מחשבות שליליות ופחדים

טוב באמת שאת נפגשת עם מטפלת.


זה לא גלגול שחזורים. זה גלגול בעיות שחוזרות על עצמן בחיים שלכם - ואתם מאשימים את ה"גלגול נשמות" בכל בעיה שצצה - אולי בגלגול הקודם לא שילמתי שכר דירה אז היום קשה לי למצוא דירה.. אולי הכרתי מישהו בגלגול הקודם - ועכשיו אני לא יכולה להכיר אנשים כי אני כל היום בסדנאות עבורה או באינטרנט ולא ממש מכירה אנשים לעומק. אולי.
 
חשבתם עלך =למה= יש לכם פחדים?

רישמו אותם על דף - ותחשבו מש לעומק על כל אחד - למה אני פוחד מ"סעיף כזה או אחר" ברשימה - ואז תחזרו ותכתבו בפורום. האם באמת עשיתם הכל כדי להבין =למה = אתם מפחדים? אל תגדירו מה זה פחד - תגדירו ממה אתם מפחדים. ואיך כל יום - אתם מתקדמים מהר מאוד כדי למצוא לו פיתרון פרקטי ורציונלי. לא לשקוע ברגש - אלא להיות פרקטי - כ"אני פוחד מכך וכך.. כי - עברתי כך וכך.. ואז מבינים מאיפה הפחד נוצר - ואיל לא לתת לו לקחת חלק ממכם או להעסיק אתכם בכלל. זה לא להתעלם מהפחד - זה להבין למה הוא בכלל הגיע.
 

elar84

New member
ואם כן בדקנו

לפי אופי התגובות שלך, אני מבינה שהגישה הרוחנית לא ממש מדברת אלייך.
אז לא בכוח אבל לא לפסול אנשים שדעתם וגישתם שונה.
אני כן בדקתי את עצמי למה בעצם הפחד הזה, ומה השורש שלו.
והאמת היא שזה פחד שפשוט נולדתי איתו, כל חיי מגיל 3 (זה הגיל בו יש לי את הזיכרונות הראשונים שלי), יש לי פחד מזוגיות.
מן הסתם שבגיל 3 לא הייתה לי שום חווית זוגיות.
כמובן שזה תהליך ארוך של ניתוח הדברים על שהגעתי למסקנה שהשורש הוא פשוט גלגול אחר שלי שלא קשור לחיי הנוכחיים.
תבחר/י לקבל זאת או לא, אבל לא לבטל דעתם של אחרים.
אני מאמינה ב לכבד איש את רעהו... העולם יהיה יותר יפה כך :)))
 
"הגישה רוחנית" צריכה להיות חנופה אלייך?

אם יש לך פחד מזוגיות - וזוגיות לא מתחילה מגיל שלוש - גם אם את ממש רוצה. היא מתחילה בגילאי 18-90. מעבר לכך אם היו לך בעיות בילדות - את תבחרי מה לעשות עימן - אם את חושבת שזה קשור לגלגול אחר - יש מישהו שיגיד לך שזאת בעיה מגלגול אחר. פתרון חמים לפיתרון מהיר. בהצלחה. וכל טוב.
 
אני לא פה לכבד כל אדם - אלא כדי להביא דיעה.

דיעה בונה מאוד - "לכבד" אותך - זה לא קשור ללהגיב לך כאן בפורום, נכון? לא קיללתי, הסברתי. מעבר לכך אנחנו לא מכירים אישית - איך בדיוק נכבד אחד את רעהו בלי לראות או להכיר? ממש כך. וישאר כך.
 

AEOLIAH

New member
להיות אטום רגשית וחסר חמלה יכול להיות יותר

גרוע מאשר לקלל, לקלל זה להביע רגש אבל להביע דעה בצורה אטומה רגשית ומתנשאת היא הרבה יותר גרועה מקללה
 

רותי 11

New member
elar84 אל תתרגשי ממה שהוא אומר

הוא בא לעשות פרובוקציות
אבקשך להתעלם מדברים
כאלה שנאמרים לך
 

AEOLIAH

New member
רותי עם כל הכבוד הוא לא סתם כאן

הוא מראה לכך שיש פה הרבה אנשים פה בפורום שמתנהגים בצורה דומה רק יותר רגועה, תבדקי את זה בתקשור ותראי שאני צודק שום דבר לא סתם..
 

רותי 11

New member
ברור שאף אחד לא סתם כאן אבל

זה לא אומר שצריכים לאפשר להם
לעשות ככל העולה על רוחם לכל
דבר יש את הקווים האדומים שלו
 

AEOLIAH

New member
אולי זה שיעור בשביל האנשים פה

להפסיק לשפוט אחד תשני בצורה כל כך נוראית כמו שעשו לי ואני לא עשיתי להם כלום.
ואם הם לא יכולים להפסיק אז הגיע הזמן שהנהלת תפוז תתערב כי אני נמנע להכנס לפה בגלל האוכלוסיה שפה.
אם את לא היית פה לא הייתי נראה לי נכנס.
 

רותי 11

New member
AEOLIAH גם לך לא חסר גם

אתה תוקף אנשים פה - כי מעירם
לך ואתה לא מוכן לקבל את דעתם
אז לא לשפוט הכוונה לכולם ואף
אחד לא צריך להיתמם פה מחוסר
שיפוטיות
 

AEOLIAH

New member
כמובן שלי לא חסר רותי,אחרי ההודעות

התוקפניות שלהם כלפי, לא יכולתי לשתוק.
 

AEOLIAH

New member
לא עשיתי להם כלום בהתחלה

והם ישר התחילו לבקר ולשפוט אותי פשוט זלזול מחפיר.
 
למעלה