מטרת תקיפה

aviv salman02

New member
מטרת תקיפה

יש אומרים שהחוצנים שבאים לפה אז מטרתם זה לתקוף אותנו {או שלא}...אבל עם כן למה הם מחכים כבר שנים שהם באים לפה ולא עושים משהו רציני... הם מנסים לחקור אותנו לדעת אלינו דברים לפני התקיפה ?

franse

New member
אביב חמוד 'אם' כותבים ב- 'א'.

אתה עושה לי כאב בעיניים... לשאלתך: רוב החוצנים לא רוצים לתקוף אותנו, רק לחקור אותנו.

Majestic12

New member
תשובה לאביב

שלא כדעתו של franse (להוציא עניין ה"אם"), כל הממצאים שבידינו מעידים כי החוצנים אינם נמצאים כאן בכוונות שלום וידידות. כל הממצאים מורים על כוונות שליליות מאד. איננו יודעים מה הם מחפשים כאן באמת, אבל כל הסימנים הם שליליים ביותר. לשאלה למה לא תקפו - כנראה שמאז שנות ה- 60, הצלחנו להגיע איתם למעין שיוויון ביכולות שלנו לתקוף אותם ולפגוע בהם, ויתכן וגם הגיעו איתם להסכמים של אי התקפה הדדיים.

franse

New member
לו היו פה רק חוצנים רעים

היינו מזמן חזרה בתקופת האבן או לא קיימים בכלל. העובדה שזה אינו המצב נובעת מכך שיש כאן כוחות חיוביים רבים שמאזנים את התמונה. ישנן התנגשויות אלימוֹת בין כוחות האור (כך מכנים אותם) לכוחות השחוֹר כאשר השאיפה היא שמ- 2012 הרעים יסולקו לחלוטין. הטענה שהמין האנושי הגיע לשוויון אסטרטגי מול החוצנים הרעים היא קשקוש מוחלט. מי שטרם הצליח לבנות תחנת חלל אחת מתפקדת, אינו יכול להתמודד מול מי שיש ביכולתו להגיע לכאן מגלקסיות אחרות.

Majestic12

New member
תשובה ל- franse

איני מתכוון, כמובן, לפתוח דיון חדש הפעם על "כוחות אור וחושך", אבל רק בחרתי להתייחס לכמה נקודות שהעלית: 1. ב- 2012, שום דבר לא אמור להתרחש חוץ מתהליך היפוך קטבים גם בכדור הארץ וגם בשמש. שום דבר שקשור לחוצנים כאלו ואחרים - סך הכל תהליך טבעי. כל שאר הספקולציות הן קשקוש גמור ושטות חסרת בסיס. 2. לגבי איזון אסטרטגי, הייתי ממליץ לך לפנות ראשית לספרו של הקולונל פיליפ קורסו, שעסק ישירות בעניין זה, וכמובן ללמוד מעט את ההיסטוריה הטכנולוגית והצבאית של ארה"ב, ואז נוכל לדבר על "קשקוש מוחלט" (אלא אם כן יש לך מידע מהימן שלא הגיע לידינו - וכמובן שאיני מתכוון למידע "מהימן" שהתקבל מתקשורים).

franse

New member
שנת 2012 צוינה כשנת יעד לסיום תהליך

סילוק החוצנים הרעים על ידי הטובים. לא מדובר בתהליך טבעי פיזיקלי, גיאולוגי, אסטרונומי וכו' אלא בפרויקט שמושקעת בו עבודה ולכן מדובר רק בשאיפה. לא קראתי את ספרו של הקולונל פיליפ קורסו. אחפש בגוגל כשיהיה לי זמן. בכל אופן, אם אתה מתכונן לפתח תזה שבה לגזע שיש לו כ- 150 שנות טכנולוגיה יש יכולת להתמודד צבאית עם גזעים שיש להם אלפי שנות טכנולוגיה שיבושם לך. אם אינך מבין שהמצב הנתון בכדור הארץ מחייב לוגית קיומו של גורם נוסף לצידנו, יש לך בעיה רצינית בלוגיקה. המידע שיש בידי מהימן לא פחות מהמידע שיש לך, אבל אולי הבעיה איננה במידע אלא בדרך העיבוד שלו? אם תיאלץ (לוגית) להכיר בכך שגזעים טובים פועלים למען המין האנושי במאבקו, תצטרך להכיר גם בקיומן של מרפאות החוצנים וזה כמובן אסור באיסור חמוּר. מה עושים? מוציאים מהמשוואה חיש קל את החלקים הלא נוחים, מכניסים במקומם כמה פיגומים רעועים וחוזרים הביתה בשיר על השפתיים. אני מזמין שוב את חברי הפורום לראות כיצד פועל תהליך ההדחקה וכיצד הוא מעוות את המסקנות הסופיות. מי שמתעלם מחמישים אחוז מחלקי הפאזל, סופו שהוא מחמיץ את התמונה.

Majestic12

New member
התעלמות מחלקי הפאזל?

איני מתעלם מחמישים אחוז מחלקי הפאזל, מכיוון שטענותיך אינן שייכות לדעתי כלל לפאזל זה. איני מקבל כלל את הטענות הנוגעות לעבמי"ם וחוצנים, שאין להם לדעתי שום קשר למציאות ומקומם הוא בדמיון מפותח בלבד. לא טענתי שהחוצנים לא פועלים לטובתנו וכ"ד, אלא אמרתי שאין לנו שום ראיות לכ, וכל הממצאים מעידים להיפך - דווקא על איום מצידם. אין לי שום בעיה להניח שאולי יש חוצנים שפועלים לטובתנו, אבל איני מכיר שום ממצא מבוסס בנוגע לכך. גם אם הייתי מוצא ממצא שכזה, הוא עדיין לא היה מוכיח לי ש"מרפאות חוצניות" הם דבר ממשי. סך הכל היה מדובר בחוצנים שאולי פועלים לצידנו, אבל מה הקשר בכלל לעניין ה"מרפאות"? הנחה זו לא מאמתת דבר בנוגע ל"מרפאות" או ל"מרפאים". הרי ניתן לבוא ולטעון שחוצנים אלו, אולי מסייעים לנו רק ע"י המרת דתנו לכנסיה הקתולית דוקא, או לאיסלם. למה עליהם לסייע לנו דרך "מרפאות חוצניות"? למה אתה מנסה לקשר כל דבר ל"מרפאות אלו"? אולי הם יסייעו לנו רק אם נאמץ טקסי וודו מאפריקה? אין שום מידע ממשי בטענותיך, שום פיסת ראיה מוצקה כלשהי, שום עדות מדעית ולו מינימלית, וכמובן - אף חוקר עבמי"ם רציני, מעולם לא הוכיח שהנושא שאתה עוסק בו, הוא חלק ענייני ורציני הקשור לנושא העבמי"ם והחוצנים. איני יכול לקבל כעובדה (או אפילו כהשערה רציונאלית), משהו שלא ניתן לבדיקה/הוכחה/הצלבה/ביסוס/אימות/שלילה וכיו"ב. למעשה, כלל לא ניתן לאמת דבר מנתונים אלו, וכמובן שלא ניתן לשלול - בדיוק כמו בכל דת או אמונה אחרים. אנו מדברים כאן על אמונה טהורה, ולא על נושא שיש לו ולו בסיס עובדתי (קלוש ככל שיהיה). כאן לא מדובר אפילו ברמת ההתייחסות לעדות אישית של מישהו. עדות ניתנת לפחות לנסיון לאימות/שלילה ואז ניתן לקבוע האם העדות יש בה ממש או לא - וכמובן, עדות ללא ראיות, תישאר תמיד עדות, היא לעולם לא תהפוך לעובדה מדעית מוצקה, וכך יש להתייחס אליה. במקרה זה, העדויות עצמן לא ניתנות כלל לבדיקה כלשהי, מאחר ומקורן במוחו של העד ותו לא. לכן, או שמאמינים להם או שלא - אבל כאן מקור הבעיה - אנו חוזרים לדיון על אמונה ולא על עובדה. בתור אמונה -אין לי שום בעיה עם זה, אבל לא ניתן להגדיר תחום זה כעובדתי או כמבוסס מציאות.

franse

New member
טענותיך חוזרות על עצמן.

אתה חוזר עליהן שוב ושוב אולם הן עדיין שקריות כמו בפעם הראשונה. הנה שוב טיעון 'האמונה' למרות שבחינה שטחית של עדויות מטופלים מראה בוודאות שאין כאן כל דמיון למכניזם של אמונה. נו אז אמרת. אני מניח שבפעם הבאה תגיד שוב. אמרת שאין בסיס עובדתי ואין מה לחקור. אז אמרת. הרי כל מי שעוקב אחרי הודעותיך בנושא יודע בוודאות שאין לך יכולת פסיכולוגית להתמודד עם הנושא ומנגנון ההדחקה נחשף שוב ושוב. אמרת שאין עדויות לכך שחוצנים פועלים לטובתנו. מה לגבי דיוויד סרידה הטוען שגושי המים החודרים לאטמוספירה של כדור הארץ ועוזרים לשקם את שכבת האוזון נשלחים על ידי חוצנים? נכון, זוהי ספקולציה. אולם היא נשענת על נימוקים רציניים ביותר הבאים מפיו של מומחה בנושא. מה לגבי בסיס הטילים האמריקאי שהושבת על ידי חוצנים? האם יש ספק בכלל שתעלול זה מצד החוצנים היה מסר פצפיסטי ולא אקט מלחמתי? הרי זמן קצר לאחר מכן שב הבסיס לתפקד. כנ"ל לגבי המקרה של הטיל שראשו הקרבי הוסר לאחר השיגור על ידי עב"ם. שוב מסר פצפיסטי, שכן השיגור היה לצורכי אימון בלבד. Gilliana האם זה מספיק ראיות נסיבתיות בשבילך? ובלי קשר לכך אתה מוזמן להחכים את כולנו ולהסביר לנו איך בדיוק הגיע המין האנושי תוך כמה עשרות שנים לאיזון אסטרטגי עם גזעים שיש להם אלפי שנות טכנולוגיה. לגבי Gilliana אני מסיר את כובעי בהכרת תודה על כך שהיא אינה 'פוסלת על הסף' את קיומם של חוצנים טובים. בהתחשב בגברת המדוברת זוהי ממש נדיבות רוח. אני מעולם לא הוצאתי מהמשוואה את החוצנים הרעים. אני יודע שהם קיימים. שניכם נגררים לניסוחים חד-משמעיים והחלטיים תוך שאתם שוכחים שהמתודה המדעית ונושא החוצנים בפרט, נמנעים בשיטתיות מסוג כזה של ניסוחים.

Gilliana

New member
אין צורך להסיר שום כובע

וסתם הערת ביניים: אף אחד לא טוען שהגענו לאיזון אסטרטגי עם החוצנים, אלא רק שהגענו למצב שבו יש ביכולתינו להתמודד לפחות עם חלק מהאיום שהם מציבים וגם זאת תודות להנדסה לאחור וטכנולוגיה שנרכשה מספינות שנתרסקו ע"ג כדור הארץ. כמובן שאנו רחוקים שנות אור מאפילו לגרד את הטכנולוגיה שלהם. ציטוט: מה לגבי בסיס הטילים האמריקאי שהושבת על ידי חוצנים? האם יש ספק בכלל שתעלול זה מצד החוצנים היה מסר פצפיסטי ולא אקט מלחמתי? באותה מידה אפשר לטעון שאקט ירית הקטיושות על צפון מדינת ישראל הוא אקט פסיפיסטי מצד נאסראללה. נו באמת, אתה קורא מה שאתה כותב? אתה עושה צחוק מאיתנו? או שמא מעצמך? אני תוהה אם הסקת המסקנות העקומה שלך באמת נובעת מאי הבנת המאטריה, חוסר התמצאות משווע באסטרטגיה צבאית או מאיזה יצר ווכחנות שאינו מאפשר לך להיות שלא הצודק ובעל המילה האחרונה. שוב - כפי שאמרתי אינני פוסלת - אבל הדוגמאות שאתה מביא מהוות יריה ברגל של עצמך.

franse

New member
Gilliana האקרובטיקה המילולית שלך:

השוואת אירוע השבתת בסיס הטילים האמריקאי לקטיושות של החיזבאללה (???) כה שקופה שהתיאור היחיד שאני יכול לכנות אותה הוא דמגוגיה זולה. הטכניקה המניפולטיבית שלך, שבה כל טיעון נגדכם מוכיח באופן מאגי בדיוק את ההפך רק משום שאת אומרת כך, הוא אחיזת עיניים כה עלובה שספק אם יש מישהו בפורום שנופל בפח הזה. אבל זה לא יעצור אותך מלזלזל באינטלגינציה של כולם. אולי הגיע הזמן שתתחילי לקרוא את מה שאת כותבת במקום להציע כל הזמן את העצה הזאת לאחרים? כרגיל כאשר הטיעונים חלשים את עוברת להשמצות אישיות ואם זה לא מספיק תמיד אפשר לבקש ממנהלת הפורום שתחסום. לא ככה? מדוע שלא תחכימי אותנו ותסבירי לנו איך בדיוק האירועים בבסיסי הטילים האמריקאים הם אקט מלחמתי של החוצנים ואם כן, איזה יתרון טקטי או אסטרטגי הם השיגו בכך? את יודעת מה? עזבי. אני ממש לא רוצה לשמוע את הקשקוש הזה. ראיות נסיבתיות לקיומם של חוצנים טובים ישנן לעשרות. כל מה שצריך זה לרצות לחפש אותן, אבל בשביל זה צריך להפסיק להדחיק. אבל אתם מדחיקים כל מה שלא מתאים לתיאוריות שלכם. מדחיקים ומדחיקים ומדחיקים...

Gilliana

New member
נו נו, מישהו כאן...

... מאבד את שלוותו - ולא בכדי. קודם כל, ראוי ורצוי שאבהיר שלא עברתי להשמצות אישיות, פשוט ניסיתי לנתח בקצרה את תופעת הווכחנות הבלתי נלאית ששמה Franse וצר לי אם אתה רואה בכך השמצה אישית שכן לא זו היתה כוונתי. ביקשת הסבר? תקבל גם תקבל - מה דעתך על כך למשל שהצעד הזה היה צעד של התראה ולאות אזהרה שהמסר מאחוריו: "אנחנו מסוגלים לנטרל אתכם לפני שתספיקו להניד עפעף ועל כן - לא כדאי לכם להתעסק איתנו", לא יותר מתקבל על הדעת? בוא נעשה סקר כאן בפורום ונראה מה ההסבר המתקבל על דעתם של חברי הפורום. הולך? ולמה אתה חוזר שוב ומנגן על אותה מנטרה של הדחקה לאחר שכבר הוכחתי לך עשרות פעמים שאתה טועה? אם אין לך מה לומר, הנח לזה בזאת אבל דחילק - די כבר עם התקליט השבור הזה...

franse

New member
Gilliana העובדה שציינתי את מקרה

בסיס הטילים הייתה רק בגלל שזה המקרה הראשון שעלה לי לראש. אפשר למצוא עשרות מקרים נוספים שבהם אפילו הספק הזה לא קיים. את יכולה לעשות איזה סקר שאת רוצה. בכל הדיווחים הקשורים למקרה זה לא הועלתה אפילו פעם אחת האפשרות שמדובר באקט תוקפני כלשהו. דרך הויכוח שלך היא מניפולטיבית, מאחזת עיניים והופכת לתוקפנית כאשר הטיעונים נעשים חלשים. אני ממליץ לך לעשות סקר בנושא זה ולראות בעצמך. לשאלתך: אני משתמש במונח 'הדחקה' על מנת לא להשתמש במונחים קשים יותר ומנומסים פחות. המבין יבין...

Gilliana

New member
הנך רואה מהרהורי ליבך

מבטיחה לך ששום איש צבא ושום אסטרטס בעולם כולו לא יטעה לפרש אקטים מהסוג שאתה ממזכיר כ-"אקטים פציפיסטיים". כנראה שאתה מאד שמאלני (בוא נתערב שאתה גם מתנגד ללחימה בלבנון למשל?) ועל כן מפרש את הדברים על דרך השמאל. מה לעשות FRANSE, כנראה שאנחנו באים מכוונים כ"כ מנוגדים שלעולם לא נוכל לראות עין בעין - בבחינת שמעון פרס וביבי נתניהו (אני מניחה שאני לא צריכה להסביר מי מקביל למי במקרה הזה). שים לב שגם ההאשמות שלך כלפי לקוחות מעולם הפוליטיקה... אינני יודעת מה גילך, אבל האם עדיין אינך מכיר את הביטוי ? Trust no one אשר נכון שבעתיים כאשר מדובר ביצורים המגיעים מחוץ לעולמנו? אני רק אזכיר לך שגם צ'מברליין האמין להיטלר And look where that got us. אגב - לא שאלתי לגבי השימוש שלך במילה "הדחקה" - רק ציינתי שאתה משתמש במנטרה שחוקה שכבר מזמן איבדה את הערך שלה, לא הגיע הזמן למצוא תירוץ חדש?

franse

New member
Gilliana אני דווקא תומך בפעילות

התקפית מול החיזבאללה, אם זה מעניין אותך. ההאשמות שלי כלפיך וכלפי חנן לא לקוחות מעולם הפוליטיקה אלא מעולם הלוגיקה. חנן טרם הסביר איך בדיוק הגיע המין האנושי תוך כמה עשרות שנים למאזן אימה מול החוצנים. מעניין איך הוא יסביר את הפלא הזה. אני מצטער אבל בשום מקום שבו הוזכר מקרה בסיס הטילים האמריקאי, לא נטען כי מדובר בפעילות התקפית של חוצנים. אלו הן המצאות פרי דמיונך הפרוע. לגבי החוצנים השאלה אינה במי לבטוח ובמי לא. השאלה היתה: מתוך הנחה (שמקובלת על שנינו) שישנם על כדור הארץ חוצנים רעים, כיצד ניתן להסביר את העובדה שמצב המין האנושי שפיר בסך הכל, בלי להניח שישנם כוחות נוספים שמאזנים כוחות שליליים אלו? זוהי שאלה לוגית, לא פוליטית. אגב למונח 'Trust no one' יש משמעות אחת: פארנויה. האם זה מה שאת ממליצה לחברי הפורום?

Majestic12

New member
תשובה ל- franse

באשר לשאלתך הנוגעת למאזן. - לדעתי האישית, הנדסה לאחור שהחלו בה עוד בתקופה שטרם מלחמת העולם השנייה (בגרמניה הנאצית), התפתחה אחרי המלחמה בעקבות מבצע "Paper Clip" להעברת כל הידע הגרמני לארה"ב. פיתוח כלי נשק המבוססים על קרני חלקיקים, לייזרים וכ"ד, כבר היו בתכנון משנות השישים. בנוסף, התברר שרדארים ומכמ"ים משבשים את טיסתם של עבמי"ם (ראה אירוע התרסקות העב"ם בבסיס חיל האוויר ראמשטיין בגרמניה 1962, שככל הנראה הופל ע"י הפעלת מכמים או רדאר). טכנולוגיות אלו, הסתכמו במה שכונה "מלחמת הכוכבים" בשנות השמונים (בממשל רייגן). הטענה היא, שהמטרה האמיתית של כלי נשק אלו, לא הייתה רק נגד איום טילי סובייטיים, אלא לא פחות כנגד אפשרות להתקפה חוצנית. בנוסף, כמובן שישנה הסברה שארה"ב יצרה קשר כזה או אחר עם סוג חוצנים אחד לפחות, ושני הצדדים הגיעו להסכם של שמירה על סטטוס-קוו. כלומר, ארה"ב מאפשרת חטיפות בני-אדם והשחתת בעלי-חיים לצרכיהם של החוצנים, ואלו אינם פולשים ו/או תוקפים. סברה נוספת, ומרחיקת לכת יותר טוענת, שארה"ב הגיעה בשנים האחרונות לשיתוף פעולה טכנולוגי מלא עם חוצנים, וזאת נעשה בבסיסים משותפים לארה"ב ולחוצנים. ועוד אחת קטנה - עניין בסיס הטילים האטומיים אירע למיטב ידיעתי בברית-המועצות במהלך תרגיל (לא זכור לי שבארה"ב, אבל אני אבדוק). לפתע הופיע עב"ם, שגרם לחימוש ולנעילת הטילים, וככל הנראה גם פרץ איכשהו את כל ההגנות הממוחשבות. אירוע זה נמשך דקות ארוכות, והיה מסוגל לגרום למלחמת עולם שלישית. המצב חזר לקדמותו לאחר שהעב"ם נעלם. מעולם לא נמצא הסבר לתופעות שאירעו (חימוש, נעילת טילים והכנות לשיגור)

franse

New member
חנן תודה על ההסבר.

רוב הדברים שציינת ידועים לי מקודם. המקרה האמריקאי ידוע והטילים שם הושבתו. לא שמעתי על מקרה חימוש הטילים בברית המועצות. ההסכמים של האמריקאים עם האפורים ידועים. אולם עד כמה שידוע לי ישנם גזעים עוינים נוספים, אפילו אירגונים עוינים הכוללים מספר גזעים. למיטב הבנתי אי-אפשר להסביר את פעילותם הצנועה יחסית של אירגונים אלה, רק בעזרת ההסכם שיש לארה"ב עם האפורים. אנו עוסקים בניתוח התמונה על פי נתונים חלקיים, אולם אני מתרשם שאפילו על בסיס הנתונים הידועים, ההסבר שלך לוקה בחסר. בינתיים זה מה יש.

Gilliana

New member
משפט אחד בתגובה:

זה שאתה פאראנואיד, לא אומר שלא רודפים אחריך... (כל הזכויות שמורות לקורט קוביין ולפוקס מאלדר
)

scriewy

New member
שמעי גילינה אפשר להמשיך תמסר שאת

מקבלת "אנחנו מסוגלים לנטרל אתכם לפני שתספיקו להניד עפעף ועל כן - לא כדאי לכם להתעסק איתנו", כי באנו בשלום ואנחנו לא רוצים למחוק את כל הענושות תוך 10 דקות בגלל טימטום מפקדיכם הפזיזים עם אצבע על ההדק." ולחנן: רק בגלל טימטומם של אנשי הצבא כמעט פרצה מלחמת עולם שנכנסו לפאניקה מהמקרה. ויש לפחות 2 מקרים של ניטרול ראשים בארה'ב בנוסף לזה שברוסיה. ומה עם הטיל הנורה לחלל ? במי זה כבר פוגע, למה לנטרל אותו ? פה זה דומה יותר כעל אקט פצפיסטי, הרי יכלו לנטרל תטיל בגובה נמוך כדי שכולם יראו ולהוריד חרדה על כל החיילים ומפקדים, אבל הם בחרו לעשות זאת בגובה כמה היה שם 120 160 מיל ? שאף אחד לא ראה אפילו חוץ מבעד למצלמה.

Gilliana

New member
אנחנו לא רוצים, אבל...

... אנחנו יכולים - ואם לא תעשו בדיוק מה שאנחנו רוצים, לא נהסס למחוק אתכם בתוך עשר דקות!!! אוי, כמה שזה פציפיסטי!

למעלה