מידע חדש על "ספר האבק"?

האבק

New member
בלתאמוס הבא / ברוך הבא.

אם את עדיין לא מבינה אחרי הכותרת הזו את מושעית מהפורום

yael ziv

New member
600 עמודים? ../images/Emo2.gif

נראה לי שאת זה אני אקרא באנגלית. יקח הרבה זמן לתרגם אותו..

וואו!

אז זה לא יהיה רק ספר אחד, אלא כמה! איזה כיף
אני בטוחה שלפולמן יש במה למלא את 600 העמודים הללו. ואני מאד מאד מקווה שזה יהיה מוצלח. אבל בעצם, זה פולמן, למה שזה לא יהיה מוצלח?

האבק

New member
בהחלט! ../images/Emo140.gif

I have some insider information ladies and gents. Book of Dust: takes place 4 years after the last story BUT for those of you who can't wait to get more of your favorite characters and those who enjoyed Lyra's Oxford; there is a blue book based on Lee Scoresby and Iorek Byrnison and a green book based on Will... and as many as 3 others! the first 2 will be out before Book of Dust and I can say one more thing; the Book of Dust is going to be 600 pages. But of course Philip wouldn't comment on the question "will they meet again?" just a straight faced "I'm not going to tell you" Better to wait anyway. Bless him.​
"יש לי קצת מידע פנימי גבירותיי ורבותיי. ספר האבק יתרחש כ-4 שנים לאחר הסיפור האחרון *אבל* לאלה מכם שלא יכולים לחכות עד שיקבלו עוד קצת מהדמויות האהובות עליהם ואלה שנהנו מאוקספורד של ליירה; יהיה ספר כחול המבוסס על לי סקרוסבי ויוריק בירנסון, וספר ירוק מבוסס על ויל... ועוד כשלושה ספרים נוספים! השניים הראשונים יצאו לאור לפני ספר האבק ואני יכול להגיד דבר נוסף; ספר האבק הולך להיות באורך 600 עמודים. וכמובן פולמן מגיב על השאלה "האם הם (ויל וליירה) יפגשו בשנית?" אלא פשוט מישר פנים ואומר "אני לא הולך לספר לך". עדיף לחכות בכל מקרה. שיבורך!"

למעלה