מחשבות של קלופס

hsotrt

New member
מחשבות של קלופס

"אני חושב משמע אני קיים" בגלל זה אנשים נעלמים מדי פעם! נ.ב. זה מה שקורה כשמוצאים מחשב עם עיברית באמצע אריזונה...

דנה^^

New member
שמעו משהו..

שמתי לב לזה בשיעור לשון זוכרים שדיברתי איתכם על בסיסים (כששאלו מה מקור המילה שטויות)? אז שימו לב.. איכות= איך + Xות מהות= מה + Xות כמות= כמה + Xות עכשיו תעשו אותו דבר עם ´למה´.. מה קיבלתם..? למה + Xות= למות ז"א שמגיל קטן מאוד מנסים לשים לנו במוח שאם אנחנו לא רוצים למות אסור לנו לשאול יותר מדי שאלות. עכשיו הרבה יותר ברור למה ילדים קטנים מפסיקים לשאול שאלות.

יש בזה משהו דנה...

די לשטיפות המוח

wisdom16

New member
IC4: הפורום לא התדרדר מבחינה זו

פורום מאטריקס וקונספירציות אחרות אם אתה פה בשביל הקונספירציות אשמח אם תסתום את הפה לפני שאתה בא לבקר את הפורום. ותודה שבחרתם בפורומאטריקס.

תראה..

לא התכוונתי לבקר את הפורום ! ההפך-אני מאוד אוהב אותו! (אבל אתה חייב להודות שהיה פה קצת יבש לאחרונה) אז אם העלבתי אותך אני מצטער.....

wisdom16

New member
תגובתו של אייסי

דנה בתחילה התכוונתי לרשום לך "דנה אני שונא אותך" (כי קראתי את השורה הראשונה בלבד) אבל אחר כך דווקא הופתעתי לטובה מההודעה החביבה ביותר הזאת
! למה למות!? מחשבה על מוות מחזירה לך את הרגשת הקיום

IC4

New member
אההה הבנתי!!!!

סימיוטיקה = לא ניתן לאתר את השרת now i finally understand.

מומחה

New member
עברית,שפה לא יפה.

התקומה של השפה העברית היתה בערך לפני 60 שנה ז"א אליעזר בן יהודה נוצר ע"י המטריקס כדי למסור שהסיבה ל:"למה אנחנו כאן" היא בעצם למות. כל זה בא כדי להסיח את דעתנו מהמטרה האמיתית שהיא בעצם לשרת את המחשב ששולט בנו. הנקודה היא שלמרות ש"עלינו" על המטריקס הוא ממשיך לתת לנו תרוצים והוא מנסה להתחמק מהתשובה האמיתית. המטריקס תמיד ימציא עוד דרכים כדי להסיח את דעתנו ממנו. מי יודע מה הוא עוד מתכנן...

דנה^^

New member
האירוניה...

ולחשוב שבאחד מהמבחנים שלי בהיסטוריה היה חצי סעיף משאלה- הסבר את החשיבות שייחס אליעזר בן יהודה לחידוש השפה העברית.. חחחחחחחחחחחחחחח <ועזבו את זה שגם כתבתי הרצל במקום אליעזר בן יהודה..> בכל מקרה- איך אתם חושבים המורהש לי היתה מגיבה אם הייתי כותבת לה את הסיבה האמיתית במבחן? :) אייסי- יש הפתעות בחיים.. עכשיו TOPSECRET ואייסי שהושפע ממנו- לא, הפורום לא התדרדר, אם כבר, הפורום הִדַּרְדֵּר <זמן שיעור לשון..> אייסי עכשיו תרגיש חופשי לשנוא אותי :) שימו לב, יש דגש קטן משלים ב´ד´ הראשונה, הוא משלים את ´ת´ ההתפעל שהדמתה ל´ד´ הידמות מלאה (שימו לב שגם במילה ´הידמות´ יש הידמות מלאה והיבלעות..) ואחר כך נבלעה בה. לין- גם אני רוצה לדעת מה פירוש אותה מילה שכתבת...

למעלה