מחשבות

• פותח הנושא t32
  • פורסם בתאריך

t32

New member
אז מה קבענו?

מוצ"ש או ראשון בערב? להחלטתכם- אבל עם מוצ"ש לא לפני 21:00 הלכתי לחפש מתכוני עוגות.....

magicgirl1983

New member
יש אנשים נטולי אוטו

צריך להתחשב בחזרתם הביתה...או לפחות בבעיטתם חזרה הביתה.. אחרת צפויה לך מתנחלת...ואני מאיימת בפרו ורבו!! מואה הא הא הא הא!

t32

New member
אמאל'ה

גם מתנחלת גם פרה ורבה..... מוצ"ש! סיכמנו מוצ"ש! אז בבקשה- מוצ"ש ב21:00 אצלי (הוד השרון) עכשיו תכנסו למטבח ותצאו רק בשבוע הבא, לפני החג- עטורים בגביניות(עם צימוקים9 עוגות גבינה, פשטידות.........

magicgirl1983

New member
9 בערב?

להגיע אני אוכל... לחזור...אני לא אוכל... שוב בעייתיות החזרה תוקפת אותי בצורה הכי לא נעימה בעולם... עוגות שוקולד זה טוב? זה עם חלב...

magicgirl1983

New member
דר"כ אגב

אני רואה שלרבות ולפרות אצלך זה קצת לא פרקטי... את בודקת את איכות הקונדומים...

t32

New member
נכון

אני מקריבה את חיי למען מטרת הפורום- מקדישה את זמני ועושה לילות כימים על מנת שכל מי אשר חפץ לא לפרות ולרבות לא יפול קורבן לתאונה מצערת..... תבואי- יהיה כיף

elley

New member
אני מוכנה להביא פשטידה. או שתיים.

בשביל שגם לי יהיה מה לאכול...
לצערי אני רגישה למוצרי חלב ולכן לא אוכלת מהם ולו כזית. אבל יש לי אחלה פשטידות שאני עושה, פרווה למהדרין ! נכון שעדיין מותר לי לבוא...?

elley

New member
אני מאד מאד מאד אשמח../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo20.gif

elley

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אם את רוצה מתכונים יש לי מיליון, ומתוכם אפילו כמה שווים !

מתכון דוקא יש

הבעיה זה להכין... סתם. האמת היא שאני אוהבת לאפות ולבשל. רק שבד"כ אין לי זמן...

elley

New member
לאוכל תמיד יש זמן ../images/Emo99.gif

ללימודים, לעומת זאת, ממש אין...
יש לי הערב מבחן, ומחר בבוקר סדנא שתעזור להכין למבחן ענק בשישי הבא, וכל השבוע לא היתה לי שניה פנויה ללמוד ! האח שלי וב"ב הגיעו לביקור, וממש לא הספקתי כלום לעצמי. מזל שהבוס שלי בחו"ל ואני יכולה ללמוד קצת בעבודה...
מה אני אגיד, החומר לא קל. נקוה שהשבוע יהיה לי קצת יותר זמן לעצמי ול
.

למעלה