מחשבות על טראו...

מחשבות על טראו...

אז ככה: לאחרונה החלטתי שמיציתי את הPDA2K ואני רוצה להשאר משולב-סלולאר אך מחפש משהו יותר קטן ויעיל. הדרישה העיקרית היא כמובן מקלדת. כמובן ששקלתי את הטראו 650 בעל המסך המדהים, עם מערכת ההפעלה ה"יציבה-עלק" (מייד יבוא הסבר) פאלם, וכל שאר הפינוקים הידועים כאן לכולם. אך מסתבר, חברים, שהמלך הוא עירום: (עפ"י מה שהבנתי הדבר נדון מיליארד ואחד פעמים, אך עדיין, חשוב לי לשמוע את דעתם של אנשים שמגדירים עצמם "פרו-פאלם"). 1) נושא צימוד האוזניה - במידה ומצמדים אוזניה ללא פליפ/מפסק, הטראו לא מנתק איתה את הקשר וטוחן את הסוללה. 2) אין אפשרות לנווט BT תוך כדי שיחה באוזניה. 3) הטראו קרס לאחר הניסיון להריץ את המסנג'ר שלי. מה קורה כאן? הכיצד אנשי חברת פאלם הוציאו לאור מכשיר עם כ"כ הרבה פאקים בחומרה? הם באמת חושבים שזה הגיוני מה שקורה פה? אני יוצא בקריאה נרגשת למתלבטים
:קנו פוקט!!. חג שמח.

AYELET1

New member
כמה אנשים מכיל המסנג'ר שלך?

אנא שתף אותנו במספרם בבקשה

shed

New member
לא שניסיתי כזו כמות

אבל רק לידע כללי, עם איזה קליינט ניסית להתחבר למסנג'ר?

רגע רגע רגע

ראיתי במו עיני איך הטראו קרס כשניסה לפתוח את רשימת אנשי הקשר שלך. לאר מכן ראיתי במו עיני איך מכשיר פאלם אחר עם כמעט אותה קונפיגורציית חומרה, פתח את הרשימה בלי בעיות בכלל. אז זה לא בהכרח שזה לא עובד. יכול להיות שבגלל שהטראו הספציפי שניסיתי עבר התעללות מתמשכת (והוא עבר!), ומותקנות עליו מלא תוכנות שונות ומשונות, הוא לא פתח 622 קונטקטים בצ'אטופוס. צ'אטופוס הוא קליינט של ג'אבר. מה שאומר שתוכל לפתוח אותו במכשיר אחר, אפילו עם קליינט ב PC ולאשר את כל הקונטקטים. אז הם יהיו לך ישירות במסך הראשי ולא תצטרך לאשר אותם אחד-אחד או לחוות קריסה. לגבי כל שאר החסרונות - מסכים בהחלט.

לקרוא למלך עירום בגלל שטויות??

עומרי, כמה לא אחראי מצידך.. כמה "בעיות ידועות" יש ל-PDA2K ובכל זאת רכשת אותו?? להלן תשובות למה שאני יודע 1) הבנתי שזה בעיה רק בעדכון האחרון. חכה לעדכון הבא :).. אגב, גם ב-T630 שלי ככה זה עובד (לפחות עם המוטורולה HS-810 - הם זה אומר שסוני אריקסון + מוטורולה לא יודעים לייצר טלפון??) 2. אכן - מגבלה ידועה. כמו שאמרתי בעבר - אין שום סיבה לרכוש מקלט BT ל-650 - ראה סיבותיי בעבר. 3. לא יודע - יש כ-10 תוכנות צ'אט שונות - בדוק מה יודע לתמוך ברשימת אנשי קשר גדולה. בוא לא ניתפס לכך שבתוכנת מסנג'ר מסוימת (צד 3) - ולטעון שכולם צריכים לעבור לפוקט... באמת לא רציני.. האם על כל באג שיש ב-PIE, Messanger, Pocket Outlook אתה ממליץ בפורום פוקט לעבור לפאלם? משה

../images/Emo26.gif

1) מה זה "רק בעדכון האחרון" - עדכון אמור לקדם את המכשיר - לא להוליך אותו אחורה. 2) עזוב נווט. ואם אתה מסכנרן מכשיר בBT ורוצה לדבר? 3) לא ידעתי שיש תוכנות אחרות, הצ'טופוס היחידה שתומכת בעברית ולכן היא רלוונטית (בדיוק כמו שלא רלוונטי לי נווט בארה"ב בעזרת כל תוכנה, UD היא הרלוונטית לפורום זה).

נו באמת..

1) כל עדכון מתקן X בעיות ויוצר Y בעיות חדשות - החוכמה היא לשמור על Y גדול משמעותית מ-Y. אתה אמור להכיר את זה. האם WM5 הוא שיפור משמעותי מ-WM2003SE והאם הוא לא יצר בעיות חדשות? 2) על מה אתה מדבר? אפשר לדבר עם שני מכשירי BT שונים - אסור רק שמכשיר בפרופיל Headset יהיה מחובר בזמן שאתה פותח חיבור מסוג Serial (כמו GPS). 3) ראה מה כתבו אחרים. תבדוק כאשר המכשיר "בתול" ותראה אם נפתרו בעיותיך. בהצלחה.

../images/Emo26.gif

1) WM05 עם ללא עברית טובה בהרבה יותר מWM03SE. מניסיון. 2) עדיין, מדוע דבר כה בסיסי לא מאופשר? 3) צריך למצוא טראו 650 "בתול". כרגע הבעיה עם האוזניה והנווט נראית לי החמורה ביותר.

הממ..

עומרי, לגבי 1) - הרבה "שרופי PPC" יחלקו על דבריך - בארץ ובעולם.. אבל נו, שוין.. לגבי 2) מרבית המכשירים הסלולרים שאני מכיר (נוקיה, סוני אריקסון ועוד) אינם תומכים באוזניה + חיבור סריאלי - מסכים שחבל שזה לא נתמך - אבל עם מגבלות כולנו חיים. 3) בצע גיבוי מלא לטראו ורסט אותו.. אני לא חושב שהיעדר תמיכה במקלט + אוזניה הוא חמור. כמו שאמרתי - נסה לעבוד עם מקלט עכברי ותודה לי אח"כ.. כמה סיבות: תמיד נטען, GPS מאתר מהר יותר *משמעותית* לויינים באיתור ראשוני, יותר זול, פחות מטענים באוטו (לא צריך אחד למכשיר ואחד למקלט) ועוד.. שתי החסרונות היחידים שאני רואה הם: 1) ניידות בין מכוניות - במידה ואתה משתמש במערכת במספר רכבים 2) הצורך בהחלפת כבל כל פעם שמחליפים דגם - עלות של פחות מ-100 ש"ח ברוב המקלטים. יש גם אפשרות למצוא היום מקלטים (כמו ההולוקס 236) שמשמשים גם כמקלט עכברי וגם כמקלט BT.. משה

../images/Emo26.gif

אני משתמש במקלט BT, מהסיבה הפשוטה שזה פשוט מה שיש לי. מה שבעצם אתה אומר כאן, שקהילה שלמה של אנשים (לצורך הענין, בעלי GPS BT) לא יכולים, למעשה, לנווט עם המכשיר בצורה תקינה. (לא מעט פעמים אני גם מדבר בPDA2K עם אוזניה וגם מנווט). לגבי המהירות - תוכל לשאול את מי שתרצה, המערכת יותר זריזה. כל עוד אין עליה עברית.

../images/Emo26.gif

ממש לא! זה נשמע כאילו כל מי שיש לו טראו 650 יש גם אוזניית BT.. יש כאלו שמשתמשים בתושבת "דיבורית". משה

2סיקו

New member
האם מנסיון!!! שימוש ב-GPS עכברי >

מאפשר שימוש באוזניית BT תוך כדי ניווט? (טריאו)???? כלומר אוכל לדבר בטלפון ולנווט בו זמנית?

בודאי

הבעיה נובעת מכך שהטראו לא תומך בתקשורת BT נוספת מעבר לתקשורת של האוזניה. אין שום בעיה עם תקשורת עכברית. משה

2סיקו

New member
למשה בוחבוט - מידע שנפל לאוזני!!!!!

זה לא משנה עם החיבור הוא עכברי או BT, תוכנת ה-U-DRIVE מפסיקה את פעולתה ברגע שנכנסת שיחת טלפון!!! נכון יש את האפשרות לאחר השיחה להמשיך ולנווט מהנק, החדשה. כלומר אם אני מנווט בת"א וקיבלתי שיחה רק אחרי שסימתי לדבר אוכל להמשיך ולנווט, שזה לדעתי כבר מאוחר מידי כי כבר איבדתי את הדרך במהלך השיחה. זה אני אומר לא מניסיון אישי השאלה היא, האם אפשר להגדיר לתוכנת הניווט שלא תתיחס לשיחה טלפון?

2סיקו

New member
שאלה? איך אני מגדיר במכשיר הטריאו>

קבלת MMS ברשת סלקום? התמיכה של סלקום לא תומכת בטריאו 650 לצערי, האם זה אפשרי בכלל לקבל תמונות MMS? תודה

עומרי, הדברים לא מדוייקים,

ניתן לנווט בטריאו 650 עם תוכנת ניווט U DRIVE (המעולה יש לציין), ללא כל קושי גם כשאתה מדבר בטל'. יש שתי אפשרויות (בהתחשב במגבלת מערכת ההפעלה שהיא לא מולטי-טסקינג) ולא מגבלת הטריאו ספציפית: 1. אכן, כפי שכתב משה, להשתמש ב-GPS עכברי. 2. אם אתה משתמש ב-GPS BT, חלון התוכנה אכן נסגר, אבל יש פיצ'ר מאוד נחמד והוא שבסיום שיחה (טלפונית) אתה מעלה בלחיצת כפתור את ה-U DRIVE והיא ממשיכה את הניווט המקורי תוך כדי מיקומך באופן מדויק.

2סיקו

New member
שר המשפטים! אולי אתה יודע איך >

מגדירים את הטריאו כך שאוכל לקבל MMS ? תודה

libal

New member
כמה שאני יודע - לפחות בוארנג' זה כך

עליך להיות מנוי לחיבור אינטרנט בשביל לקבל MMS .למה לא תבדוק בסלקום?

למעלה