מטפלים בהפרעות קשב ב-
אנשים

TyrAnnyA

New member
רבאק! כל -כך!!!

מה זה קיבינימט? אני נוסעת לשם פיזית לפוצץ אותם! חסר להם שלא "ימצאו" את הכרטיסים שלי

NASTIAtheSAVIOR

New member
\:

הזמנתי את הכרטיס שלי לפני משו כמו שבוע אם אני לא טועה, וקראתי פה את כל התגובות והבנתי שיש כאלה שיש להם את הכרטיסים וכאלה שאומרים שהכרטיסים לא יגיעו בזמן הקרוב, מישהו יודע מה עם הכרטיסים באמת? מתי אני אוכל כבר לקבל אותם והכל?... \:

DarkSecretLove

New member
זה למה כולנו עצבניים

אנחנו לא יודעים,הזמנו את הכרטיסים ביום שהכריזו על ההופעה ומאז הדרן מורחים אותנו,"עוד שבועים עוד שבועים" יום ראשון ארים אליהם טלפון ואבדוק מה כל הבלאגן הזה.. מקווה שיהיו לי תשובות..

RenanaD

New member
זה כ"כ לא בסדר!

נשמע לי כאילו כל אחד עובד שם על דעת עצמו, בלי לדעת מה המצב בחדר ליד... ידפיסו את הכרטיסים בחו"ל ויביאו לארץ עוד חודשיים, עאלק.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif 2 שאלות ../images/Emo13.gif

1. הכרטיסים למכירה רק דרך האתר? אין יחצנים?
2. אני יודעת שכדי שהם יגיעו עשיתן דרך מאוד ארוכה: פרסומים ברחבי תל אביב (הייתי לפני שנתיים וחצי בחנוכה! יש לי עדיין את הפוסטרים שנשארו
), שיחות ומכתבים עם מפיקים או משו כזה
אבל כאילו, אפשר הסבר קצת יותר מפורט ממה שכתבתי? זה די חשוב לי, אם הצלחתן להביא את הלהקה האהובה עליכן ), אולי גם אני ועוד כמה
(~חיה באשליות ומנסה להישאר אופטימית~) תודה וסליחה על החפירה הכנראה לא ברורה

TyrAnnyA

New member
2 תשובות ))

1. הכרטיסים רק דרך הדרן ( *** אמא שלהם...), בין אם זה באתר או בטלפון ובין אם ישירות בקופה בת''א. 2. כן זה היה ארוך... עשינו מלא קידומים, הפצצנו בפוסטרים את ת''א, חיפה ואפילו את נגב
אבל בעיקר הצקנו לחברות ההפקה, לרדיו ו...ללהקה עצמה. כל כך נמאס להם לראות אותנו בהופעות בארופה שהם החליטו סופסוף לבוא.
בתאכלס המפיקים של הלהקה פשוט צריכים לראות שיש קהל בארץ שילך להופעות של הלהקה, צריך אם יש אפשרות להציק להם ישירות, להשתתף האתר רישמי, בפעילות בינלאומית (אם יש כזאת) של מועדון המעריצים שלהם והעיקר להיעזר בהרבההההההההההה סבלנות ועקשנות. בהצלחה!

Linoyush12

New member
יש לי גם שאלה...............

קניתי כרטיס להופעה לפניי שבועיים בערך, ולפני כמה ימים חשבתי שהכרטיס אשראי נגנב לי וביטלתי אותו.... (אחרי שקניתי ת'כרטיס להופעה כבר מהכרטיס אשראי הזה..) רק אחר כך מצאתי את האשראי שלי.. הוא לא באמת נגנב.. :] לשמחתי.. חח ויביאו לי אשראי חדש עוד כמה ימים.. עכשיו השאלה היא כזאת, כשאני רוצה ללכת לאסוף את הכרטיס להופעה........ 1. מאיפה אני אוספת אותו בדיוק? (המקום המדויק) 2. להביא את הכרטיס אשראי הישן (שביטלתי כבר) או את החדש שיביאו לי? אני מפחדת שיעשו לי עם זה בעיות.... יש מצב? מה אני צריכה להראות להם כדי שידעו שזאת באמת אני קניתי אותו?

תשובות

1. את אוספת את הכרטיסים מקופות הדרן ברחוב אבן גבירול 90 בת"א 2. לגבי השאלה השניה - תצטרכי להתקשר לקופות ולברר, לדעתי יגידו לך להביא את הכרטיס אשראי הקודם.. אבל בכל מקרה זה המס' שלהם 03-5215200

DarkSecretLove

New member
../images/Emo207.gif שימו MTV

אין לי כל כך מושג מה הולך שם אבל לפי מה שרשום באתר של MTV יש TOP 50 WITH 30STM לפי מה שרשום שלושים באים ובוחרים את 50 הזמרים האמריקאים שהם אוהבים. אני לא יודעת אם יהיה קטעים עם הלקה או משהו פשוט נחמד לראות שרשום 30STM ברולר של MTV אז ברגע שאדע מה זה ,אשים פה הודעה.. בכל מקרה.. שימו MTV

למעלה