מחשבות

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
מחשבות

שבועות- חג אהוב עלי ביותר, השנה החלטתי לוותר על מסיבת הגבינה מכיוון שבת דודתי עורכת מסיבת יום הולדת למחרת היום. אבל..... מה דעתכם על מפגש גבינות ואלכוהול? אצלי בבית. מבטיחה להכין עוגה או שתיים ולספק גם יין וחברה נעימה. כמובן שאשמח אם כל אחד/אחת יביא דבר מזון ומשקה. מה דעתכם?

magicgirl1983

New member
איזה יום?!?

אני מוכנה לבוא!! אם יש אוטובוסים ו/או מישהו מהצפון מוכן לקחת אותי. רק תגידי תאריך שעה ואני אנסה לבוא..איכשהו

אני מתלבטת...

אם להביא עוגת גבינה |עוגה| או בקבוק יין
... ... אה, שאלת אם אנחנו רוצים לבוא?
מה נראה לך?

t32

New member
גם וגם

את תביאי עוגה- וי. יביא יין- אנחנו מבטיחים לא לספר לאף אחד שאתם ביחד. חשבתי על ראשון בערב- אבל אפשר בהחלט גם מוצ"ש- כי יש אוטובוסים לטובת כולם- אצלי בבית נכנסנים בקלות ובנוחות 20 איש ויותר(כבר עישתי מסיבה לחמישים.

דיל ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

רק תגידי מתי ואיפה ואנחנו נתייצב (רק תזהרי עם האאוטינג
)

efroch99

New member
אופס....

לא, זה לא טרול, זאת אני ידעתי שאני אסתבך אם אני אעשה לעצמי עוד ניק....

magicgirl1983

New member
גאה בו??

במי?!? בילד שלך?? הממ...בחתול?? בבעל?? במאהב?? במיי?!!?!? עכשיו הכנסת אותי לפארנויה!!

efroch99

New member
פארנויות?../images/Emo6.gif

בחיי, יש לך דמיון פורה.... תיארתי לעצמי שזה יעורר תגובה.... בואי נשאיר את זה בגדר תעלומה, טוב?

magicgirl1983

New member
תעלומה?!?

OMGֱֱֱ איך אני אתמודד עם תעלומה!!?!? האם את מפורום סקס?? ובגלל זה את גאה בו?? חחח - עזבי שטויות... מקסימום תספרי לי ברך למפגש...אני אזכור לך את זה

efroch99

New member
אוי וייי../images/Emo5.gif

למה הכנסתי את עצמי... נראה לי שאני אצטרך להתחמק.... תבטלי את המסר האחרון.....

magicgirl1983

New member
חחחחחח

זה נראה שאחרי הכל אם אין לי טרמפ לפחות לעד חיפה אני לא אוכל לבוא. אז ניצלת!! אבל יהיו עוד מפגשים...ואני יודעת איך את נראית!!!

efroch99

New member
את מוזמנת

גם לישון אצלי. וגם לתפוס רכבת למחרת. אבל.... מי יודע... אולי עם מה שאת כבר מתארת על בן זוגי.... לא כדאי לך להסתכן?

magicgirl1983

New member
יש לי בן זוג משלי

ואני מאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווודדדדדדדדדדדד גאה בו...*קריצה *קריצה אני רק בעלת דימיון מפותח... חוצמזה...שלישיה לא עושה לי את זה אם החבר שלי לא נמצא... אז..תאלצו למצוא פרטנר אחר...חחחחחחחחחח טוב דיי...סיכמתי שאני לא עושה את זה יותר בפורום... ומעכשיו אני בתולה צחה...פחעעעעעעעעעע

elley

New member
אני אשמח לבוא ../images/Emo13.gif

אבל אין לי אוטו אז צריך זמן שאולי יש אוטובוסים. או שאני פשוט אשנורר ממישהו אוטו...

elley

New member
מודיעין

אבל אם אני אצליח לשנורר אוטו, אני מתנדבת לאסוף את כל אלה מהאזור שחסרי אוטו, ואז יהיה הרבה יותר שמייח אצל T32 !!!

למעלה