(נמ, מניסיון )
D DarkSideOfTheMoon16 New member 4/2/07 #23 היא עושה מרקם מוזר כזה לעיפרון נוראי!! חוץ מזה כניראה שלא הקטנתי טוב.. יצא קצת מחוץ..
D DarkSideOfTheMoon16 New member 4/2/07 #24 *הוא.. אני חושבת שהידיים שלי צריכות לנוח קצת... העניין הזה לקח לי עכשיו משהו כמו 4 שעות
T The Young Amyrlin New member 5/2/07 #37 ../images/Emo45.gifנכון, אבל לפעמים זה מחפה על הצללה לא כל כך טובה שלי
פ פונצית גירל האמיתית New member 4/2/07 #18 הו וואו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif יצא ממש יפה :] ~מתרגשת מההקדשה~ מוכשרת שלי!!!
D DarkSideOfTheMoon16 New member 4/2/07 #20 יאיי! ../images/Emo9.gif אני שמחה שאהבת! ../images/Emo23.gif
D DarkSideOfTheMoon16 New member 4/2/07 #27 חע! תודה.. ../images/Emo9.gif עכשיו רק נשאר לעלות אותו לדיוואנט ארט.. את מוזמנת להוסיף לפייבס.. *נואשת *
חע! תודה.. ../images/Emo9.gif עכשיו רק נשאר לעלות אותו לדיוואנט ארט.. את מוזמנת להוסיף לפייבס.. *נואשת *
D DarkSideOfTheMoon16 New member 5/2/07 #34 זה *עדיין* לא נותן לי להגיב שם אבל תודההה תודההה תודה!! לא *באמת* התכוונתי שתשימי בפייבס.. אבל תודה!!
זה *עדיין* לא נותן לי להגיב שם אבל תודההה תודההה תודה!! לא *באמת* התכוונתי שתשימי בפייבס.. אבל תודה!!