מטפלים בהפרעות קשב ב-
אנשים

מטפלים בהפרעות קשב ב-../images/Emo43.gif אנשים

האם פרחי באך יכולים לעזור בטיפול בהפרעות קשב וריכוז? האם יש קשר בין תזונה להפרעות קשב והיפראקטיביות? האם חוסר או תוספת ויטמינים יכולים להשפיע על ההתנהגות והלמידה? מה זה רגישות יתר והאם זה קשור להפרעות קשב? הכנסו בערב לפורום הפרעות קשב ADHD לשאול את מיכל שפר מיכאלי, מנהלת מרכז "עיגולים של שמחה", כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=141803503
יש לך בטן הריונית מהממת? למה שלא תצלמי ותראי לנו אותה? אולי זה אפילו יזכה אותך בחבילת צילומי הריון בסטודיו מקצועי. העלי צילום של הבטן ההריונית שלך בפורום הריון ולידה - תמיכה ואולי תיבחרי. כדאי להשתתף - כל משתתפת תזכה בהטבה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=141755649

A m o s 2 9

New member
../images/Emo207.gifהיום יום רביעי ואין פרק חדש../images/Emo10.gif

היום יום רביעי ואני עדיין מתקשה להאמין שזה נגמר, שלא הייתה סיבה למהר למחשב מוקדם בבוקר כדי "להשיג" פרק חדש. התרגלתי עם הזמן לפגרות שהיו בין העונות הקודמות, אבל לזה אני חושב ייקח יותר זמן להתרגל. זאת כבר לא פגרה. זהו זה. אין יותר. אוף!
מישהו מכיר קבוצת טיפול לאנשים שקשה להם To Let It Go מהסדרה מס' אחת בעולם?

dar dahan

Member
אפשר לפתוח אחת כזאת כאן בנתיים ../images/Emo8.gif

והפורום יהיה מפורום אבודים לפורום להרפות מאבודים
אח רק לפניי שנה וחצי התחלתי לצפות באינטרנט בסדרה הזאת ואני מתקשה להאמין שזהו אני ראיתי את הכל למה לא הייתי מההתחלה, אז אולי הסוף היה לי פחות קשה או שאולי יותר

A m o s 2 9

New member
החלטתי "להשיג" את כל הסדרה בגרסת בלו-ריי

יהיה כיף להתחיל לראות את כל הסדרה בגרסה הכי איכותית שיש. זה יהיה כמו לראות אותה בפעם הראשונה

התכנון שלי אקזאקטלי

רק שזה הולך להיות יקר
בטירוף. חוצמיזה שבשביל הבלו ריי צריך מכשיר אחר מיזה שיש כיום כ DVD... אז אופס - הנה עוד הוצאה. עונה היום בדיוידי עולה 250 ש"ח... כל הסדרה = 1500 ש"ח בקירוב. צריך להתחיל לחסוך כבר מעכשיו

A m o s 2 9

New member
כל הסדרה עולה באמזון 194.99$

וגרסת ה-DVD עולה 148.99$ בהזמנה מוקדמת, וזה לא כולל משלוח לישראל (רצוי דרך חברות שמתעסקות בזה כמו מסטופ). וזאת גם גרסת ZONE 1 ללא תרגום עברי. אבל לא התכוונתי לרכוש את זה, אלא "להשיג" את זה. אבל עדיין בשביל ליהנות מזה באמת, שלא דרך המחשב, אני אצטרך מזרימדיה, שאין לי כרגע.

A m o s 2 9

New member
וצריך גם לשלם מע"מ/מכס כשזה יגיע לארץ

שאם אני לא טועה, זה 30% מערך המוצר (אם זה רק מע"מ, אז 16.5%).

GeJuFan

New member
למה לשלוח דרך מסטופ?

אמאזון שולחים דיסקים לארץ. בשביל סתם להעביר את הכל דרך מסטופ, במקרה הזה זה פשוט לא שווה את זה. המשלוח של אמאזון יעלה לך רק איזה 15$, תן או קח בהתאם לסוג המשלוח שתבחר, אבל 15 זה הזמן האמצעי שלהם (באיזור השלושה שבועות) כל תוספת של מכס תהייה על פי המשקל של האריזה, כמה היא כבר שוקלת 2 ק"ג? אז זה בערך בין 50 ל-100 ש"ח נוספים (בהתאם למשקל). ועד כמה שזכור לי אין מע"מ על דיסקים. אגב אני מדברת מניסיון של שנים בהזמנת מארזי תוכניות טלוויזיה של כל העונות דרך אמאזון. יש לי מארז שלם של הבית הלבן ששוקל איזה 3 ק"ג.

A m o s 2 9

New member
אני ניסיתי להזמין כמה דברים דרך אמזון

והיה רשום בעמוד המוצר שהם לא שולחים לישראל. אם את אומרת שבמקרה של דיסקים הם כן שולחים לישראל ועלות המשלוח היא רק 15$, אז בהחלט עדיף לשלוח ישר לישראל ללא צד ג'. עריכה: ניסיתי עכשיו להזמין את המארז השלם של כל העונה בגרסת בלו-ריי עם משלוח לישראל, ואכן הם שולחים לישראל ועלות המשלוח היא 10.98$. סה"כ כולל משלוח $205.97. אז במקרה הנ"ל באמת עדיף לשלוח ישירות לישראל ולא דרך צד ג'. אני פשוט הזמנתי פעם נעליים שעלו באמזון 64.95$ והספק שלהם כן שולח לישראל, אבל הוא לקח 46 דולר על משלוח. כשזה הגיע לארץ, נאלצתי לשלם מכס ומע"מ ע"ס 30 אחוז מ- 111$ (עלות הנעליים פלוס המשלוח) וגם עמלת דואר ל-EMS בסך של 254 ש"ח. כשהזמנתי דרך אמזון פעם נוספת עוד שני זוגות נעליים בעלות של 74.95$, ושלחתי אותם לישראל דרך מסטופ (55$ למשלוח), הם הגיעו אליי תוך שבוע ולא נאלצתי לשלם שקל אחד על מיסים. כל זה בגלל שבמכס מסתכלים על העלות הכוללת (מחיר המוצר פלוס משלוח לישראל), ובמקרה של נעליים מעל 75$ צריך לשלם מכס בסך 30 אחוזים. וכשמזמינים דרך מסטופ, עלות המשלוח לא מחושבת יחד עם עלות המוצר ולכן משלמים מיסים רק על עלות המוצר במידה והוא גבוה מהסך הפטור ממכס.

A m o s 2 9

New member
משלוח קצת יותר מהיר - $15.98

שאמור להגיע תוך 8 עד 16 יום. ומשלוח סופר מהיר שאמור להגיע תוך 2 עד 5 ימים כבר עולה $49.98.

GeJuFan

New member
יש דברים שהם שולחים ויש דברים שלא

דיסקים (מוזיקה, DVD), ספרים ואולי עוד כמה דברים שכרגע לא עולים לי בראש הם שולחים לישראל. מוצרי חשמל, טכנולוגיה, אוזניות!, תכשיטים הם לא שולחים. הבעיה היא שילוב של חוקי המכס בארץ לבין ההחלטה האישית של היצרן/המוכר. תמיד שווה להמשיך הלאה בהזמנה ולראות אם הם שולחים את המוצר הספציפי לארץ או לא. לא יודעת מה הם עושים במכס. אני יודעת רק שמעל ל-50$ צריך לשלם מכס (מלבד על מוצרים שלא צריך כמו מחשבים)

A m o s 2 9

New member
כן, ונורא מבאס שזה ככה

יש להם שם מנויים למגזינים אמריקניים בכלום כסף, הבאסה שזה רק בארה"ב. אפילו דרך צד ג' לא משתלם לעשות מנוי. ביררתי לגבי זה ואמרו לי שהדרך היחידה זה לאחד מגזינים ולשלוח אותם לישראל אחת לכמה חודשים, אבל מה הכיף בלקרוא מגזינים בני כמה חודשים?

GeJuFan

New member
אין לך חברים בארה"ב?

למשל מעריצים אחרים של התוכנית? זה מה שאני עשיתי לפני כמה שנים עם עיתון שהייתי מנוייה אליו. שילמתי בכרטיס אשראי שלי סיפקתי ככתובת משלוח את הכתובת של חברה שגרה בארה"ב והיא שלחה לי את זה לארץ. קצת מעייף והכסף היחיד ששולם (מלבד על העיתון) היה על המעטפות הגדולות עם הפצפצים שאני שילמתי עליהם. היום כבר כמעט לכל עיתון מחו"ל אפשר לשלם ולקבל גירסא דיגטלית. או למצוא באינטרנט
אם מחפשים מספיק טוב

GeJuFan

New member
לא ממש

מעטפה לא עולה כל כך הרבה כסף בארה"ב, לפחות היא לא עלתה הרבה כשאני עשיתי את המנוי לפני מספר שנים.

כמה אתה חושב

שתשקול לך כל הסדרה באיכות BR? אני מודע לזה שזה יהיה נפח מטורף, אבל מעניין אותי לדעת כי גם אני שוקל בדיוק את אותו הדבר ומתלבט אם ללכת על זה...

A m o s 2 9

New member
בסביבות 200 ג'יגה, אולי אפילו יותר

ואין לי בעיה עם מקום אכסון. יש לי דיסק קשיח פנימי בגודל 1 טרה ודיסק קשיח חיצוני לגיבוי בגודל של 1.5 טרה שבו נמצא כבר גיבוי לכל הסדרה. בינתיים אני מתכוון "להשיג" 5-6 פרקים ביום, ואת עונה 5 כבר יש לי.

למעלה