מחשבות חיוביות על המוקד, טייק 2!

מחשבות חיוביות על המוקד, טייק 2!

ולא מוקד כמו בסיילם..
מוקד טוב.

בואו נשלב את זה עם ההצעות שעלו, מעבר לעשרה דברים שאתם אוהבים בעצמכם וגורמים לכם להרגיש טוב נוסיף גם שאלות של חברי הפורום. בואו לא ניסחף עם שאלות אישיות מדי גם בגדר האנונימיות.

אז.. הפיילוט מתחיל.
סלחו לי מראש אם אתחיל בשטחי ואתקדם משם. ויש סיכוי שאשליך קצת מעצמי על הסביבה, כי גם זה גורם לי להרגיש טוב.
אני אוהבת את השיער שלי, במיוחד כשהוא לא תוקף עוברי אורח.
אני ממש נהנית למרוח לק, הצבעים משמחים אותי. מחליפה צבע אחת לשבוע.
למרות שאומרים לי שאני מתלבשת כמו תיכוניסטית [הודות לאוסף חולצות ה-Threadless וכו' שלי], משמח אותי ללבוש חולצה עם רפרנס שרק אנשים מסוימים יבינו בחצי שניה שהם חולפים על פניי ברחוב. לזהות את my own kind בהמון.
אני אוהבת שהעולם שלי עשיר בתוכן. יש לי תחומי עניין רחבים וחלקם מרגשים אותי וגורמים לי לאושר, כאילו מינימום זכיתי בלוטו ומצאתי תרופה לכל מחלה אפשרית.
אני אינטיליגנטית [וצנועה. מה? מותר לי להיות מודעת לאינטיליגנציה שלי].
אני רהוטה בע"פ ובכתב.
יש לי חברים נהדרים ומשפחה שתומכת בי בכל מה שאעשה, עד כמה שהיא עלולה לחלוק על הרצונות שלי.
אני יודעת [או מאמינה] שיש לי את היכולת ללמוד כל דבר שארצה. ואם אתאמץ מספיק או אגייס מוטיבציה, גם לעשות כל מה שארצה.
יש לי סבלנות מברזל.
אני אוהבת לפגוש ברחוב אנשים שאני מתנדבת איתם. בעיקר ילדים, שזוכרים משהו שאמרתי להם או לימדתי אותם פעם אחת מזמן. מחמם את הלב.
אני מודעת לבעיות שלי. אולי זה לא נשמע כמו משהו שמתאים תחת דברים שאני אוהבת בעצמי, אבל זה כן. כי להיות במקום של הכחשה לא ממש עוזר והיום אני יודעת מה הבעיות שלי ויש לי כוונה לפתור אותן.
אני אוהבת את הקול שלי. לא כשאני מקשיבה לו [והוא נשמע גבוה ונוראי], אלא לראות איך הוא מרגיע אנשים שטוענים שהוא נעים. זה קטע מוזר.

כן, יש 12 כי רשמתי דברים על שיער ולק וזה הרגיש לי שטחי מדי.

שאלות?
Fire away.

שבוע הבא iba90 שכבר התנדב.

not lonely

New member
לגבי השיער שלך

מה זאת אומרת "שהוא לא תוקף עוברי אורח"?

הוא בעייתי לפעמים.

הוא מתולתל ואם לא מרסנים אותו בקרם [או שמרסנים אותו אבל הוא סופג לחות] הוא מתנפח ולפעמים מעופף לו ונשלח אקראית לכל עבר.
כבר קרה לא פעם שדיברתי עם אנשים או חיבקתי אותם לשלום והוא עטף אותם, נקשר להם למשקפיים, לאוזן, לשרשרת.. סטר לאנשים קלות, מה שתרצה.

not lonely

New member
למה?

בגלל שלא משנה מה אמרו לך, השיער מוציא את האמת החוצה?

חח לא סתם עם המזל שלי לפעמים אני נעמד מאחורי

בחורה עם שיער ארוך שמחליטה לסדר אותו....והתוצאות בהתאם.

l Lynx l

New member
חחח באיזה שמפו את משתמשת?

תנסי את גליס הסגול (אנטי-פריז), הוא מ-ע-ו-ל-ה-! שינה לי את החיים (אני לא מגזימה), לפניו אחרי כל חפיפה הייתי עושה פן, עכשיו אני יכולה לישון כשהשיער לח והוא נראה מדהים בבוקר בלי שום פן/מחליק/קרם/סרום/וואטאבר.

לא מאמינה שחפרתי עכשיו על שמפו

קרליין לתלתלים.

אני שמה קרם אחרי המקלחת על רטוב וקמה בבוקר עם משהו אקראי על הראש.
אחפש את זה בסופר ואם יש להם את הארנב החביב שאומר שאין ניסויים על בע"ח [כן, אני מאלה] בהחלט אנסה. תודה!

זה נורא ספציפי אז קצת בעייתי לספר.

אבל אני עובדת עם ילדים בגילאי היסודי במסגרת ההתנדבות הזו. עוזרת להם לעשות שיעורים, משחקת איתם, סתם מדברת איתם.. משתנה לפי היום בשבוע והילדים.

אחלה דברים טובים יש לך :)

שיער ולק גם נחשב! בהתחשב בעובדה שהזכרת לי שאני רוצה למרוח לק כבר איזה יומיים...P:

אחרי ששמים תקופה ארוכה לק ומורידים

זה גורם לך להעריך את הציפורניים הטבעיות שלך ואת היופי בהם...או שזה רק אני חחח

למעלה