מטריקסנו, קראתי פעם ראשונה, לחובתי, יש לומר

matrixx1

New member
סילווה , תגובתי האחרונה , אני לא רואה טעם

להמשיך ולהשתתף בפורום בו המנהלת מוחקת הודעות לא לרוחה , למרות שאני מוכן שתפרסם את ההודעה שנמחקה ואם יש מי שחושב כמוה שפגעתי במי מהמשתתפים כאן ..אהיה מוכן אף להתנצל ולחזור בי .. ולגופו של ענין : אני לא אמרתי שרק מגבר נשוי ...נתתי דוגמא..לאחד שיש לו את כל הסיבות להעלם ..אם נעשה לו כדבר הזה , והוספתי שנתערב שהאמא תופיע כאן או בכל מקום אחר ותגיד להגנתה..כי באבא ..פשוט נעלם ...אבל אם נראה את הסיבה האמיתי כמו זו ..נתחיל להבין שזה לא סתם פשוט נעלם .. ועוד ..ברור שיש מצבים שהאבות עשו דין לעצמם ונעלמו ..גם אמהות ..את דברי על אלה כבר אמרתי ..מבחינתי ביום שהאבא אמור להיות בחברת הילד שלו והוא לא נמצא ..שילך לכלא ..שם יש הרבה אבות שלא רואים את ילדהם .. אך כאמור ..אני בטוח ...שאם נפרק כל מקרה לגופו ....נתחיל להבין ולחשוב אחרת ..שזה לא שסתם אבא נעלם ..יש כאלו שנעלמו כי האמא הסיתה את הילדים נגדו ..יש כאלה שנעלמו כי יש לאמא פקודות מאסר כנגדם ...ויש כאלה שנעלמו כי האמא ממררת לו את החיים ...והם פשוט לא עמדו בזה יותר .. כמובן שיש אבות וגם אמהות שנעלמו ..גם מסיבות אחרות ולאו דווקא הגיוניות או מוצדקות ..עליהם כאמור ..דברי נאמרו לא פעם .. כאמור ..מציע לעזוב את הנושא ..אם מנהלת הפורום כאן התחילה למחוק את הודעותי איני כל טעם להמשיך להשתתף או להגיב כאן ... נשאיר זאת כאשר כל אחד יכול לחשוב כראות עיניו ..מי שטעה ילדיו והוא יסבלו הרבה יותר ומי שלא הרויח ...((-:

mishimashu

New member
עוד אחת קטנה...

"נפרק כל מקרה לגופו ....נתחיל להבין ולחשוב אחרת ..שזה לא שסתם אבא נעלם ..יש כאלו שנעלמו כי האמא הסיתה את הילדים נגדו ..יש כאלה שנעלמו כי יש לאמא פקודות מאסר כנגדם ...ויש כאלה שנעלמו כי האמא ממררת לו את החיים ...והם פשוט לא עמדו בזה יותר .. " אני קוראת את מה שכתבת וממה שאני מבינה האמא בכל מקרה אשמה! אני כאמא אומרת בחיים אבל בחיים אין מצב שאנטוש את בתי!!!!!! כשאביה אים עליי כשהייתי בהריון עשיתי הכל להגן עליה!וכך אמשיך כל חיי. לא משנה הסיבה לנטישה של אבות או אמהות מה שקובע זאת הנטישה עצמה.מה זה משנה מי אשם?!קודם כל לא נוטשים ילד! אפשר לברר ולהתנגח על מעשה זה או אחר בייעוץ, בבית משפט, בגישור. שום מעשה מירמה, גניבה או כל שם אחר לא מצדיק נטישה.

matrixx1

New member
עוד פעם את חוזרת את אותה טעות

אני לא אומר שהאמא תמיד אשמה ומעולם בשום מקום לא אמרתי כך...ביקשת סיבות למה האבא לא "סתם" נעלם ..וקיבלת סיבות שקיימות כיום לרוב ..והדגשתי כי קיימים גם מקרים שבהם באמת האבא או האבא נטשו אףף ללא סיבה ...ודעתי עליהם לא נחסכה .. לא דיברתי על המקרה האישי שלך ..ומומלץ לא לכתץוב כאן מקרים אשיים ..כי ימחקו לנו את ההודעה ((-:...אז בשושו בלבד

mishimashu

New member
הפעם באמת קטנה אחרונה!מטריקס

האם אפשר להגיד מדברייך האחרונים שיש אבות מכל הסוגים ולא כולם נוטשים כי האמהות התעללו בהם (רחמים) אלא שיש כאלה שנוטשים כי הם טיפוסים נוטשים או what ever? בוא נסכם שהורה נוטש לא חשוב מה הסיבה הוא האשם היחידי! מה אתה אומר? וחוץ מזה מה זה הבכיינות הזו של הגברים שגנבו להם אכלו להם?!...מטריקס עם כל הכבוד ויש לי כבוד אליך הגיע הזמן להגיד שאין כאן הסכמה וכל אחד מבוצר בדיעותיו! זה לא משחק, זה חיים של אנשים! אף אחד לא רצה להגיע לסיטואציה הזו גם האישה השפלה ביותר...לא רצתה בסופו של דבר לגדל ילדים לבד. אני נוטה לחשוב שאנשים טובים מיסודם. ||

matrixx1

New member
לא מסכים

גבר נשוי שנפל בפח של בחורה "שנטלה" ממנו את זרעו בכדי לקשור את גורלו בגורלה ..נטישתו מובנת ..הוא מנסה להציל את משפחתו ..באם היא לא פנתה או תפנה בתביעת אבהות כזו או אחרת ... גבר ..שאינו משלם מזונות מאחר ואינו מסוגל לעמוד בגובה המזונות שנקבע לו ..ויש כנגדו כיום פקודת מאסר בגין כך ..חששו ברור לכל ואיך הוא יגיע לביתו לפגוש את ילדיו ויעצר ? גבר שהאמא מסיתה את הילדים כנגדו ..מקרה אישי שאני טפלתי בו , הבת האשימה את האב במעשים מגונים ..לאחר חקירה הודת שזה היה הבדרכת האם ..חששו ברור והעלמותו מובנת ... אלה מקרים קיצוניים אך קיימים ולא מעט ...אך לא צריך להגיע לכדי כך ...מספיק שהאמא תקלל אותו בכל פעם שהוא מגיע לראות את ילדו ותשפיל אותו לעיני ילדיו ..את חושבת שהוא מתגעגע לביקור הבא ? ברור שנטישה כנטישה לשמה היא דבר חמור , מעורר זעם וראוי להפעיל כנגדו כל אמצעי אפשרי .. אך לצערי , אמנם קיימים כאן מקרים בהם האבות נטשו , ודברי עליהם ברורים ..ל כ ל א ! אך אם ניקח כאן הרבה מאד מקרים לגופם בדיוק כמו שקרה באחד הויכוחים האחרונים ..תביני שלאמא יש חלק נכבד עד מאד בהעלמותו של האב מחיי בנו ...וזה מתחיל כבר בבקשה להסדר שבועי , פרט לנזק העצום לילד ולאב ... כאמור - מבלי לשים לב כלל ובעיוורון מוחלט , נשים יורות לעצמם ברגליים בבית המשפט ..הן מבקשות את כל העול לעצמן , ודורשות רק ביקור שבועי , + מזונות + השתתפות בהוצאות כאלה ואחרות ...ואם האב עומד בהסכם ..הרי יש טענה חדשה ..שהוא לא תורם , שהוא רואה את הילד רק פעם בשבוע ..וכמה קשה לכן , אבל זה מה שבקשתן בבית המשפט אז אין להן להלין אלה על עצמן בלבד .. תראי , המצב שנוצר , כאשר ילד פוגש את אביו אחת לשבוע ולהיפך..עם הזמן גורם גם הוא לקשר רופף..זה לא קשר של אבא ובן הגרים יחד באותו בית , ומתראים מדי יום ביומו , נמצאים בקשר מתמיד וחזק כמו בבית נורמלי ...מה לעשות גם זה עושה את שלו ולפעמים מגיע מצב שהפגישה השבועית הזו ..נחמדה וזהו ..לא יותר ...אך כאמור - הנזק קיים גם אם הוא לא נראה לעין .. אני חושב ..שכאן המקום לסיים "רומן" ארוך זה ...וכל אחד יכול להמשיך בדרכו שלו , אם טעה ..ישלם את "המחיר בלי להלין מאומה .., ואם לאו ..אין ספק שזכת/ה שלומות ((-:

m i c h a l i

New member
אני מציעה שתרגיע את ההתלהמות שלך

אני לא מוחקת הודעות שאינן לרוחי. יש חוקים וכללים כאן בתפוז. אם יש לך השגות אתה יכול לפנות להנהלת הפורומים . מספיק שאתה פוגע באדם ספציפי באופן אישי, זכותו לבקש שההודעה תימחק . כתבתי לך את הסיבה במסר אבל אתה בוחר לחשוב אחרת. זכותך. שמור על ככלי הפורום ועל כללי תפוז כדי שהודעותיך לא ימחקו בעתיד.

matrixx1

New member
מיכלי יקרה ..הפורום שלך - אני כבר איננו ((-:

אני לא ראיתי כל פגיעה אישית בצולל צהובה..אני מוכן כאן ועכשיו כי תפרסמי הודעתי , באם יש מי שחושב שדברי פגעו בה ..לא אהסס לרגע להתנצל ולחזור בי מדברי .. אך בעיון נוסף בהודעתה שלה טרם תגובתי אליה שלא נמחקה תוך "תאורים מניים מעוררי בחילה " כאמור נשארה הודעתה על כנה .. אין לי ספק ..שבשאלותי לגבי סיפורך האישי שבחרת את בלבד לחשוף כאן ..נגעתי בנקודות המעלות תמיהה רבה ..גם הזמנים המתוארים שם מעוריים תמיהה רבה עוד יותר ומה גם שאינם תואמים .. כאמור ..כנראה שהכעסתי אותך ..ועוד כמה ..והתוצאה היא זו ..מחיקת הודעות ...לעניות דעתי הוכחתי כאן לא מעט והרגזתי עוד יותר..כאשר אם מתבוננים בכל אחת מהתגובות ובאיזה רגע .."ברחת" את מתשובות , ואחרות פשוט התפוצצו ..כנראה שדברים לא בדיוק כמו שמספרים כאן .. אך אם זה עושה לכן טוב ..לחיות בדמיונות ובאשליות , שאתן הבסדר, זה הוא ורק הוא אשם ..שיבושם לכן ..אין בי ספק כלל שהזמן בעצמו יעשה את שלו , וכאשר המציאות טופחת על פניכן ..אולי אז ורק אז ..תבינו .."שלטנגו" צריך שתיים .. נעמתן לי מאד.. שלומות

Mon951

New member
רק עכשיו קראתי את השרשור ההוא...

כל הכבוד לך על הסבלנות...אני מורידה בפנייך את הכובע. מסכימה לגמרי איתך שע"מ להקרא אבא צריך קצת יותר מאשר לשמש כתורם זרע ואני לא מתכוונת רק למפגשים אקרעיים. אבא זה מי שנמצא ברגעים הטובים כמו גם הקשים,זה מישהו שאפשר לסמוך עליו, זה מישהו שחושב על טובת הילד לפני טובתו האישית. אין לי ספק שאת מגדלת ילדה לתפארת ומאושרת.

m i c h a l i

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אני שמחה שכמה מהחברים בפורום כן הצליחו להבין את הסיפור שלי

ש ו פ י ת

New member
מיכלי

יש שם לתופעה בה נשים מוכנות להשאר עם אלו שמתעללים בהן ולכן אינני מופתעת שהוא ממשיך להתעלל בך עברתי במקרה ולא יכולתי שלא לפקוח את עינייך נו מתי תעשי שינוי אני בטוחה שזה קיים בהקבלה גם בחייך להתראות יקרה וחבל שאיתו את תקועה מקווה שבפעם הבאה שאעבור פה תמצאי כוחות לעשות שינוי אהה באהבה רבה שופית

m i c h a l i

New member
מצטערת.. לא הבנתי אותך

אני התגרשתי כבר לפני 3 שנים "אני בטוחה שזה קיים בהקבלה גם בחייך " - על מה את מדברת? וחבל שאת לא עוברת כאן לעיתים קרובות יותר...

ש ו פ י ת

New member
מיכלי היקרה

זה ברור ש MATRIXX1 מתעלל בך וגם במהות המקום אבל את מסכימה ואני מדגישה על מסכימה להיות במצב והגיע הזמן להתגרש ממנו לא ? אני לפה לא חוזרת עד שהוא לא עף וכן מצאתי מקומות מדהימים ופנו אלי שאחזור אבל אני התעללות לא מוכנה לעבור ואיני מתפלאה על הסיטואציה שחזיתי מראש שתחזור איתו שוב ושוב ולכן אני מתפלאה כיצד אינך רואה זאת ואין כאן שום מילה לגבי חייך האישיים יש כאן רק רמיזה על תבנית התנהגותית שייתכן שקיימת רק כאן כי את מתביישת להעיף את הגבר הכמעט יחידי בקומונה למרות שהוא אינו מתאים אינו מעשיר ואינו מועיל להעצמת המשפחות החד הוריות בכללותן ... וזאת בחירה להתראות יקרה אוהבת ומתגעגעת למרות שמצאתי מחוזות מקסימים באהבה שופית

../images/Emo46.gifאווו......ברוכים השבים!!!!!!!!!

אני לא מכירה אותך אבל לא יכולה לקרוא את דברייך הרדודים ולא להגיב. (ואני לא נוטה לסגנון כמו שיבוא מיד, אבל יש גבול......) גם אז וגם עכשיו אני חושבת שיש בהודעות שלך יוהרה מגוחכת...מן הסוג הזה שחוזר אליך כמו בומרנג. מכירה? את כותבת " אני לפה לא חוזרת עד שהוא לא עף" אז קודם כל - אם לא שמת לב, הנה כבר חזרת בזה שהעלת הודעותיך אלו ושנית - היה פה דווקא נחמד כשלא היית כאן.... למדתי ה מ ו ן על החיים כחד הורית, רק מלקרוא את השרשורים בהם השתתף מטריקס. שנית - את ממש מרגישה שמטריקס מתעלל בך? ממש ממש אבל? כאילו פיזית כזה? תיראו איזה כוח יש לרשת האינטרנט. את חייבת לנו הסבר שופית מתוקה... מה פירוש "מתעלל". אני יוצאת לעשות את הדוקטורט שלי על זה, בחיי....... ועוד דבר - אבל הפעם את חייבת להסביר את המשפט הבא היטב, כי למרות כל התארים שבאמתחתי בתחום המילה הכתובה והשפה העברית, הפעם הצלחת להפיל גם אותי. מהו המשפט הבא הלקוח מדבריך: "למרות שהוא אינו מתאים אינו מעשיר ואינו מועיל להעצמת המשפחות החד הוריות בכללותן" את מבינה, זה מהמשפטים האלה שאתה לא יודע אם לצחוק או לבכות........ משפטים כאלה, שאתה שואל את עצמך, האם הכותב שתה 2 כוסות וויסקי או 3 כוסות.... הצחקת אותי. הישארי לך במחוזות המקסימים שמצאת לך, למה לא בעצם??? מטריקס יעשה מה בא לו, ואני בטוחה שהוא יושב על מרפסת ביתו ומחייך לאחר הודעתך זו, ותאמיני לי, אם היית יודעת מי הוא האיש מאחורי הניק, היית מדברת אחרת................. שאי ברכה במעשייך ובדברייך

דינה111

New member
רחלי כל הכבוד

גם אני מאוד בעד מטריקס ,באופן כללי כבר אמרתי זה טוב שיש כאן גבר ששם מראה ומראה לנו צדדים של בני המין השני

m i c h a l i

New member
אני חושבת

שאת ממש ממש לא מכירה אותי
אבל זה בסדר כל אחד מוצא את מקומו כל אחד נמצא איפה שטוב לו אני מקווה שהכל בסדר אצלך... ומאחלת רק טוב לך ולכולם

למעלה