נכריז על שביתת נשק?
ב בואר New member 3/3/04 #25 ../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif נכריז על שביתת נשק?
B Bob טיפש New member 2/3/04 #19 הפורום הזה מתחיל להפחיד אותי קצת מזה מיאו? מוו? מזה גן חיות חח אנשים נו באמת דברו כמו בני אדם... ומזי נהייתם לי פה "פיסניקים"?! חחח אגב ברוכה הבאה לך. ולא אני לא במצברוח רע-להפך
הפורום הזה מתחיל להפחיד אותי קצת מזה מיאו? מוו? מזה גן חיות חח אנשים נו באמת דברו כמו בני אדם... ומזי נהייתם לי פה "פיסניקים"?! חחח אגב ברוכה הבאה לך. ולא אני לא במצברוח רע-להפך
ב בואר New member 2/3/04 #20 ../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif אני הייתי בפורום של חן... חן ועוד כמה אנשים (טוב, מישו אחד) היו ממש לא נחמדים, ובכלל הרגשתי לא רצויה ולא שייכת... אז עזבתי...
../images/Emo140.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif אני הייתי בפורום של חן... חן ועוד כמה אנשים (טוב, מישו אחד) היו ממש לא נחמדים, ובכלל הרגשתי לא רצויה ולא שייכת... אז עזבתי...
ח חיילת של 100 שערים New member 3/3/04 #26 יאללה תצטרפי בכיייף!! וזאת רק הצעה בשבילך.. תתחילי לשמוע גרין דיי))
ח חיילת של 100 שערים New member 4/3/04 #30 היי היי אם כבר מדברים על שיכות של מילים.. המילה הזו שיכת ל-י!!! חופפפצה שכזו!! בעצם.. שלי קצת שונה... אז אני מרשה לך באופן רשמי חוקי ולאדעת מה עוד להשתמש בה (לידע כללי... שלולום לום!!!!!!)
היי היי אם כבר מדברים על שיכות של מילים.. המילה הזו שיכת ל-י!!! חופפפצה שכזו!! בעצם.. שלי קצת שונה... אז אני מרשה לך באופן רשמי חוקי ולאדעת מה עוד להשתמש בה (לידע כללי... שלולום לום!!!!!!)