יש כמה דברים בסיסיים, שיחזרו על עצמם
כל בוקר.
האורז, שקל לזהות.
מרק מיסו, בקערה העגולה האדומה, צפות בו אצות, וגם כמה כופתאות. הכופתאות הן תוספת של השף, ובדרך כלל מוצאים במרק בנוסף לאצות כמה פטריות ופרוסות גזר.
בצלחת הלבנה, שנראית כמו עלה, יש טופו עם רוטב סויה, צנון, ווסאבי חריף.
בצלחת העלה הצהוב יש מלבן חביתה, עם כמה תוספות לטעם. אצות וחמוצים בטעם חמוץ/מתוק.
מכאן המנות משתנות כל יום.
בצלחת הצהבהבה ירקרקה יש דג מאודה, בצק מאודה ופרוסה מצנון יפני.
בכוס הלבנה יש ירקות מאודים.
בצלוחית המרובעת, חמוצים.
בצלחת העגולה עם המכסה ירקות ובצקניות מבושלים במרק.
בעטיפת הנייר, מלבני נורי, בשביל האורז.
כמובן, גם ספל תה ירוק בפינת המגש. אין ארוחה בלעדיו.
תמונה מבוקר אחר, היתה שונה במקצת.