הוו לא! לא רק הטייץ' עם הפייטים! מה היא תעשה בלי הטייץ' עם הפייטים?!
S Simple Girl 175 New member 15/4/10 #64 ../images/Emo121.gifהוו לא! לא רק הטייץ' עם הפייטים! מה היא תעשה בלי הטייץ' עם הפייטים?!
M Ms Brightside D New member 16/4/10 #67 עזבו את הטיייץ' עם הפאייטים, מה עם הטייץ' הוורוד המנומר שדאגי כל כ אוהב ללבוש כשהוא נפגש עם דני ?! איך פראנקי תשרוד בלעדיו?~
עזבו את הטיייץ' עם הפאייטים, מה עם הטייץ' הוורוד המנומר שדאגי כל כ אוהב ללבוש כשהוא נפגש עם דני ?! איך פראנקי תשרוד בלעדיו?~
S Simple Girl 175 New member 13/4/10 #56 ../images/Emo121.gifאיזו מסכנה, היא בוכה.. דאגי שובר לבבות קטן
T TheBalladOfShani B New member 13/4/10 #58 ../images/Emo34.gifמדהים שלי../images/Emo23.gif לפחות הוא לא נראה גיי כמו האחים! ( נגיד .. )
M Ms Brightside D New member 14/4/10 #61 מישהו מוכן להסביר לי? מה הקטע של דאגי ללבוש מכנסיים שקצרים לו מידי ואז עוד ללבוש נעליים מוזרות שזה נראה כאילו הורידו להם את החלק למעלה ועוד בלי גרביים? OO" הוא עוד טיפה עוקף כבר את דני בלהתלבש נורא נורא מכוער.
מישהו מוכן להסביר לי? מה הקטע של דאגי ללבוש מכנסיים שקצרים לו מידי ואז עוד ללבוש נעליים מוזרות שזה נראה כאילו הורידו להם את החלק למעלה ועוד בלי גרביים? OO" הוא עוד טיפה עוקף כבר את דני בלהתלבש נורא נורא מכוער.
ת תום פוינטר New member 14/4/10 #62 רגע אז הם חזרו? וזה לא ממש נראה כאילו היא בוכ ה גאד היא מהממת, רק שתטפל בדבר הזה שהיא קוראת לו שיער