מחשבות

יעל@

New member
אולה תודה

לפי מה שהבנתי במכבי כל אמפולה עולה 26.5 שקלים. לא שזה נורא מבחינתי אבל יש פער בין המחיר במאוחדת למחיר במכבי, מחר אני אברר. בכל מקרה אולי זאת תיהיה זריקת הפלא.

dahrma

New member
יעל יקרה ../images/Emo24.gif

אני קיבלתי החודש זריקות של גונל. זה הפעם הראשונה שאני מקבלת זריקות ולא איקקלומין. אין לי ניסיון עם פרגונל אבל הגונל היה ממש בסדר. חברה הזריקה לי אותו לבטן בזריקה תת עורית. זה לא כל כך כאב ולא היו בכלל תופעות לוואי. מחזיקה לך אצבעות
ושתהיה לך שנה פוריה והכי חשוב מעוברת בהצלחה! דארמה

מרב.

New member
יעל יקרה מאוד

כל חברה שמודיעה לי על הריון מקבלת ממני חיבוק אוהב, אבל לא לפני פרץ בכי הסטרי... כך לפחות זה היה בסבבים האחרונים, עד לפני כחודשיים (בינתיים יש פאוזה קלה בהריונות סביבי..) אז זו התמודדות קשה שמאוד מושפעת מהנקודה בה את נמצאת כרגע, והגבורה היא בעצם היכולת לפרגן מכל הלב לחברה אהובה, ואין בכך לגרוע כהוא זה מהכאב הפרטי שלך. זו ההתעלות האמיתית, וזו החברות האמיצה שמאפשרת את היכולת הזו. ועוד משהו, יעל- למרות שקשה עד בלתי אפשרי, חשוב לזכור שכן, זה תלוי גם בך. למרות שההורמונים משפיעים את פעולתם אם תאמיני ואם לאו, למרות שאפשר להביא את המערכת למצב אופטימלי, חשוב לא לשכוח ולהאמין בגוף הפרטי שלך- זה שאומנם מאכזב, אבל עושה כמיטב יכולתו לתפקד תחת מתקפת ההורמונים המאסיבית. זו הגוף שלך שישא את ההריון לתשעה חודשים תמימים, וזה הגוף שלך שבנסיבות אחרות ואולי בילד הבא יבשר לך על כך שאת בהריון- באופן טבעי. אל תשכחי, אף פעם- להאמין בגוף, להאמין בעצמך, כי זה העיקר. שנה מאושרת יעל, שנה שתשטוף איתה את הדמעות, האכזבה והכאב- ותביא עימה הרבה אושר...
מרב

מרב, זה כ"כ נכון וחשוב מה שאמרת

על החשיבות של האמונה בגוף שלנו שיתפקד כמו שצריך ויעשה מה שאנחנו רוצות שיעשה... זה דבר שקל לשכוח, קל להתייחס לגוף כאל מכונה מובנת מאליה, וזו התייחסות כ"כ מוטעית! תודה שהזכרת לי מה שאני נוטה לשכוח

יעל@

New member
אני חושבת שאחת הבעיות עם הגוף

היא התחושה של מן בגידה כזו. שהגוף שלנו פועל אחרת ממה שאנחנו רוצות. ולמרות כל הטיפולים ו"ההכוונה החיצונית" שניתנת לו הוא ממשיך בדרך שלו. לצערי הוא כנראה אומר משהו על הקצב שלו. משהו שלי לפעמים מאוד קשה לקבל. אבל אני מאוד מנסה להקשיב לו - לגוף שלי גם כשאני כועסת עליו.

למעלה