"מטוס אדום" בנתב"ג

אמיר72

New member
לא ולא

אי אפשר להנחית מטוסי נוסעים בפלמחים, ואין טעם לשלוח אותם למדינה אחרת. השדה החלופי של נתב"ג הוא עובדה, אבל במקרי חרום תמיד יש תל נוף, רמת דוד וחצרים עם מסלולים מתאימים. בכל מקרה, במקרה כזה מטוסים אחרים מבצעים ריתוק - מעגלי המתנה עד פינוי המסלול הבעייתי.

singera

New member
למה לא ניתן?????

2.8 ק"מ לא מספיקים לך??? הבעיה היחידה זו שאין מספיק מקום לחנייה אבל קרנפים נוחתים הרבה שם

אמיר72

New member
הצחקת אותי

קרנף זה דוגמה ? החיה הזו נוחתת וממריאה בקלילות משדה דב. הרקולס מיועד להמריא ולנחות משדות קצרים (לדוגמה - שדה דמור במלחמת לבנון, למשל). ואורך המסלול בפלמחים נשמי לי מופרז. אולי 2800 רגל, לא מטר ...

tcu6

New member
לפי אתר חול וגם לפי הFS פלמחים יש

מסלול באורך 7884 רגל 21/03 ומסלול קצר באורך 2636 רגל 31/13 המסלולים ברוחב של כ30 מטר.

tcu6

New member
קישור לאתר כזה במטרים המסלול הארוך

2403 מטר והקצר 803 מטר.

אמיר72

New member
נכון, טעות שלי, אבל עדיין

בנתב"ג 08/26 הוא 12000 רגל, 12/30 הוא 10200 רגל, ושניהם ברוחב 45 מטר. בעובדה המסלולים הם 8500 ו-9800 רגל, גם כן ברוחב 45 מטר. המסלולים בחצור בערך 7800 רגל - אבל גם רוחב 45 מטר. בקיצור - פלמחים נחות ביחס לכל מה שמסביב וגם לא מסביב.

YHS

New member
הבעיה של פלמחים

מבחינת מטוסי נוסעים הוא הרוחב הצר מידי.

singera

New member
757 או מקסימום 737 לא יכנסו

כי גם לאילת יש אותה בעיה

e dor

New member
גם אצלי (ראשון) עשה סיבוב והמשיך

מזרחה לעם הרוח. סוף טוב הכל טוב.

amitzahavi

New member
יש תמונות....

צוות מד"א שהגיעה למקום צילם... אני יעלה תמונות מחר בבוקר לפורום. היה חשוך ככה שבעיה קצת אבל יצא בסדר.

tcu6

New member
בעת ההקפות חלף גם כמה פעמים מעל

גני תקוה, משך את עיני בשל ההקפות הלא שיגרתיות. פלמחים כמובן אינו מהווה תחליף לנתב"ג. לרוב אלו השדות בלרנקה, עובדה אפשרי גם לירדן.

amitzahavi

New member
טוב....תמונות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

העלנו הכול לאשכול אחד ברוטר... יש שם תמונות יפות ויש לי עוד כמה שאני יעלה גם שהתאפשר לי. http://rotter.net/forum/mada/6188.shtml

Aviation Addict

New member
העיקר שנגמר בשלום ../images/Emo13.gif

ו-
לכל מי שעידכן.

למעלה