מחשבות על טראו...

../images/Emo26.gif

כלומר כל עוד אתה בשיחה - אי אפשר לנווט. מה שאומר שנווט בתוך מטרופולין תל-אביבי בלתי אפשרי תוך כדי שיחה נורמלית.

שוב אתה טועה.. אבל לא באשמתך..

אפשר גם אפשר: פשוט מאשרים קבלת השיחה ומשוחחים. אם רוצים להמשיך את הניווט u-drive ישאל אותך האם להמשיך ליעד הקודם - אם תאשר - הניווט ימשיך במקביל. מי אמר שאין multi tasking?
משה

רגע. אני רוצה להבין.

אני מנווט לי להנאתי בטראו 650 שאין לי. אנטנת הBT שלי מחוברת ואני עובד איתה. פתאום מתקבלת שיחה, הUD נסגר, אני מדבר מדבר. תוך כדי שיחה - אני מקשיב לאדם מהצד השני, ואני ממשיך לנווט ללא כל הפרעה?

../images/Emo41.gif

לאחר שקיבלת שיחה אתה יכול להפעיל מחדש את u-drive ואז יוצע לך להמשיך לנווט ליעד הקודם (תהליך שלוקח פחות מ-2 שניות וכל זה תוך כדי ניהול השיחה) - ואז אתה יכול להמשיך לנווט (ושוב, תוך כדי שיחה..) משה

2סיקו

New member
מידע חדש!!!

זה לא משנה עם החיבור הוא עכברי או BT, תוכנת ה-U-DRIVE מפסיקה את פעולתה ברגע שנכנסת שיחת טלפון!!! נכון יש את האפשרות לאחר השיחה להמשיך ולנווט מהנק, החדשה. כלומר אם אני מנווט בת"א וקיבלתי שיחה רק אחרי שסימתי לדבר אוכל להמשיך ולנווט, שזה לדעתי כבר מאוחר מידי כי כבר איבדתי את הדרך במהלך השיחה. זה אני אומר לא מניסיון אישי השאלה היא, האם אפשר להגדיר לתוכנת הניווט שלא תתיחס לשיחה טלפון?

2cookie

New member
זה לא מידע חדש../images/Emo67.gif

הויכוח באשר ל-BT הוא בנושא דיבור באוזניה אל חוטית תוך כדי ניווט שמצריך קישור BT ל-GPS, מה שלא מתאפשר בפאלם.

התוכנה מפסיקה את פעולתה כמו..

התוכנה מפסיקה את פעולתה כמו כל תוכנה אחרת כדי לאפשר לך לבחור מה לעשות עם השיחה. אם אתה מתכנת את אחד מהמקשים להפעיל את u-drive אתה צריך ללחוץ על שתי מקשים כדי לחזור חזרה לניווט - פעולה שלוקחת כשנייה-שתיים. משה

2cookie

New member
האם התוכנה לא צריכה לאתר מיקום,

לחשב מסלול מחדש וליצור שוב קשר עם מקלט ה-GPS? הכל עומד ברקע? אני חייב לראות את זה.

אז ככה

מסכים איתך חלקית בלבד או ליתר דיוק רק בנקודה אחת שאין אפשרות לנווט BT באותו זמן כשיש שיחה באוזנית ה- BT. לגביי שאר הדברים אינני מסכים. מדוע קרס לך הטריאו אין לי מושג אך מדובר על פלטפורמה פי אלף יותר יציבה מפוקט. לגביי זלילת הסוללה גם כאן אינני מסכים. הייתה לי את הבעיה הזו עם המוטורולה HS801 שאם לא הייתי סוגר את הפליפ אז הסוללה באוזניה ובטריאו הייתה מתרוקנצ מהר. כרגע אני משתמש באוזנית פלנטרוניקס 640 שהיא מ-ע-ו-ל-ה ואין איתה את בעית הסוללה ואין לה פליפ ולא כלום. נראה לי שחשוב כשמגדירים את האוזניה לבחור פרופיל Headset ולא hands free ואז הבעיה נפתרת.

למעלה