אנונימוסטייל
New member
מחשבות חיוביות על המוקד, טייק 2!
ולא מוקד כמו בסיילם..
מוקד טוב.
בואו נשלב את זה עם ההצעות שעלו, מעבר לעשרה דברים שאתם אוהבים בעצמכם וגורמים לכם להרגיש טוב נוסיף גם שאלות של חברי הפורום. בואו לא ניסחף עם שאלות אישיות מדי גם בגדר האנונימיות.
אז.. הפיילוט מתחיל.
סלחו לי מראש אם אתחיל בשטחי ואתקדם משם. ויש סיכוי שאשליך קצת מעצמי על הסביבה, כי גם זה גורם לי להרגיש טוב.
אני אוהבת את השיער שלי, במיוחד כשהוא לא תוקף עוברי אורח.
אני ממש נהנית למרוח לק, הצבעים משמחים אותי. מחליפה צבע אחת לשבוע.
למרות שאומרים לי שאני מתלבשת כמו תיכוניסטית [הודות לאוסף חולצות ה-Threadless וכו' שלי], משמח אותי ללבוש חולצה עם רפרנס שרק אנשים מסוימים יבינו בחצי שניה שהם חולפים על פניי ברחוב. לזהות את my own kind בהמון.
אני אוהבת שהעולם שלי עשיר בתוכן. יש לי תחומי עניין רחבים וחלקם מרגשים אותי וגורמים לי לאושר, כאילו מינימום זכיתי בלוטו ומצאתי תרופה לכל מחלה אפשרית.
אני אינטיליגנטית [וצנועה. מה? מותר לי להיות מודעת לאינטיליגנציה שלי].
אני רהוטה בע"פ ובכתב.
יש לי חברים נהדרים ומשפחה שתומכת בי בכל מה שאעשה, עד כמה שהיא עלולה לחלוק על הרצונות שלי.
אני יודעת [או מאמינה] שיש לי את היכולת ללמוד כל דבר שארצה. ואם אתאמץ מספיק או אגייס מוטיבציה, גם לעשות כל מה שארצה.
יש לי סבלנות מברזל.
אני אוהבת לפגוש ברחוב אנשים שאני מתנדבת איתם. בעיקר ילדים, שזוכרים משהו שאמרתי להם או לימדתי אותם פעם אחת מזמן. מחמם את הלב.
אני מודעת לבעיות שלי. אולי זה לא נשמע כמו משהו שמתאים תחת דברים שאני אוהבת בעצמי, אבל זה כן. כי להיות במקום של הכחשה לא ממש עוזר והיום אני יודעת מה הבעיות שלי ויש לי כוונה לפתור אותן.
אני אוהבת את הקול שלי. לא כשאני מקשיבה לו [והוא נשמע גבוה ונוראי], אלא לראות איך הוא מרגיע אנשים שטוענים שהוא נעים. זה קטע מוזר.
כן, יש 12 כי רשמתי דברים על שיער ולק וזה הרגיש לי שטחי מדי.
שאלות?
Fire away.
שבוע הבא iba90 שכבר התנדב.
ולא מוקד כמו בסיילם..
בואו נשלב את זה עם ההצעות שעלו, מעבר לעשרה דברים שאתם אוהבים בעצמכם וגורמים לכם להרגיש טוב נוסיף גם שאלות של חברי הפורום. בואו לא ניסחף עם שאלות אישיות מדי גם בגדר האנונימיות.
אז.. הפיילוט מתחיל.
סלחו לי מראש אם אתחיל בשטחי ואתקדם משם. ויש סיכוי שאשליך קצת מעצמי על הסביבה, כי גם זה גורם לי להרגיש טוב.
כן, יש 12 כי רשמתי דברים על שיער ולק וזה הרגיש לי שטחי מדי.
שאלות?
Fire away.
שבוע הבא iba90 שכבר התנדב.