מידע חדש על "ספר האבק"?
מצאתי את הקטע הבא באינטרנט. אני לא יודע אם המידע אמין או לא - מה אתם אומרים?
מצאתי את הקטע הבא באינטרנט. אני לא יודע אם המידע אמין או לא - מה אתם אומרים?
I have some insider information ladies and gents. Book of Dust: takes place 4 years after the last story BUT for those of you who can't wait to get more of your favorite characters and those who enjoyed Lyra's Oxford; there is a blue book based on Lee Scoresby and Iorek Byrnison and a green book based on Will... and as many as 3 others! the first 2 will be out before Book of Dust and I can say one more thing; the Book of Dust is going to be 600 pages. But of course Philip wouldn't comment on the question "will they meet again?" just a straight faced "I'm not going to tell you" Better to wait anyway. Bless him.
לפי מה שהבנתי הולכים לצאת עוד כמה ספרים לפני ספר האבק - ספר ירוק על ויל פארי וספר כחול על לי סקורסבי ויוריק בירנסון. תזכרו שהיה כבר ספר אדום על ליירה. ו- ספר האבק עומד להיות 600 עמודים. ידענו שהספר יהיה ארוך, אבל אם הוא הויצא את הסיפורים על לי סקורסבי, יוריק בירנסון וויל משם - מה ממלא את ה-600 עמודים האלה?? המממ מעניין... אה ד"א - אותו אדם שכתב את הפסקה למעלה כתב לפני שהוא כרגע חזר מביתו של פולמן עם ספרים חתומים.