מידע חדש על "ספר האבק"?

האבק

New member
מידע חדש על "ספר האבק"?

מצאתי את הקטע הבא באינטרנט. אני לא יודע אם המידע אמין או לא - מה אתם אומרים?
I have some insider information ladies and gents. Book of Dust: takes place 4 years after the last story BUT for those of you who can't wait to get more of your favorite characters and those who enjoyed Lyra's Oxford; there is a blue book based on Lee Scoresby and Iorek Byrnison and a green book based on Will... and as many as 3 others! the first 2 will be out before Book of Dust and I can say one more thing; the Book of Dust is going to be 600 pages. But of course Philip wouldn't comment on the question "will they meet again?" just a straight faced "I'm not going to tell you" Better to wait anyway. Bless him.​
לפי מה שהבנתי הולכים לצאת עוד כמה ספרים לפני ספר האבק - ספר ירוק על ויל פארי וספר כחול על לי סקורסבי ויוריק בירנסון. תזכרו שהיה כבר ספר אדום על ליירה. ו- ספר האבק עומד להיות 600 עמודים. ידענו שהספר יהיה ארוך, אבל אם הוא הויצא את הסיפורים על לי סקורסבי, יוריק בירנסון וויל משם - מה ממלא את ה-600 עמודים האלה?? המממ מעניין... אה ד"א - אותו אדם שכתב את הפסקה למעלה כתב לפני שהוא כרגע חזר מביתו של פולמן עם ספרים חתומים.

אישית,

זה נראה מפוקפק למדי.כמו שאמרת, אם יהיו הספרים הכחול והירוק, מה יהיה בספר האבק, שלכאורה יהיה בעל 600 עמודים?. אבל הקירבה שבה הוא מדבר על פולמן,גורמת לי לחשוב שאולי זה נכון

נטעש

New member
אני לא מפתחת ציפיות..

זה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה לפתח ציפיות כדי שאולי אתחזב- נחייה וניראה :)

Curr

New member
מה אמור להיות בספרים הללו ?

זה המשך ל"משקפת הענבר " ?

לא המשך ישיר,

כפי שהבנתי, זה אמור להיות מעיין צרור של סיפורים מקיפים על דמויות ואירועים בספר, אבל אף אחד לא יודע מה יהיה בו באמת. חוץ מזה, ברוך\ה הבא\ה לפורום!

האבק

New member
כמו שסהר אמרה -

זה לא יהיה המשך ל"משקפת הענבר" אלא אוסף סיפורים על דמויות המשנה. אולי אירועים שקרו לפני תחילת העלילה של 'חומריו האפליים' ואולי על סיפורים אחרים לגמרי. יכול להיות שזה יהיה ספר בסגנון "הסילמריליון" של טולקין. ו-ברוך הבא!
איך הגעת אלינו? ספר לנו קצת עליך שנכיר. אל תשכח לבוא לכנס עולמות ב-4 באפריל!

Curr

New member
בעיקרון סיימתי לקרוא אתמול את

הטרילוגיה בהמלצת אחי.

האבק

New member
ואני מבין שאהבת ../images/Emo13.gif?

ואחיך, האם גם הוא נמצא פה בפורום?

Curr

New member
אני מאמין שהוא נמצא

וכן אהבתי, למרות שאני חייב לציין שמאוד נהניתי מהמצפן הזהוב יותר מאשר משקפת הענבר.

האבק

New member
ומה עם "הסכין"?

אני עדיין בהתלבטות מה אני יותר אוהב - את המצפן או המשקפת. הם כל כך שונים... המצפן הוא ספר הרבה יותר תמים ומסופר מנקודת מבט אחת - של ליירה. משקפת הענבר זה ספר כבר הרבה יותר רציני, אפל, מפחיד ומסופר מהרבה נקודות מבט. ואם אחיך כאן - מה כינויו?

SNTD

New member
אני משום מה נוהג בספר האבק כמו

לפאנפיק אבל זה לא נכון, פולמן הבהיר שספר האבק יהיה המשך כרונולוגי, אבל לא עלילתי, לפחות לא בטוח. בקשר למה פולמן יכניס ב-600 עמודים? בחייכם, רובכם כאן כותבים פאנפיקים, ואם רולינג הצליחה לעשות בספר חמישי 800 עמודים, לפולמן זו לא צריכה להיות בעיה, רק שפולמן משקיע הרבה יותר (לדעתי) ולכן לוקח לו הרבה זמן. אני מניח שיהיו עלילות נוספות חדשות בספר האבק ולהן אני מחכה בקוצר רוח. דרך אגב, ברוך הבא

JustRain

New member
אהממ אהממממ אהממ פחח-ממ-חח

(אלה היו כחכוחים בגרון) רולינג ועוד איך משקיעה. היא עושה דפי מידע שלמים וארוכים על כל דמות, הכי שולית, וכל פרט אצלה מתחבר בסופו של דבר כמו בתשבץ. אף אחד לא יגיד דברים מעליבים על רולינג בפורום בו אני כותבת! חנה, בואי לסקול אותו באבנים!

האבק

New member
../images/Emo47.gif הודעה מנהלתית

נגה שלום, בתור מנהל הפורום משכין השלום הדואג לכל כותבי הפורום שלו, אשמח אם תסקלי את רועי באבנים בפורום אחר, על מנת לא ללכלך פורום זה. בתודה, הנהלת הפורום

JustRain

New member
כתבת בלי ו'

ולכן אני אקשיב :) אבל אתה באמת חשבת שאני אסקול מישהו באבנים? אני פציפיסטית אדוקה, ובכלל, נסקלתי מספיק כדי שלא אעשה זאת לאחרים.

האבק

New member
לקח לי קצת זמן להבין... ../images/Emo6.gif

נחמד נחמד... כמו "ליירה טוב"

למעלה