מטריקסנו היקר, גבר נשוי שלא רוצה צרות שישמור
את שמוליק בכיס.... ואז לא יבוא שמוליק חדש לרדוף אותו. אתה יודע מה עצוב לי יותר מכל, לקרוא כל פעם מחדש, שהיא "גנבה זרע", "והיא הרסה משפחה". אני לא חושבת שאף אחת מאותן נשים, נכנסו לביתו של האומלל הנשוי, משכו אותו בעניבתו וכפו עליו לקיים עימן יחסים. זה מישהו (שנשוי) שקושר קשר עם אישה רווקה וכו', ולא נוהג להקפיד על שמוליקו ארוז וספון במקום אטום הייטב שחלילה, שמוליק חדש לא יבוא לעולם. אז בא שמוליק הנשוי, עשה את שעשה, והפלא ופלא האישה נכנסה להיריון. אז לאחר שגמר ונהנה, ושב לביתו, אשתו וילדיו חיק חייו החמימים והנוחים, אז יקירתי, המנוולת, כדי שלא תחרבי את משפחתו וחייו, תעשי הפלה. זה היה פעם. היום כבר די. היום אנחנו רוצים ללמד את אותם "נשואים" שיקחו אחריות למעשיהם, ואולי יאמצו את דרך התורה והמצוות של הדת הקתולית (רק האישה ועד המוות.......... מה שיבוא קודם.........). אני לא חושבת שזה בסדר, אני לא מצדיקה מישהי ש"גנבה" זרע, אבל אני גם לא מכירה במושג הזה, ולא פגשתי אותו מימיו. אפילו במקרה של חברה טובה - שעשתה טיפולי פוריות עם האבא המיועד - ולקחו כוסות עם דגימת זרעו וביציותיה, תאר לעצמך הילד בן שנתיים, האב הנפלא החליט שהוא בונה משפחה חדשה והחליט להחריב את הקודמת, ואז היא מראה לי את כתב התביעה שהוא הגיש כדי לפטור אותו ממזונות וכו'. העילה "גניבת זרע". אתה מבין, הנה פה העילה אמיתית חיה וקיימת, היא גנבה את הכוס שבתוכה היה הזרע. אבל..........לכל דבר כמובן יש אבל......... היא כמובן צירפה את כל המסמכים האישורים, כל מה שנדרש לשם הליך הפוריות הנ"ל, כולל חתימת ה"מוכשר" על הסכמתו לטיפול, שיתוף פעולה מללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלו. הנה 3 שנים אחרי הולדת הילד, האבא המקסים הכיר מישהי מקסימה רוצה להתחתן ולהקים משפחה חדשה, ואז חברתי היקרה נכנסה לתסריט של "גניבת זרע". הקשר ביננו לצערי באותה תקופה נותק מסיבות אלה או אחרות, אבל אני בטוחה שבמקרה הזה גם השופט פסל את בקשתו "גניבת זרע". בבקשה, אנחנו לא מדברים על האמהות, אנחנו לא מדברים על האבות, אנחנו מדברים על התוצאה - על הילדים....... והלוואי והלוואי ואמן שמישהו יתחיל כבר להסיט את האור אל המקום הנכון - הילדיםםםםםםםםםםםםםםם. והלוואי ואמן אלף אלפי פעמים שהאבות ירצו להיות בתמונה, ירצו להיות שותפים בכל התהליך של הגדילה והצמיחה של הילדים, אני הראשונה שאפתח את הדלת לרווחה. בפני מי? מקוה שיהיה טוב מקוה שתהיינה בשורות טובות לכולם ורק טוב ורד