מטיילים וזוכים ב-
אנשים

ROTEM30035

New member
תודה לך ../images/Emo45.gif

ורעות - למענך, תמונה היישר מן הפייסבוק של יהוא

דידושקע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול!

אשכרה מחפש את עצמו בגוגל הבן אדם הא? ורעות, זה שאת מטורפת.. יכולתי להגיד לך גם לפני הקומונה. בעצם אמרתי. (ראי "אויש את נוראית
")

Marlene G

New member
אגב,

אולי אני ממש בדיליי פה אבל תראו מה מצאתי (רעות, מוקדש לך)

Marlene G

New member
אמנם קשה

להסיר את העיניים מרונה, אבל שימו
לתנועות הגוף של יהוא בהתחלה (פשוט אחר כך הוא מתכופף לסדר את חתיכות גופתה המבותרת של רעות בתוך הקונטרבס
). ו-- מה זו ההופעה הזו? |תוהה|

גוזלה

New member
ב- 2:40

הוא מסתובב אחורה, ואפשר לראות את החיוך שהוא מגניב.... יתכן שיש לו שותפים לרצח? או שהוא פשוט מרוצה כל כך מעצמו..???

Marlene G

New member
אני חושבת שהוא נהנה מהבאזז התקשורתי

אבל נראה לי שסיטנו קצת מהעיקר עם ההתעסקות האובססיבית הזו (אהמרעותאהמ) ביהוא ירון. רק חסר שרונה תיעלב לנו ונוכל להיפרד לשלום מהבי-סיידים

רעוּת

New member
בשביל זה פתחנו קומונה המוקדשת לנושא ../images/Emo16.gif.

בואו
http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=37747

אם זה היה בינואר

זה אומר שהוא כבר הספיק לרצוח אותך ואת בעצם זומבי, או שמשהוא אחר כותב בשמך. או אולי צלחת לחמוק ממנו?

הדר 0

New member
חחח פאדיחות אחותי, אני מרגישה קצת אשמה

וואי אני לא פה שבוע ואני מרגישה שפיספסתי יותר מדי, אז אני לא קוראת הכל אבל הייתי חייבת לעשות את זה ונכנסתי לפייסבוק של יהוא וכל מה שיש לי להגיד זה שאני לא מאמינה שאני חלק די נכבד מזה.... את חייבת לפתוח פייסבוק רק כדי לראות את התגובות של האנשים! מזל שהוא לא מכיר אותנו כי אז הייתי באמת אוכלת פאדיחות וסרטים כמה ימים בלי לדעת שובע....

../images/Emo32.gifמישהו פה אוהב/מכיר את K's Choice?

כי הרגע ממש גיליתי שהם מגיעים להופעה בבארבי בחודש הבא, ואמנם לא שמעתי את החומרים החדשים שלהם, אבל גדלתי עליהם וכאלה, אז חובה ללכת
מישהו בא???

למעלה