מחשבות לשעת
לילה, עם צאת השבת..

ענבל רז דולה???

היא גם מדקרת סינית?? אם זה אותה אחת טופלתי אצלה והיא מדהימה!!

אשכר ש

New member
מעולה!

ידע ואמונה בעצמך וביכולת שלך, יעשו את מרבית העבודה. לגבי דולה, ראיתי בפורום אחר את ההודעה הזו, אולי שווה לבדוק איתה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1571&msgid=89544989 השארי עמנו

mise

New member
המון בהצלחה!

אמונה, אמונה, אמונה ומעל הכל - אהבה! שיהיה בשמחה, בנחת, בשלמות ובנכונות. עוקבת אחריך בדריכות.

שלום לך קטנה ../images/Emo24.gif

חחח מצחיק בעלך... באמת הלואי שזה ייהיה כמו עם לה לצ'ה - מה רע בכך? רק טוב יצא מזה, לא?
אני אוהבת לקרוא את ההודעות שלך ולראות את השינוי שעובר עלייך. אם היית קוראת את סיפורי הלידה הקודמים שלי (של שתי הראשונות) לא היית מאמינה שהשלישית תוולד בבית
בהצלחה בהריון ובלידה!

יש לו סיוטים...../images/Emo3.gif....

לפני שבצבצה לה הבטן כבר התייצבתי באדיקות לכל מפגשי לה-לצ'ה, קניתי ספר על הנקה, דיברתי על הנקה, "שטפתי לו את המוח" בהתמדה, וכשכבר נולדה הנסיכה שלנו- התמקדתי כל-כולי בהנקה , וזה אומר שכמעט הפסקתי להיות אמא/אישה/יצור אנוש.... הייתי מינקת בלבד במשך שנה וחצי. התינוקת שלי לא טעמה מים/מטרנה/אוכל כל שהוא עד גיל שנה וחצי (מלבד טעימות נסיוניות פה ושם), כמו שהרמב"ם מציע שכדי לעבור מתכונה שלילית לחיובית- יש לעבור לקיצוניות השנייה, ולבסוף מגיעים לדרך האמצע. לא עשיתי זאת בכוונה, אבל כך זה יצא. קיצוני בהחלט. בעצם, במבט לאחור, עשיתי לו ולילדי הרכים עוול. ממש כך. אבל אז הייתי מרוכזת כולי בהגשמת המטרה, והיתה לי יועצת הנקה, שחוץ מלגור
אצלה בפועל, היתה איתי לאורך כל היום, שזה אומר הרבה שיחות טלפון
ביום..... בהריון שבא אחר-כך, הבטחתי לו שלא אעשה זאת שוב, אם ההנקה תצליח- מה טוב, ואם לא- אני לא אלחם על זה. כמובן שההנקה הצליחה, והפעם, מבלי להרוס את חיי המשפחה
..... הפעם אני מנחמת אותו, שאין סיכוי שהלידה תיקח שנה וחצי..... כך שהוא יכול להיות אופטימי....
קשה לו לקבל את זה עדיין. הוא ראה אותי סובלת ומתייסרת, וראה אותי יולדת רגועה וללא כאב, וקשה לו לקבל את הרעיון שאני חוזרת לרעיון ללדת ללא אפידורל. טוב, בשביל זה יש לנו עוד כמה חודשים...

את רוצה שהאיש שלי יקבל התקף../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif

האמת- גם אני עדיין רחוקה ממחשבה כזו, לא נעים שכל הישוב ישמע אותי צורחת.....

בלינקה

New member
בטח בגלל הלידות הקודמות שלה

אל תשכחי שגם לבני זוג יש מטען לגבי לידות.

נכון מאוד

סוף סוף הוא ראה אותי יולדת ללא סבל, קשה לו להבין כיצד אני רוצה לסגת אחורה, ללידות הראשונות, הטראומטיות. זה שאני מכינה את עצמי ללידה באופן שונה, עדיין לא מרגיע את זכרון הלידות ההן

יוקטנה

New member
נשמע שאת "כבר שם"!

מחכים (ואני מבינה שנחכה עוד הרבה זמן...) בקוצר רוח לסיפור לידה חלומי

../images/Emo6.gifאני עוד רק בתחילת הדרך.......

אבל כדי להגיע כראוי, עלי להתכונן מעכשיו. אי אפשר לעמוד מול חומות ביום אחד.....

למעלה