מחשבות לגבי העתיד של ויוה

evglev1

Well-known member
מנהל
עוד לא ראיתי את ויוה משנים החלטה

פניתני אליהם בקשר לשידור של מיכאלה בויוה, שכדי לירוק לצופים בפרצוף, לפני שהיא נגמרה בויוה או מיד אחרי שנגמרה היא התחילה בהוט בידור ישראלי. וגם בעניין השידור החוזר של אהבה מנצחת מיד אחרי חיים כפולים שהחליפה אותה למרות ההבטחה שויוה פלוס ללא שידורים חוזרים. בשני המקרים ויוה נתנו תירוץ עלוב ולא הביעו נכונות לשנות משהו.

faery18

New member
באמת עשו בלאגן שלם רק כדי שבובה פראית תהיה בפריים טיים חח..

אבל תכלס זה למטרה טובה - כדי שלא נצא נפסדים ולא נפסיד משבצת חדשה בגלל זה. כל עוד ויוה שומרים על הגינות פחות איכפת לי שהשידור החוזר הפעם הוא מימיי אנטיוכוס
זה הכל בגלל ההופעה של נטליה פה, בטח רוצים להזמין אותה שוב בהמשך ולהשאיר אותה בתודעה. ככה עשו גם בביקור של לאלי שמו את אספרנסה בויוה למרות ששודרה גם בערוץ הילדים במקביל, ופימפמו עלייה כתבות והגרלות נונסטופ. בטח ככה יהיה גם עם נטליה לא אתפלא אם תכף יתחילו לשדר גם קליפים שלה בויוה בין הטלנובלות בנוסף לסצנות מבובה פראית שמעלים בפייסבוק
בקיצור, קמפיין שלם
ונכון שבובה פראית זו טלנובלה ארוכה שתתפוס משבצת מרכזית להרבה זמן אבל מי כבר רואה לפי זמני שידור, רובינו רואים בהקלטות.. ושמונה זה בכלל זמן של כל מהדורות החדשות, לא משבצת כזו נוחה גם ככה.

מהנובלות החדשות שהביאו אני בכל אופן מרוצה גם מ"לבעלי יש משפחה" וגם מROCK STORY אהבתי את הקאסט והסגנון של שתיהן, ככה שיהיה אפילו יותר מידי מה לראות חח

evglev1

Well-known member
מנהל
אני דווקא חושב שנצא נפסדים

ויהיו לפחות זמנית שלוש משבצות חוזרות, למעשה עד שרנת הביאה את התשובה של ויוה לא היה לי שמץ של ספק בכך. בכל מקרה נדע רק עם סיום מילה של כבוד או עם סיום הדרך לאהבה.

יש גם טלנובלות חדשות של נטליה אורירו ויכלו לשים את קצ'ורה של 150 פרקים בלבד ושודרה רק פעם אחת בויוה פלטינה כשעוד היה חיתוליו.

faery18

New member
אני מתבססת על מה שויוה אמרו לרנת-שתהיה משבצת חדשה

במקום מילה של כבוד שתעבור לשש. ככה שהמצב לא ישתנה ויישארו רק שתי משבצות של שידורים חוזרים. ונכון ויוה יכלו להביא גם משהו אחר של נטליה אבל משום מה נתקעו על בובה פראית...

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי מה שהבנתי אמרו לרנת שאו במקום מילה של כבוד

או במקום הדרך לאהבה תהיה משבצת חדשה, ורנת הניחה שבגלל נוחיות הצופים המשבצת החוזרת תהיה שש ועשרה. לאור העובדה שמילה של כבוד מסתיימת ממש סמוך לתחילת בובה פראית ניר הסיק שישחקו עם המשבצות והדרך של הדרך לאהבה תעבור לאחד עשרה והסדרה החדשה תהיה בשש.

כי הרי גם עם מי זה מי והעבירו את בלב הסערה לאחד עשרה ועשרים ואת מי זה מי לשמונה, כי אחד עשרה ועשרים אין סיכוי שתהיה חדשה בשעה כזאת, למרות שכשויוה היה בחיתוליו זאת הייתה משבצת נוסטלגיה שאפשרו לאלו שפספסו את הטלנובלות של ערוצי 11, 22 ו-3 ערוץ המשפחה לצפות בהן.

faery18

New member
אז כך או כך תהיה בכל מקרה משבצת חדשה תמורת המשבצת

שבובה פראית תתפוס. וזו השורה התחתונה לדעתי, שבכל מקרה אנחנו לא יוצאים נפסדים וזה העיקר

Don Nirtin

New member
האם תהיה טלנובלה ברזילאית נוספת?

כנראה שזה מה שמשתמע מויוה.
&nbsp
ניר, תודה רבה על הודעתך, אנחנו בהחלט ניקח לתשומת ליבנו את מה שכתבת, מה שכן אנחנו יכולים להגיד, שהולכות להגיע עוד סדרות נפלאות לדעתנו שדווקא כן יהיו לטעמך בחודשים הקרובים. כמו כן תגיע עוד סדרה ברזילאית נפלאה מבית גלובו. נפרסם עליה בהמשך.
סופ"ש נעים
ויוה
&nbsp
(מתוך הודעות פרטיות בפייסבוק.)

faery18

New member
אם זה נכון אז גם הברזילאיות סופסוף יקבלו את מקומן הראוי

בערוץ! לגלובו בהחלט מגיע לפחות 2 משבצות.
אם זה יקרה לבטח זה הולך להיות כח הרצון.

האחד מ2003 ושידור חוזר 2007 לא חזרה...

עם מחזרים משהו שיחיזרו את אסול טקילה.. או את AMOR REAL !!!

evglev1

Well-known member
מנהל
אולי יש תקווה

המחסום של העדר שידור שלישי בויוה והמחסום של אי שידור טלנובלות ישנות נפרצו. מי ייתן ותהיה משבצת נוסטלגיה. אם כי תהיה קצת בעיה עם טלנובלות משנות התשעים והאלפיים שהן אינן תקופתיות אבל מופיעות בהן קלטות וידאו, הדור הצעיר יכול לא להבין מה זה. אבל בטלנובלות היחידות שראיתי אותן זה אם חורגת והאסירה. אבל באמת יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לראות גרסאות ישנות עם תרגום לעברית ולא רק את הריימקים החדשים המופקים אפילו לאחר צפייה בריימקים כדי להשוות. ובעיקר הזדמנות לשדר טלנובלות מוצלחות שויוה שידרו פעם אחת בלבד אבל לפני 15 שנה. וגם את הטלנובלות הנוסטלגיות מערוצים אחרים ששודרו בפינת הנוסטלגיה של ויוה פעם אחת. כמובן למרות ה-270 פרקים של בובה פראית את הנוסטלגיה רצוי לשים אחרי ולא בנוסף כדי שלא יהיה כמו המצב של ויוה פלטינה בגסיסתו שהרוב שידורים חוזרים.

אם יהיה לבסוף תחילתה של עונה ה2 של אישה רעה אז שווה לחכות!

אבל אם לא אז שישידרו את אקומודה(סידרת המשך של בטי) או משהו כמו מלאך ושטן הסרט! אמור ריאל חייבת לחזור! וגם אסול טקילה למי שאוהב תקופתיות!

elall

Member
מנהל
אני חושבת שאפשר לפרש את זה כמה דרכים....

אני חוששת שהם פשוט התכוונו שאחרי מעבר לזמן תגיע עוד ברזילאית (ז"א הם לא מוותרים על גלובו ותגיע עוד טלנובלה חדשה).

Don Nirtin

New member
אלה? שכחת שדיברנו שROCK STORY מגיעה?

היא תגיע במקום מעבר לזמן.
&nbsp
הכוונה כאן היא כנראה להוסיף עוד ברזילאית במקום אחת מה שנגמר בקרוב.

evglev1

Well-known member
מנהל
האם הזכרת זאת בתגובה המחאה שלך?

אולי דווקא לטלנובלה הברזילאית הזאת הם התכוונו. בכל מקרה חמש כוכבים ארוכה אך לא תימשך לנצח וגם אדמה פראית קצרה, אז שתי משבצות חדשות מתפנות בחודשים הקרובים.

Don Nirtin

New member
וגם מילה של כבוד מסתיימת

חמישה כוכבים זה איזה 170 פרקים. אנחנו רק בפרק 73 או 74.
&nbsp
וכן הזכרתי את רוק סטורי.

Dona Sonrisa

New member
לדעתי..

הם כן התכוונו לרוק סטורי...
הרי לא הייתה הודעה רשמית מויוה על המחליפה של מעבר לזמן. ..
&nbsp

elall

Member
מנהל
נו אני יודעת, חשבתי אולי הם התכוונו אליה

שכאילו הם לא מפסיקים להביא ברזילאיות ושתגיע עוד ברזילאית אחרי מעבר לזמן.
או
הם כתבו ש"הולכות להגיע עוד סדרות נפלאות " וציינו שתגיע עוד סדרה נפלאה (בנוסף לאלה שהם התכוונו) שהיא ברזילאית, וכוונה לרוק סטורי.
אבל אם אמרת שציינת בהודעה שלך שאתה יודע על רוק סטורי, אז אולי באמת הם התכוונו לאחת נוספת.
למרות שקצת מוזר לי שגלובו לא אמרו מילה על טלנובלה נוספת. הם אוהבים להשוויץ במכירות שלהם ואם כתבו כתבה שלמה על זה שויוה רכשו את רוק סטורי, למה לא ניצלו את הבמה כדי להשוויץ שמכרו לא אחת, אלה שתי טלנובלות לישראל?

Don Nirtin

New member
מצד שני הניסוח שלהם מאוד מעורפל והזוי

במיוחד כשכתבתי בהודעה המקורית שלדעתי זו טעות לרכוש את בובה פראית (מה שלא ימנע מבעדם את האורגזמה של הוואוו אנחנו שוב בשנות ה90) ושאני לא אנסה את רוק סטורי כי היא מיוזיקלית ולא מתאימה לצרכים שלי כאדם כבד שמיעה והבעתי את הפחד שלי להישאר בלי סדרות אחרי מילה של כבוד ואדמה פראית.
&nbsp
זה מה שקיבלתי כתשובה. אז.. עם הניסוח ההזוי הזה יש לנו תקווה. בערך.

למעלה