cartagena2001
Member
בנוסף לנ"ל, שימוש בתוכנת Virtualdub לעריכת סרטים.
הופה, זה לא אמרת מקודם.....בנוסף לנ"ל, שימוש בתוכנת Virtualdub לעריכת סרטים.
מחשב של חברה יש לו פלוסים יש מינוסים ..לדעתי כרטיס מסך למשל הוא לא צריך כזה חזק סתם מייקר. SSD של טרה להכל זה לשים את הביצים בסל אחד צריך שני דיסקים ספק כוח שלהם לפעמים ייעודי להם וזה בעיה עם השנים, להחליף. ואתה לא יודע מה מקבל לוח אם. עדיף מורכב. לדעתי AMD בטח לעריכה יותר טוב בהחלט מאינטל.הופה, זה לא אמרת מקודם.....
אין ספק שאתה צריך מחשב עם הרבה זיכרון וכרטיס מסך טוב, לא ברור לי איך הסתדרת עם המחשב הקודם.
אני הייתי בונה מפרט של I5 עדכני עם 16GB זיכרון וכרטיס מסך טוב (לא מבין בזה הרבה) יחד עם SSD של לפחות 500GB.
יחד עם כל מה שמסביב זה לא זול, בטח אפשר למצוא יותר זול ממה ששלפתי בשניה, אבל זה לא כמו שדרוג זיכרון ב-100-200 ש"ח
KSP
מעל 38,000 מוצרים: מחשבים סלולר, בשמים, למטבח, למשרד טיפוח, פארם, צעצועים, נעלים ומיזוגksp.co.il
אוקיי עשיתי משהו בגדול...הוספתי מסך אם אתה לא צריך אז תקזז, טוב ששמתי 16 גיגה זיכרון תוכנת עריכה צריכה את זה. בגדול :בנוסף לנ"ל, שימוש בתוכנת Virtualdub לעריכת סרטים.
ממש זול המחשב שבנית לו .......אוקיי עשיתי משהו בגדול...הוספתי מסך אם אתה לא צריך אז תקזז, טוב ששמתי 16 גיגה זיכרון תוכנת עריכה צריכה את זה. בגדול :
1 מעבד חזק עם כרטיס גרפי מובנה טוב מאוד.
2 לוח אם עם חיבורים לכל מסך גם קצת ישן וגם לחבר טיוי וצג יחד או שני מסכים שתהיה את האופציה 6 USB אמור להספיק להכול . תואם לבדיקתי גם לווינדוס 11 .
3 זיכרון 16 גיגה 3200 מהירות זה הבסיס שצריך
4 דיסק מהיר למערכת הפעלה. דיסק איחסון
5 ספק כח טוב תקן זהב חסכוני ואיכותי. 550W מאפשר גם כרטיס גרפי דרג ביניים אם יהיה בו צורך.
6 מארז סביר ( המבחר בחנות מצומצם יש בעית חלקים בגלל הקורונה) במחיר סביר בעיניי.
7 מערכת הפעלה 11 הכי חדשה מאובטחת מתקדמת ולשנים קדימה
8 מסך עם חיבורי DP שהוא הכי טוב ( בטח בעריכה אתה חייב מסך טוב ) וHDMI זה אומר לחבר טיוי גם . בלוח אם כמובן יש תאימות בהתאם וגם DVI לחיבור מסך ישן על כל מקרה.
כאמור הייתי מוסיף דיסק קשיח חיצוני לגיבוי.
החנות להמחשה אפשר שתקנה איפה שנוח לך
https://ksp.co.il/t/Xk82fJ
יש משחק בזה קצת להוריד עלות טיפה להעלות אולי ולקבל יותר..תלוי בך. היה לי זמן אז בניתי משהו
ושוב אציין מסך למשל לקחתי מה שיש ..כי אין הרבה שוב מלאים שחסרים..גם מארז..אפשר אחרים גם תלוי תקציב כמובן.
אכן יחסית זול...אני מציע שדרוג אפילו לאור התוכנת עריכה שלו, אגב לא אהבתי את הצחוק הזה. יש לי קצת ידע בחומרה ואיכויות ומה מתאים למה והמון שנים אני תומך פה ובחיים ואנשים קנו לפי המלצה שלי מחשבים ומרוצים גם שנים אחרי תוריד את הזלזול אין לו מקום. מה עוד שבקלות אפשר להוציא מחשב הרבה יותר יקר. אם זה זה מארז יותר איכותי..אם זה ספק כוח יותר חזק..אם מהירות זיכרון יותר גבוהה..אם זה לוח אם איכותי יותר..מעבד יותר חזק..אם מוסיפים כרטיס גרפי . יותר נפח איחסון לא חסר...בפעם הבאה שיבוא לך לצחוק- אז שתוק.ממש זול המחשב שבנית לו .......
לא זלזול אלא מצחיק !אכן יחסית זול...אני מציע שדרוג אפילו לאור התוכנת עריכה שלו, אגב לא אהבתי את הצחוק הזה. יש לי קצת ידע בחומרה ואיכויות ומה מתאים למה והמון שנים אני תומך פה ובחיים ואנשים קנו לפי המלצה שלי מחשבים ומרוצים גם שנים אחרי תוריד את הזלזול אין לו מקום. מה עוד שבקלות אפשר להוציא מחשב הרבה יותר יקר. אם זה זה מארז יותר איכותי..אם זה ספק כוח יותר חזק..אם מהירות זיכרון יותר גבוהה..אם זה לוח אם איכותי יותר..מעבד יותר חזק..אם מוסיפים כרטיס גרפי . יותר נפח איחסון לא חסר...בפעם הבאה שיבוא לך לצחוק- אז שתוק.
הא לא הבנתי לא אמרת מה היה הקטע סליחה לא יודע אם נסחפים הוא שאל על מחשב חדש....זה המחירים למשהו סביר...לצרכים שלו, בתקופה הזו של הקורונה וכל זה...אז הבאנו סדר גודל של מחשב מתאים ירצה יקח לא ירצה..האופציה לשדרג עדיין לפניו.לא זלזול אלא מצחיק !
הלינק הקודם שנתת היה להרכבה עצמית בלי המרכיבים, אז זה הסתכם ל...........0 ש"ח, גמני רוצה כזה.
מה שכן, אנחנו נסחפים פה למחשבים ב-4,000-5,000 ש"ח כששדרוג של זכרון, SSD ומערכת הפעלה יכול לעשות פלאים בעשירית מהמחיר.
לפני זה זכרון ומ"ה, עוד לא נולד המחשב שיעבוד ען זום עם 3GB וויסטה !תוסיף כרטיס מסך הכי פשוט אפילו GT310 עם 1G
חג שמחלירון מקשקש ול- em28 שלום.
קראתי את עצותיכם והחכמתי מעט.
מודה לכם על העזרה ומאחל לכם חג שמח.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.