בדיוק מה שבאתי לכתוב....כבר יתבררו עוד פרטים...
D Debugger New member 19/5/05 #1 "מטוס אדום" בנתב"ג מטוס אדום בנתב''ג - אמבולנסים בדרכם למקום. צפויה נחיתת חרום של מטוס עם 264 נוסעים, כרגע חג מעל הים ומרוקן את הדלק. מקור: רוטר.נט נקווה שייגמר בטוב...
"מטוס אדום" בנתב"ג מטוס אדום בנתב''ג - אמבולנסים בדרכם למקום. צפויה נחיתת חרום של מטוס עם 264 נוסעים, כרגע חג מעל הים ומרוקן את הדלק. מקור: רוטר.נט נקווה שייגמר בטוב...
י ייאן האיסלנדי New member 19/5/05 #6 יכול להיות שזה רק בעיה של נורית של הגלגלים שלא נדלקה. יתקרב ונראה.... נקווה שיגמר בטוב
ג גל שפונדר New member 19/5/05 #13 אני חושב שאין המראות ואין נחיתות.. אולי הם נשלחים לפלמחים? או לירדן? אין לי מושג.. אבל אני דיי בטוח ש"סוגרים" אתה שדה לנחיתות והמראות
אני חושב שאין המראות ואין נחיתות.. אולי הם נשלחים לפלמחים? או לירדן? אין לי מושג.. אבל אני דיי בטוח ש"סוגרים" אתה שדה לנחיתות והמראות
I itaiking7 New member 20/5/05 #22 נחת בשלום נחיתה על 26 הגלגלים כנראה נפתחו בסוף, הפקחים איחלו בהצלחה לטייסים ופינה לB7, מטוס של FLY AIR הטורקי A330. (הכל מהסקאנר)
נחת בשלום נחיתה על 26 הגלגלים כנראה נפתחו בסוף, הפקחים איחלו בהצלחה לטייסים ופינה לB7, מטוס של FLY AIR הטורקי A330. (הכל מהסקאנר)