מטבחים,אצל נגר או חברה?

הבעיה עם נגרים,שהם "נעלמים"!

זה לא דבר חדש,וכבר ידוע שנגר עושה את העבודה הרבה יותר לאט.הרבה נעלם בזמנים שצריכים וצריך גם לרדוף אחריו ולזרז אותו אחרת לא יהיה מטבח בזמן. ככה אני הבנתי מכמה שיחות עם אנשים בנושא. מה גם,שצריך להיות המלצה מאוד חמה על נגר,שיהיה אמין וכו'... וזה גם חלק בהתלבטות. למרות שהחלק הכי קובע זה "כמה כסף ". בינתיים,ממש תודה לכולם,אנחנו החלטנו לקחת נגר, ולוותר על המטבח שנותן הקבלן. אגב,האם כדאי לוותר גם על הקרמיקה במטבח ולעשות משהו אחר כשנעשה מטבח? כיוון שלא ידוע לי עדיין איזה מטבח אני עושה,אז לא אסתכן בבחירת החיפוי עכשיו. מה דעתכם?

תמר36

New member
לא כולם נעלמים, לא להכליל

יש גם אמינים וזו הפרנסה שלהם, לא נראה לי שכל אחד יפתח נגריה ויעלם אחרי חודש. וחברה לא יכולה לפשוט רגל? קרה לטובים ביותר. במקרה שלי הנגר הוא דוד שלי והוא שנים על גבי שנים במקצוע וזה כבר עסק משפחתי מצליח, אז ידעתי מראש שיהיה לי מחיר סביר והוא בטח לא יברח לי.

לא מכלילה,ולא מצביעה...מעמידה דיעה

חלילה וחס לא מכלילה... ואם הדוד שלך הוא נגר,אז רק זכית לאיש אמין וטוב. מצד המשפחה,כי על משפחה לא "עובדים"... אבל רובם כאלה...ולדעתי חבל. אישית לא באה בטענות לאף נגר,אבל הנה...תראי דוגמה: קיבלתי המלצה מצויינת על נגר שעשה לגיסי (אח של בעלי) מטבח וארונות לכל הבית. נפגשנו אחרי יום מהטלפון הראשון שלי אליו. וביקשתי לקבל הצעת מחיר עם סקיצה מוכנה למטבח. כבר שבועיים עברו ועוד לא חזר אליי וגם לא עונה לטלפונים... מה גם שבשבועיים האלו הייתי אצל 4 חברות מטבח,ונתנו לי באותו הרגע סקיצה הצעת מחיר רעיונות טפים ועוד ועוד... קצת התאכזבתי..אם לאמר ת'אמת.. לכי תעשי מטבח אצל אחד כזה שאת הסקיצה מעכב לי... יש מבין? ערב נעיםםם עדי.

למעלה