליה אמא שלי אף פעם לא מוותרת,אנחנו לא נפרדים לרגע עד יום ראשון בבוקר... עכשיו מגיעה השאלה שלי, הריי ברור שאתם,בתור ההורים, מתגעגעים מעל ומעבר ואתם מצפים לראות את בנכם,אותו גם אתם רואים רק פעם בשבועיים,ומצפים לבלות איתו כל רגע נתון,האם היה מפריע לכם שהחברה שלו נמצאת שם כל רגע ורגע? מה אתם מציעים לי לעשות? האם גם אצלכם זה קיים? או שאולי אני סתם דואגת,וזה לגיטימי לגמרי? חשוב לציין שאני בקשר טוב עם ההורים שלו,אבל בכל זאת.. מאז שעלתה לראשי המחשבה הזו,קשה לי להתנער ממנה.. אני לא רוצה שהוריו יראו אותי כלא מתחשבת. מצטערת שיצא קצת ארוך, ותודה לעונים. נופר

נופרי....

אני אמנם אמא לחייל ואת מתארת בדיוק את המצב בו נמצא בני עם החברה שלו. כשהוא מגיע לשבת פעם בשבועיים ואנחנו מאד רוצים להספיק להיות איתו אנחנו הצענו שהחברה שלו תבוא לישון אצלינו בשישי בערב וכך אנו רואים אותו מספיק. גם היא מבלה את ארוחת שישי בערב אצל הוריה ואח"כ הם אצלינו כל השבת, יוצאים עם חברים אבל חוזרים אלינו הביתה. לנו כהוריו זה ממש לא מפריע ואנחנו מעדיפים את זה מאשר שהוא יהיה מחוץ לבית כל השבת. אני מבינה את ההרגשה שלך וגם אצלינו החברה שאלה אותנו אם זה בסדר שהיא אצלינו ואנחנו מספיק פתוחים כדי לומר את האמת. אם את מרגישה נוח עם הוריו אני מאמינה שזה לא מפריע להם ואם יש לך ספק את יכולה לשאול את החבר או את ההורים עצמם, אני מאמינה שהם יתנו לך תשובה כנה. מקווה שעזרתי

נופר86

New member
תודה רבה

קודם כל על התשושבה המהירה...:) לא ציינתי את זה, אבל זה הפך להיות לברור מעליו שעד שהוא סוף סוף בבית אנחנו ישנים אצלו. שאני אמנע ממנו לישון במיטה שלו, אחרי כל כך הרבה זמן על החול?? האמת שמה שתיארת תואם בדיוק למצבנו,יוצאים עם חברים וחוזרים אליו הביתה. אולי אני בעצם החברה של בנך?
תודה רבה על התשובה.

את מתוקה, אבל הוא בתותחנים, כמעט

התגייס להנדסה קרבית בסוף מרץ אבל התגייס שבוע מאוחר יותר לתותחנים. הסיפור שלך ממש הזכיר לי אותנו, את בכיתה יב' ? תהנו מהזוגיות ותקראי מה שאושיקו כתב לך, דברים חכמים. ואת תדאגי, נראה שאוהבים אותך בבית של החבר.

נופר, סתם טיפ קטן....

החברה של הבן שלי מגיעה אלינו לפעמים, נכנסת לחדר של הבן, מריחה את החדר, עושה לו סדר לפעמים (אפילו שהוא משאיר חדר מסודר) ואומרת שזה מרכך קצת את הגעגועים, עצם השהייה בחדר שלו.

נופר86

New member
שמח פה,אה?../images/Emo8.gif

כן,אני בי"ב. אני באמת רוצה ללכת אליו לפעמים,חשבתי על זה הרבה.. אפילו לישון שם,במיטה שלו

לכי על זה ובהצלחה בסיום לימודים

וגיוס ובכלל, וכן, שמח פה ולפעמים גם קצת עצוב, אבל בעיקר תומך ומאיר עיניים. ברוכה הבאה כבר אמרו לך ? אז ברוכה הבאה.

oshiko

New member
אם אתם נפגשים בבית שלו

ואם הקשר טוב כמו שאת מתארת - אני מבין שאתם חברים כבר כמה שנים, ההורים שלו מכירים אותך ויש קשר טוב; בנסיבות האלה - לי כהורה זה לא היה מפריע. זה כמו עוד בת-בית שרגילים אליה. כדי לשפר את הרגשת ההורים - תני להם את הפינוק המיוחד להם - שישתף אותם (ואת שאר בני הבית) בסיפורי החוויות וכו'. אני לא יודע אם נוהגים לערוך סעודות שבת משפחתיות, אבל אם-כן - שבו איתם כל הסעודה ביחד; תשתדלי לא "להשתלט על השיחה" באופן בלעדי, ותני להורים את חלון הזמן שלהם.

נופר86

New member
אושיקו

כמובן שאנחנו לא מסתגרים בחדר כל היום.. יש גם את הזמן של כל המשפחה, וכן, יום שבת בצהריים אנחנו אוכלים אצלו ארוחה משפחתית. הוא מספר על החוויות,וכולנו משתתפים בשיחה. תודה לשניכם, הרגעתם אותי קצת אני רק מקווה שהוריו חושבים כמוכם...

oshiko

New member
אולי תשאלי אותם ישירות

בעדינות, כמו שמיכל הציעה. ד"א הבן שלה בתותחנים, כך שלא נראה לי שזה הוא ... יש כאן אמא לחייל בהנדסה קרבית, מאילת.

oshiko

New member
אני יודע ... ../images/Emo8.gif

למרות שזה לא לגמרי הזוי. לך תדע מה מסתתר מאחורי הניקים ... זה תמיד יכול להיות השכן, או חבר לעבודה מהחדר הסמוך ...

אושיקו, אתה מעלה לי רעיונות, אולי

החברה של הבן מסתתרת כאן בשירשורים, אבל לא נראה לי, כי אנחנו מאד פתוחות והיא לא צריכה להסתתר.

רוני61

New member
חמוד השרשור הזה../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif|

הכל נשמע כל כך מוכר משני הצדדים. לבני יש חברה הרבה זמן, כשהוא מגיע הוא צריך לחלק את הזמן בינה לבינינו ההורים לבין החברים שנמצאים בבית. אני מאוד מבינה את הצורך שלו ושלה להיות ביחד ומאפשרת להם חופש מוחלט, חוץ מארוחת ערב ביום שישי. בדרך כלל הם ישנים אצלינו כמו שכתבת הוא רוצה את המיטה שלו. לי(לנו כמשפחה) לא אכפת בכלל שהם כל הזמן יחד היא בת בית ואנחנו מאוד אוהבים אותה. העיקר שיהיו מאושרים וגם את וחבריך. דרך אגב, אני מאמינה שאם זה היה מפריע להוריו היית מרגישה בזה. לכן תרגישי נוח ותהנו מהזמן המשותף.

נופר86

New member
תודה ו...

גם אני חשבתי ככה,שאם זה היה מפריע להם בטח הייתי מרגישה בזה. גם אצלך, כמו אצל מיכל, החברה באה לפעמים סתם כך באמצע שבוע? דיברתי היום עם אמא שלו והעליתי את הנושא,היא אמרה שבשמחה ולא יפריע לה בכלל אם אני אבוא מידי פעם,אפילו לישון (בטח, כי עכשיו הוא לא בבית..
)

למעלה