מטפלים בהפרעות קשב ב-
אנשים

מטפלים בהפרעות קשב ב-../images/Emo43.gif אנשים

האם פרחי באך יכולים לעזור בטיפול בהפרעות קשב וריכוז? האם יש קשר בין תזונה להפרעות קשב והיפראקטיביות? האם חוסר או תוספת ויטמינים יכולים להשפיע על ההתנהגות והלמידה? מה זה רגישות יתר והאם זה קשור להפרעות קשב? הכנסו בערב לפורום הפרעות קשב ADHD לשאול את מיכל שפר מיכאלי, מנהלת מרכז "עיגולים של שמחה", כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=201&MessageId=141803503
יש לך בטן הריונית מהממת? למה שלא תצלמי ותראי לנו אותה? אולי זה אפילו יזכה אותך בחבילת צילומי הריון בסטודיו מקצועי. העלי צילום של הבטן ההריונית שלך בפורום הריון ולידה - תמיכה ואולי תיבחרי. כדאי להשתתף - כל משתתפת תזכה בהטבה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=110&MessageId=141755649

../images/Emo207.gif מישהו אסף כבר את הכרטיסים?

אני רוצה כבר לאסוף אותם
וניסיתי להתקשר לשאול אם בכלל הנפיקו, הם הבטיחו תוך שבועיים...אבל לא ענו לי.
מישהו אסף כבר את הכרטיסים?

../images/Emo224.gifעדיין לא יצאו הכרטיסים..

אני מתקשרת כל יום..וכל יום זה רק מתארח -_- וכרגע זה יגיע בערך עוד שבועיים..\=

והעיקר את הכסף שלי הם כבר קיבלו ../images/Emo4.gif

היה כתוב פשוט כשהזמנתי שתוך שבועיים.....וכבר עבר הרבה יותר...מקווה שהם יזדרזו עם זה כבר ותודה

שדיברנו איתם בטלפון והם ממש חצופים

מה שהם אמרו זה שהכרטיסים מגיעים מחו"ל ועל כן הם יגיעו כחודש לפני ההופעה. חצופים. הם הבטיחו באתר תוך שבועיים מתאריך הקנייה. אפשר לתבוע אותם על דברים כאלה. זה כל הבאסה בכל המשרדי כרטיסים האלה, משרד אחד לוקח מונופול על הופעה אחת שלמה, ואז אין לך ברירה אלא לקנות מהם וככה הם לא ממש חייבים לשים על הלקוחות. חוצפה

sashkaalex

New member
דמאת..אתם מלחיצים

איך זה שאני קניתי ואתם אומרים שאדיין אין...

זה לא שאי אפשר לקנות כרטיסים

את יכולה לקנות גם 1000 אם בא לך, אבל את הכרטיסים ממש את לא תקבלי עד חודש לפני האירוע

באמת חוצפה

גם קצת נשמע מוזר שזה מגיע מחו"ל...הרי כרטיסים להופעה בארץ מדפיסים בעברית והכל אז מה הבעיה לעשות את זה בארץ? בכל מקרה, אם הם היו אומרים מההתחלה שזה יקח יותר משבועיים הייתי מזמינה יותר מאוחר אבל לא נורא, פשוט לחכות, אני מניחה. חיכיתי 3 שנים בשביל שהם יבואו עוד שבועיים לא כזה נורא

sashkaalex

New member
אני אני אני

קניתי אתמול שני כרטיסים לי ולחבר שלי וחברה שלי גם קנתה... בהתחלה הם אמרו שאין וואני יצתרח לחזור לבוא לקחת ואז הם מצאו..אז יש לי עכשיו כרטיסים אהאהאההא....אני לא מאמינה...אהאהאהאהה

הביאו לך כרטיס ממש?

או שהם הביאו לך קבלה ואמרו לך לשמור עליה עד שיגיעו הכרטיסים?

sashkaalex

New member
כן...אני יעלה תמונה

כן הביאו לי כרטיסים וקבלה וזה...קניתי בהדרן..לא יכול להיות שזה לא אמיני...!!!

חס וחלילה

יכול להיות שהגיעו הכרטיסים. והיה לך הרבה מזל, אל תלחצי! כנראה יש עיכוב כרגע רק עם ההזמנות האינטרנטיות והטלפוניות. בכל מקרה, תודה שאמרת, עכשיו נוכל להתקשר ולברר

../images/Emo224.gifכוסאמא שלהם!!

א.כיףף לך!#@D: ב.בני זונות..כל יום אני מתקשרת ושואלת והם אמרו לי שאין!!!#@$ קאקות! -_-

למעלה