מטרת תקיפה

scriewy

New member
וואלה בנתיים אחרי "אנחנו יכולים -

ואם לא תעשו בדיוק מה שאנחנו רוצים" לא שמעתי שום פקודות מהחוצנים של מה לעשות למענם לאורך כל ההיסטוריה האנושית והמתועדת לאורך אלפי שנים. מעניין מאוד איך את מפרשת זאת כאיום ? איימו עליך בפרט במקרה ?

Gilliana

New member
סליחה, ועם כל הכבוד...

מי אתה שתשמע או לא תשמע על איומים? (אגב, סתם במאמר מוסגר - ישנם בהחלט איומים כאלה ונכתב ונאמר רבות אודותיהם). האיומים, האזהרות, המלחמה הקרה והשאר - נעשים בחוגים פוליטיים בד"כ. ותסלח לי שאני אומרת לך באופן בוטה - אבל באמת, תפסיק להיות אידיוט ולהעלות שאלות מתחכמות נוסח "איימו עליך במקרה" - די לשגעון הגדלות, לא אתה ולא אני לא מהווים שום פונקציה במערכת המסואבת הזו שנקראת פוליטיקה, אתה בטח כבר מספיק "גדול" כדי להבין לפחות את זה.

scriewy

New member
מה הקשר מלחמה קרה וחוצנים ?

כל מלחמה מתועדת בהיסטוריה זו הנקודה, כל משבר רציני וכ'ד. ולא צריך להיות מישו מיוחד כדי לראות ממצאים ארכיאולוגים ולהתודעות שאין בהם שום זכר לאיומים ופקודות ושיעבוד מחוצנים. אתה רואה פס קו מקל מדרכה כביש צינור עמוד חשמל סרגל סיגריה עיפרון ישר כל חייך, שום דבר לא ישר צאי מזה כבר, יש יותר מזוית ראיה אחת צרצרצרצרצרצררצרצרצרצה שלך. וואלה חבל שלא שמתי סימני קריא בהודעה קודמת ! עכשיו אני ילך לשים שם. הא רגע רגע. היו כובשים אותנו לפני אלף שנים אם היו רוצים, רגע בעצם לא היו כובשים אותנו כי גם אז הינו בשיוויון כוחות היו לנו חץ וקשת ולהם רק חלליות אם לייזרים ופייזרים ופלאזמות וחסינות מלאה לחלליותיהם מכל מה שיכלנו לזרוק עליהם ! בטח! עכשיו הכל מסתדר, איזו התגלמות ! קשששש!... אני מבקש מכל השטופי מוח לגשת לקבלה לעוד מינון של היפנוט רפטיליאני נגד האנושות קשששש..!.. תודה ! קשש..!. כל השטופי מוח מתבקשים להחזיק תשקיות קרוב לפיות ולא להזיל ריר על הריצפה קשששש!....

scriewy

New member
ו איימו עליך בפרט במקרה ? ../images/Emo6.gif

זאת היתה בדיחה ולא שאלה, כנגד הבדיחה שלך אוי, כמה שזה פציפיסטי!

Gilliana

New member
מה מה מה???

על מה אתה מדבר בכלל? מי אמר בכלל שיש שוויון כוחות??? תגיד לי, מה שתית היום?
וסתם הבהרה: כשאמרתי מלחמה קרה לא התכוונתי למלחמה הקרה עם בריה"מ, אם זה מה שחשבת...

גילי.

או שאת מפספסת משהו, או שאת לא מספרת משהו. ונראה שעניין הראשון הוא הנוגע לך. מר scriewy אמר את דבריו מספיק ברור, לך ולכל אלו שסופקים ביכולתם. אם קראתם בכי ראיון אחד עם חיזרים, או 2, אין זה משנה את העובדה שאנו כחיות בטבע לאלו המגיעים לחקור ולבדוק כרצונם. בן כן ללא, אין עיננו רואות מה שאין מחשבותינו לא מבינות ואם כבר ראיתם, השתמשו בדרכי הבנה. וכן, הם מתקדמים יותר ואין משנה כמה תרצו להאמין שלא כך הדבר.

Gilliana

New member
עכשיו באמת לא הבנתי כלום

אפשר להסביר לאט כדי שאבין מהר?

../images/Emo6.gif

יש עוד הרבה מה ללמוד, וכולנו צריכים להבין את זה. זה ברור שהרבה יוכלו לרשום לי "כן זה ברור כשמש" אבל העובדה היא, שאין רבים שבאמת מבינים עד זה חשוב. לישם את הרעיון של ההבנה, עוד הרבה מאחורינו, יש לנו עוד הרבה מה להבין בשביל שנוכל עוד ללמוד. עשיתי סלט? לפחות תגידי שטעים

Gilliana

New member
טעים ../images/Emo13.gif

ואין וויכוח בכלל - ככל שאנחו יודעים יותר, אנו מבינים עד כמה בעצם אנחנו לא יודעים כלום.

Gilliana

New member
ונניח שיש גזעים...

... שאכן פועלים לטובת המין האנושי מאחורי הקלעים - מה הקשר בין אלו למרפאות החוצנים ועל סמך איזו "לוגיקה" אתה מקשר ביניהם? אני לפחות לא מכירה שום שיטת הסקה לוגית שתתמוך במסקנה המוזרה הזו. דווקא מי שמוציא חלקים מהמשוואה הוא במקרה דנן אתה ידידי והחלק העיקרי שאתה מוציא הוא העבודה כי בעוד ההנחה שישנם גזעים טובים הפועלים לטובת המין האנושי היא בגדר ספקולציה חסרת ראיות, ואפילו נסיבתיות (למרות שאינני פוסלת אותה על הסף כאפשרות) - ישנן ראיות, ראיות נסיבתיות ועדויות רבות המציגים דווקא את אותו גזע שאינו פועל לטובת האנושות כהגדרתך. מה לעשות? אלו הן העובדות בשטח ובינתיים אין שום עדות שתתמוך בתאוריה שלך.

scriewy

New member
רק לא צריך להכליל כל פעם את כל

החוצנים. יש ויש. ואפילו לעלות רעיון של אולי בגלל האטכנולוגיה שלנו הגענו לשוויון ביכולתינו לפגוע בהם פחחחחחחחח
חחחחחחחחח
. איך אפשר לחשוב על כזה דבר בכלל ? יש שם ציביליזציות של מיליוני שנים בגילם. לא מספיק לך שהצבאות שלנו משקשקים מכל ניטרול של ראשי נפץ גרעינים בתוך משגרי טילים, ולא יכולים לספר לציבור תאמת כשיש עב'ם בשמיים כי יודעים שלא יכולים עליו וזה יוריד תבטחון לגזע האנושי העלוב. אני מקווה שזרקת תמשפט הזה בקלילות ולא דגילה של יותר מ 10% ברעיון ההוא. כן, אני יודע שיש לנו ת beam particle לא צריך להזכיר לי, אבל זה כלום לאומת יכולתם, מה שראיתה בסרט מלחמת העולמות החדש שאייד אנשים לעולם הבא, אז יש להם כאלה בגודל כף היד. ובכלל התקרית ברוזוול שאפור אחד הרג 40 חיילים בעזרת אנרגיית מחשבה לא מספיק לך. אנשים מהמזרח יכולים להרוג בנגיעה פשוטה, לכן לא נשמע הזוי שחוצן מקופף 40 חיילים בלי להזיעה חחחחחחחח. אבל זה יותר מהתחום הרוחני על זרמי אנרגיה בגופינו הצ'י, אולי יותר מקובל על גילינה.

the legacy

New member
מה זה?

חוצן שהרג 40 חיילים בכוח המחשבה? אנשים מהמזרח שעושים אותו דבר? פרטי...

יבגנייי

New member
אנשים שמתמצאים באמנויות לחימה

מהמזרח - יכולים לשתק ולהרוג בן אדם במכה אחת, כך שזה לא מפליא שחוצן יכול להרוג המון אנשים בעזרת כח המחשבה.

Another Girl

New member
נו באמת...

לא שאני מתיימרת לדעת מה הלך שם בתקרית רוזוול,אבל מין הראוי לציין שעניין החוצן שהרג 40 איש בעזרת כוח המחשבה זוהי ספקולציה/תיאוריה בשלב זה...

scriewy

New member
תאוריה באיזה מובן ?

זה שנספו 40 אנשים או זה שלא משנה כמה נהרגו אבל בכח המחשבה ? הינה תירא תמזרח http://www.metacafe.com/watch/131447/dim_mak_death_touch/ http://www.youtube.com/watch?v=kmGGvBZGAhY הקישור השני לא עובד עכשיו כי האתר בשיפוצים מהיום, ולא מצאתי את זה באתר הראשון שכן עובד.

scriewy

New member
איזה מזל, את השני דווקה יותר קל

להוכיח מהראשון פחחחחח אתה יכולה לראות תוכניות ולמצוא מלא חומר קריאה ברשת, כמובן שלא תמצאי דוגמה ויזואלית של רצח, אלה רק פגיעות קלות יחסית, ואם זה לא מספיק לך תצתרכי לנסוע למזרח ולהתודעות בעצמך אצל איזה מאסטר.

Gilliana

New member
הכוונה היא להיפוך מגנטי

שבו הקוטב הצפוני יהפוך לדרומי, וההיפך. מדובר כמובן על היפוך מגנטי בלבד, ללא שינוי פיזיקלי בציר הסיבוב של כדור הארץ.

למעלה