מטריקסנו, קראתי פעם ראשונה, לחובתי, יש לומר

סיוולה

New member
מטריקסנו, קראתי פעם ראשונה, לחובתי, יש לומר

את סיפורה של מיכלי, שריגש אותי וגרם לי פתאום לראות את התמונה שלי באור די שונה. ובכל זאת, לא הבנתי, מה אתה חושב על האבא ועל ההתנהלות שלו פה. כי הסיפור האישי של מיכלי, ושל עוד טובות ורבות בקרבתי, די דומה - פה ושם - ואני פשוט תמהה, מה אתה היית עונה, או שמא ענית, ובכל השרשור הזה נהיתה לי בלבלת בראש. לילה טוב ובשורות טובות ורד

ואם כבר שאלות למטריקס... גמאני רוצה.

(עוברת לכאן כי השירשור ההוא כבר נהיה ענק) מטריקס, שאלת אותי למה אני טוענת שאתה "מאשים את האמהות". ובכן...לדעתי, הטונים העולים מהודעותיך הם של האשמה. לדוגמא, (בשירשור ההוא) שאלת את מיכלי: "..הייתם נשואים ? חייתם יחד ? הבאתם את הילדה מבחירה ? כמה זמן היתה מערכת היחסים הזו ?" אתה רומז שיש קשר כביכול בין התשובות לשאלות האלו, לבין הלגיטימציה של האבא להיעלם מחיי הילדה. ובכן, הרשה לי לחדש לך, גם אם הם לא נישאו, לא חיו ביחד, הביאו את הילדה בטעות והכירו חודשיים, הוא עדיין צריך לקחת אחריות. כל ניסיון להבין את התנהגות האבא על בסיס השאלות ששאלת הוא ניסיון צבוע ומתחסד. עוד דוגמא זה המושג שאתה משתמש בו מידיי פעם - "גניבת זרע". זה מושג שאמור להפיל את האחריות להיריון על צד אחד בלבד... וזה פאתטי. למעט מצב שבו הגבר שם קונדום והבחורה גירדה בכפית את הזרעונים שלו מתוך הקונדום ונכנסה להיריון, בכל מצב אחר הוא אחראי לילד בדיוק כמוה ! (למרות שנראה לי שבמקרה שלך דווקא הרווחת, כי הילד אצלך ואתה זה שנהנה ממנו). כל ההיתממות בנוסח "היא גנבה זרע ואחר כך מצפה שישלמו לה על ההוצאות" היא פאתטית. הרי אם טובת הילד לנגד עינינו, מה שחשוב זה שידאגו לו... וכן, יש הוצאות, וצריך להתחלק בהן... לא חושבת כרגע על עוד דוגמאות, אבל איכשהו עולה מהדברים שלך טון של "אף אבא לא בורח סתם". לדעתי אתה טועה, יש הרבה שבורחים סתם. אישית יצאתי פעם עם מישהו גרוש, הוא סיפר לי שיש לו ילדה בת 8. שאלתי אותו באיזה ימים הוא נפגש איתה, הוא ענה שכבר 8 חודשים לא ראה אותה. הוא הסביר ש"קשה לו עם הפרידות ממנה (בסוף כל פגישה), אז הוא מעדיף בכלל לא לראות אותה". אמרתי לו שזה עקום, כי אם לו קשה להיפרד, שיתאר לעצמו כמה קשה לילדה להיות בנתק ממנו... לדעתי יש עוד הרבה חמורים כמוהו.

shirazagury

New member
למיכל

מיכל אני חדשה פה ורציתי לומר לך שהסיפור על בעלך ממש קשה. אני חושבת שאת אשה חזקה מאוד שתומכת באחרות ומנהלת פורום כל כך חשוב! שירה

m i c h a l i

New member
ושוב תודה לכן על התמיכה

הגבתי בשרשור הארוך ההוא. לא הופתעתי מהתגובה של מטריקס. אין לי מה להוסיף לדברים ואני לא מתכוונת להתייחס שוב אל הדיעות שלו בנוגע להורים שנוטשים את ילדיהם. ערב נעים לכולם ותהנו מהגשם המתקרב

matrixx1

New member
סילביה , הצוללת , ומיכלי ((-"

א. הגבתי למיכל בעקבות סיפורה וכולם מוזמנים לקרוא זאת.בשירשור הארוך....לא טענתי דבר וחצי דבר כנגדה , אכן הסיפור נשמע לי תמוהה עד מאד לא ראיתי כל סיבה להעלמותו של אדם נורמטיבי לחלוטין ואולי באמת כך הדבר, ואף ציינתי בתגובתי אליה שאם כך הדבר ..פשוט "לכסח " אותו , אף הצעתי עזרתי באיתורו באם זה מענין כלל , כפי הנראה שלא , וזה מענינה ונכון צוללת , שאלתי גם שאלתי , האם הילד היה מבחירה , איך התנהלו הגירושין , לשני הצדדים ועוד שאלות ..ברור שיכול להיות כאן מרכיב שגרם למי מהצדדים לנהוג כפי שנהג , וזאת מבלי להצדיק את התנהגותו כלל ובכלל ....אותי לא מענין מי צודק אותי מענין מה האמת ומה נכון ..ומה הכי נכון לעשות במצב שנוצר ..לטובת הילדים ..מי שירצה ישמע ומי שלא מוזמן להתעלם.. אם מחפשים סיסמאות , וכל אחד פה יכול לצייר את סיפורו כאוות נפשו , ומן הסתם כולנו כולנו , כאשר אנו מספרים דבר מה בנושא מסויים ובפומבי ..בלי לשים לב ..ודגש על בלי לשים לב ..עד כמה אנו מתארים את המקרה לזוית ראייתנו ו"מעוותים מציאות שונה לחלוטין בכדי שזה יראה טוב יותר בעיני אחרים..זה קורה לרוב ולכולנו מבלי לשים לב ..כן כן גם לי זה יכול לקרות כשאני מנסה להצדיק את הצד שלי ולכל אחד אחר... אכן שאלתי את מיכלי שאלות שונות , וזאת בכדי לדייקולחדד עד כמה שאפשר את הנושא...מצטער גברותי , ויהי מה ..אני בעד האמת לאמיתה בכל מקרה ובכל סיפור מבלי "לעגל פינות ", אם אני עשיתי דבר מה שלא בסדר ותהיה לי ההזדמנות לתקנו אתקנו ..בלי או עם בושה.. מיכלי בחרה שלא להגיב לשאר השאלות כדבריה כאן , וזו זכותה המלאה ..אין לי תלונות האמת והסיבות איתה ...אני כלל לא העלתי את הנושא שלה ..היא בקשה להעלות אותו בעקבות תגובה של משתתפת אחרת בפורום ..שאת סיפורה שמחתי לשמוע בתיבה האישית ..והסיפור ..שונה לגמרי מכפי שהוצג כאן ..כ..."אבא פשוט נעלם "...אך מדובר בבחורה מדהימה .. צוללת ..נושא גניבת זרע ,, וכפיית אבהות על מי שלא רצה זאת כלל ובכלל , תוך שקר כי היא לוקחת אמצעי מניעה וכו' ..וזאת למטרתה האנוכית בלבד ו/או נסיונה לקשור את גורלו של הבחור בגורלה כך.....אני חושב אישית ..כי לא קיים אדם מושחת ואכזר מאותה בחורה שהביאה לעולם ילד אומלל ומאמללת את אביו וכמובן שגם לו משפחה כזו או אחרת ...מי שעושה כדבר הזה מוזמנת לשאת בכל האחריות והתוצאות מבלי להלין אלה עצמה בלבד ...זה בכלל נתפס לך ? איזה בר דעת מביא ילד ..יצור אנוש לעולם כי ..מתחשק לו ! ואם את יושבת ומצדיקה שכאלה אין לי אלה להצטער , אולי את אף מעודדת אותם ..אבל כאמור..מבחינתי וזו ראייתי בלבד..זוהי בחורה אכזרית ומושחתת שלא בוחלת בכל דרך בכדי לספק את "תאוותה " בלבד .. מעולם ובשום שירשור לא באתי באשמה של " האמהות אשמות" ולרוב לרוב אני תמיד מציין כי שניהם אשמים במצב שנותר ....לא חסכתי גם מגברים , וברור שיש גם גברים שמעשיהם מעוררים גועל...אך אני דווקא רואה כאן אותך צוללת ..ועוד ..מנסה כל הזמן להאשים את הגברים ...גם את האחרון שאותה בחורה אכזרית "גנבה את "זרעו" ואימללה אותו ואת הילד שהביאה לעולם..ואם הוא נשוי ??? מה גם שהרסה משפחה שלמה ..תמיכתך בשכזו ..רק מעוררת בי תמיהה נוספת .. אז כל אחד וכל אחת יבחר לעצמו באם רצונו לחיות באמת שלו או בשקר שלו ...לאמת לכשעצמה זה לא ממש משנה ..היא תשאר תמיד ..הא.מ.ת. !

הוא בוגד באישתו, והמאהבת אשמה בהרס המשפחה ???

אני לא מאמינה שאתה אמיתי... אתה מתאר אדם שבוגד באישתו (ועוד בלי קונדום). סביר שאדם כזה מכניס הביתה מחלות שונות (הרי אישתו סומכת עליו שלא ידביק אותה בכלום, ושוכבת איתו בלי קונדום). בנאדם כזה הוא בעצמו שקרן ורמאי (מרמה את המשפחה שלו, ועוד על בסיס קבוע !), ככה שאין לו שום סיבה להניח שהמאהבת שלו (או כל אדם אחר) אינו מרמה גם הוא במע' היחסים. זו צביעות אמיתית לתאר איך אותו רמאי "נפל בפח" כי "האמין שהיא לוקחת גלולות"... בתור אדם שמשקר לסביבתו הקרובה ביותר, הוא צריך לקחת בחשבון שכל האנשים שקרנים כמוהו. גם המאהבת. והאמת, סביר שהוא לא כזה תמים כמו שאתה מנסה לצייר אותו... הוא פשוט חרמן... חרמן מכדי לחשוב על הפרטים הקטנים, כמו קונדום... כמו לחשוב על זה שעלולים לצאת לו מהסקס הזה ילדים... ולגבי עוד משהו בדבריך... מה זה "הביאה ילדים למטרה אנוכית בלבד"? רוב האנשים שמביאים ילדים לעולם עושים זאת ממניעים אנוכיים, וכל ניסיון להפוך את זה למשהו אחר הוא צבוע ומתחסד. (אגב, רוב הילדים בעולם הם גם לא-מתוכננים. גם אלו שנולדים למשפחות "קונבנציונליות"). אתה לא יכול לשנות את כל העולם, מר מטריקס... אבל אתה יכול לשמור על סביבתך הקרובה (בת זוגך) ועל עצמך: שים קונדום אם אתה לא רוצה ילד. ובתור מישהו שלא עשה זאת, והכניס מישהי להיריון לא-מתוכנן, מי אתה שתאשים את שאר העולם באנוכיות... חחח טוב שאתה לא מאשים את כולם בצביעות... ודבר אחרון מטריקס, אתה טועה, אני לא זוכרת שהאשמתי מישהו במשהו... כל הכללה שעשיתי נועדה להראות לך שיש צד שני בסיפור של מיכלי (ובכלל בחיים), כיוון שהתרשמתי שאתה משוכנע ש"יש צדק בעולם ושהוא נמצא בצד שלך בלבד".

mishimashu

New member
אשמים?גניבת זרע? אמת?

כמישהי שהתעסקה בעבר בתחום הטיפולי אני מבינה שבין הורים וילדים הקשר תמיד יהיה מורכב ובתוך המורכבות הזו יש אשמה . מה שחשוב הוא לכבד את הילד! אנחנו לא מושלמים וגם אנחנו עושים טעויות כהורים וכבני אדם זה רק עושה אותנו אנושיים יותר. אני לא מרגישה אשמה ולא מאשימה אף אחד. הנסיבות הביאו אותי ואת האבא לתוצאה העצובה הזו. אני לקחתי אחריות ורוצה לשפר והוא לא! הוא מבוצר בעמדת הקורבן שלו. גם היום לאחר שתיקה של שנתיים מצידו אני מוכנה עבור בתי לבנות קשר ביניהם אבל אי אפשר לכפות עליו משהו שהוא לא רוצה. וכן, אני מסכימה עם מטריקס שלעתים אנחנו מעוותים את המציאות עבור האמת שלנו. גניבת זרע מטריקס היקר, אין דבר כזה! אפילו משפטית זה לא קביל! שכל אחד ייקח אחריות על מעשיו עם כל הצער שבדבר. אמת? אין אחת. רצוי להיצמד לעובדות ומה שחשוב היא הדרך אל האמת והתוצאה. לטעמי כמובן.

matrixx1

New member
רק סייג אחד לדברייך ..

אמת יש רק אחת , כל השאר זה עיוות של האמת ...או דרכים כאלה ואחרות בדיוק כמו שכל אחד מספר את סיפורו תוך עיוות האמת..לרצונו שלו ..אך האמת נשארת אמת ... אין מדובר בגניבת זרע כגניבה..אלה המעשה בו כפתה אישה על גבר את אבהותו וחמור מכך הרסה משפחה שלמה ..אבל כאן יש מי שלא איכפת לו שילדים אחרים ישארו ללא אבא בשל מעשיה , אז את חושבת שכזו בחורה גנבה ??? חלילה .."רצחה " לילדים את אביהם והביאה ילד אומלל נוסף לעולם ...זה לא קביל משפטית וחבל , אך בהחלט קביל מוסרית . ויש לנו להוקיע בחורות שכאלה ..

mishimashu

New member
שאלה לי אליך מטריקס

למה אתה חושב שאמת יש רק אחת? האם אין בזה משהו פנטי? אכן בחורה ששיקרה וטענה שהיא משתמשת בגלולות בעוד שהיא לא היא שקרנית!היא לא מוסרית!את הזרע היא קיבלה מהגבר! במירמה אומנן אך היא לא גנבה כלום. הזרע ניתן לה.זוהי חשיבה קצת אחרת משלך אולי... אני לא שופטת אף אחת אני רק מבינה ממעשיה שהיא רימתה. מעניין מה כתוב במילון על גניבה ועל רמאות?! לדעתי יש הבדל או שאולי אני טועה

matrixx1

New member
כמה חבל..

כי אם תמשיכי עוד קצת "בנסיעתך" באותו כביש עקום של שקר ורמאות ..תמצאי שמרמאותה נהרסה משפחה והגיע עוד ילד אומלל לעולם ..כך שהתוצאה חמורה הרבה יותר מפרשנותו של .א. שושן .. ואני בהחלט מוכן לשפוט בחורה שעשתה כדבר הזה לגבר נשוי , משפחתו הרחבה וילדיו בפרט .. מבטיח ..להסביר לך למה אמת קיימת רק אחת ..כאמור אמת ..לא קו מחשבה , ולא דעה ..רק שזמני מאוד קצר כרגע ואני חייב לצאת ..אל תהססי להזכיר לי ...((-:

mishimashu

New member
אני לא נוסעת בכביש הזה

אצלי הכל פתוח וגלוי. גניבת זרע הוא נושא שנוי במחלוקת. אני מסכימה אבל גברים....כמו אחריות. אני מכירה אחת שניסתה לעשות את זה לגבר. זה שפל בעיני בזוי. אבל כמו שהבחורה חסרת אחריות וגבולות ו"גונבת זרע" גם הגבר חסר אחריות שלא השתמש באמצעי מניעה. הוא נשוי יש לו מחוייבות (לא מדברת על בגידה...). שני האנשים שהיו שותפים במעשה הם האחראים הבלעדיים למעשה! אלא אם אחד מהם סומם

matrixx1

New member
אין בכלל עוררין שגבר זה דוחה מיסודו

הוא בכלל לא ראוי לכל יחס גבר שקרן שכזה ..כאשר בזמן יכולתו לשהות עם ילדיו בחר לו מאהבת צעירה ..לאתוותיו..מה גם שאין ספק שיושר זו לא אחת מהתכונות הבולטות בו ..ואין המדובר בגניבה של ממש ..אלה מעשה שפל של בחורה שאינה בוחלת בכל אמצעי להשגת מטרתה... כאמור מהודעתי הקודמת...לאחר לידתו של ילד אומלל שכזה לאמא אומללה שכזו ..נתערב שכאן היא תגיד ..האבא ..פשוט נעלם ...

shirazagury

New member
מוסר????

לא שאני מצדיקה גניבת זרע, אבל איפה המוסר של הגבר הנשוי כלפי משפחתו?.... ואם זה קרה בטעות ולא בגניבה. יש אחריות גדולה מאוד גם על הגבר!

matrixx1

New member
ברור !! אם תקראי קודם לכן

תראי שאין כלל אהדה לגבר שפל שכזה ..והנושא כאן ..כאשר הבחורה עשתה זאת במכוון ..לא בטעות...

m i c h a l i

New member
../images/Emo41.gif כאן נמחקה הודעה ../images/Emo41.gif

ועקב מחיקה גם התגובות אליה. אני מבקשת בתוקף לשמור על כללי תפוז ולא לרמוז ו.או להאשים גולשים אחרים בהאשמות שדינן כדין הוצאת דיבה יום טוב לכם

matrixx1

New member
נו ..אבל אם התחילו גם למחוק את הודעותי ..

אז מה עוד יש להוסיף ? לא היה בהודעתי כל מילה גסה או הוצאת דיבה ..מומלץ לעיין בחוק טרם החלטה שכזו .. מה גם ..שאני מסכים שיראו המשתתפים בעצמם ויחליטו...אבל כאמור ..יש מי שמחליט וזה לא בשליטתי ...

סיוולה

New member
מטריקסנו היקר, גבר נשוי שלא רוצה צרות שישמור

את שמוליק בכיס.... ואז לא יבוא שמוליק חדש לרדוף אותו. אתה יודע מה עצוב לי יותר מכל, לקרוא כל פעם מחדש, שהיא "גנבה זרע", "והיא הרסה משפחה". אני לא חושבת שאף אחת מאותן נשים, נכנסו לביתו של האומלל הנשוי, משכו אותו בעניבתו וכפו עליו לקיים עימן יחסים. זה מישהו (שנשוי) שקושר קשר עם אישה רווקה וכו', ולא נוהג להקפיד על שמוליקו ארוז וספון במקום אטום הייטב שחלילה, שמוליק חדש לא יבוא לעולם. אז בא שמוליק הנשוי, עשה את שעשה, והפלא ופלא האישה נכנסה להיריון. אז לאחר שגמר ונהנה, ושב לביתו, אשתו וילדיו חיק חייו החמימים והנוחים, אז יקירתי, המנוולת, כדי שלא תחרבי את משפחתו וחייו, תעשי הפלה. זה היה פעם. היום כבר די. היום אנחנו רוצים ללמד את אותם "נשואים" שיקחו אחריות למעשיהם, ואולי יאמצו את דרך התורה והמצוות של הדת הקתולית (רק האישה ועד המוות.......... מה שיבוא קודם.........). אני לא חושבת שזה בסדר, אני לא מצדיקה מישהי ש"גנבה" זרע, אבל אני גם לא מכירה במושג הזה, ולא פגשתי אותו מימיו. אפילו במקרה של חברה טובה - שעשתה טיפולי פוריות עם האבא המיועד - ולקחו כוסות עם דגימת זרעו וביציותיה, תאר לעצמך הילד בן שנתיים, האב הנפלא החליט שהוא בונה משפחה חדשה והחליט להחריב את הקודמת, ואז היא מראה לי את כתב התביעה שהוא הגיש כדי לפטור אותו ממזונות וכו'. העילה "גניבת זרע". אתה מבין, הנה פה העילה אמיתית חיה וקיימת, היא גנבה את הכוס שבתוכה היה הזרע. אבל..........לכל דבר כמובן יש אבל......... היא כמובן צירפה את כל המסמכים האישורים, כל מה שנדרש לשם הליך הפוריות הנ"ל, כולל חתימת ה"מוכשר" על הסכמתו לטיפול, שיתוף פעולה מללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלו. הנה 3 שנים אחרי הולדת הילד, האבא המקסים הכיר מישהי מקסימה רוצה להתחתן ולהקים משפחה חדשה, ואז חברתי היקרה נכנסה לתסריט של "גניבת זרע". הקשר ביננו לצערי באותה תקופה נותק מסיבות אלה או אחרות, אבל אני בטוחה שבמקרה הזה גם השופט פסל את בקשתו "גניבת זרע". בבקשה, אנחנו לא מדברים על האמהות, אנחנו לא מדברים על האבות, אנחנו מדברים על התוצאה - על הילדים....... והלוואי והלוואי ואמן שמישהו יתחיל כבר להסיט את האור אל המקום הנכון - הילדיםםםםםםםםםםםםםםם. והלוואי ואמן אלף אלפי פעמים שהאבות ירצו להיות בתמונה, ירצו להיות שותפים בכל התהליך של הגדילה והצמיחה של הילדים, אני הראשונה שאפתח את הדלת לרווחה. בפני מי? מקוה שיהיה טוב מקוה שתהיינה בשורות טובות לכולם ורק טוב ורד

matrixx1

New member
סילווה יקירתי ..קצת בילבלת

קודם כל מדובר בבחורה שהחליטה לרמות את אותו גבר ואמרה לו שאין חשש והיא נוטלת גלולות או כל אמצעי אחר ...מכאן שהיא שיקרה בכדי להגיע למטרתה .. ב. אם היא מתעסקת עם גבר נשוי ואב לילדים , אני דווקא רואה שהיא יודעת את כל האמת עליו ובכל זאת החליטה לקיים איתו יחסים כשידוע לה מראש ..שאין זה אהבת חייה אלה ..קיום יחסים על בסיס מזדמן ..זה גם היה רצונה ...וגם הוא לא אנס אותה לעשות כן.. זה שאני בכלל לא מבין איך בבחורה זו לא מתעורר גועל נוכח כך שלילה לפני היה עם אשתו ערום במיטה ועכשיו איתה ..אבל זה כבר שייך לאופייה של אותה בחורה .. המושג הזה ..גניבת זרע אינו אלה הגדרה אותה נתנו בני האדם בכדי להמחיש בלבד את חומרת הנושא ..זה לא שבאמת היא גנבה משהו כלל ..רק שיקרה במצח נחושה ... עצוב עצוב לראות שזו דעתן של מי מהנשים בכלל ,.לשקר , ולא לבחול בשום דרך בדרך למטרה , גם אם ילדים חסרי אונים מנשואיו ישלמו את המחיר ..כאמור ..אכזריות לא פחות מזה .. אבל דבר אחד בטוח ..בואי ונתערב שלאחר לידת האומלל כתוצאה מיחסים אלה ...היא תבוא לכאן ותכתוב ...האבא ..פשוט נעלם ..ללא כל סיבה .. ויש כאן לא מעט שזו טענתם ..כאשר הסיבות שונות בתכלית ...וברור שיש אבות הראוים לכל גנאי ..אך במצב זה מדובר , כאשר בחורה נכנסה להריון מגבר נשוי ...מוטב לו שיעלם .. אם ברצונו להשיך להיות אב לילדיו מנשואיו ...

סיוולה

New member
למה אתה חושב שדוקא קשר מגבר נשוי האבא

יעלם? אני - מדברת על הכרותי של נשים שהינן חד הוריות: 1. אף אחת לא הביאה מגבר נשוי. 2. רובן (חוץ ממני) היו נשואות מספר רב מאוד של שנים. 3. גם כמוני שהכירה מישהו - והאמינה שהוא האחד והיחיד - לעולמי עולמים, וחטפה את הסטירה בפנים. אז אתה שואל - למה הוא נעלם? לא בגלל שהוא נשוי. אלא בגלל שהוא היה פנוי ועכשיו רוצה קשר חדש... ועוד קשר חדש.... ואולי עוד ילד חדש....... וכו' וכו'. אני לא חושבת שרוב האבות הנעלמים הן דוקא נשואים. להיפך. תתפלא. הרוב, דווקא פנוי ומאושר מבחינה הלכתית. כמו שכתבתי בהתחלה, מי שקדושת הנישואין - וילדיוווווווווווווווווווווו - חשובים לו כל כך, אז שישמור את שמוליקו חפון וארוז, ואז השקט והשלווה, כי בלעדיו, שמוליק ג'וניור לא בא לעולם. הלוואי שהיינו יכולים להפרות את עצמנו וללדת ילדים, בשביל זה צריך פרטנר - לעשיייייייייייייייה - אז גם לתוצאות של העשיה צריך להיות פרטנר. אני כמו שהספקת להבין אותי, לא חושבת שכולם רעים עד זוב דם, אולי יש הרבה (שאני אישית לא נתקלתי, ואינשללה אתקל בהם בגלגול הזה), שנותנים ורצים ועושים בשביל הילדים. בעצם אתה יודע מי היחידי שעולה לי בראש, שאני מעריצה את האבהות שלו - דודו טופז. זה האדם שהייתי רוצה שיהיה אבא של הילדים שלי, זה אבא - במושגים שלי.לקח אחריות ואוהב, ודואג, ומטפח את הילדים שלו. והלוואי ואמן שיהיו עוד הרבה כאלה בישראל.

למעלה