מידע על הפרדת חיסונים

אתה יכול להפסיק להתחכם?

מדגם מייצג - פנה לייעוץ אצל סטטיסטיקאי שיסביר לך.

תקופה משמעותית - יותר מ 90 ימים, למשל?

אולי במקום להתפתל פשוט תביא את מחקרי הבטיחות הטובים ביותר שיש ונראה עד כמה הסטנדרד המדעי בא לידי ביטוי שם?

zlp

New member
אני רוצה לקבוע את הקריטריונים מראש

ברחל בתך הקטנה.

כבר ראינו בפורום הזה כיצד משתמשת יוצאת בהצהרות ומשנה את התנאים כשהיא מבינה שההצהרות לא היו נכונות.

אגב, לגבי סטטיסטיקה, כדאי להעיף מבט בקישור המצורף. אולי לא אני הוא זה שצריך סטטיסטיקאי...

אתה צריך גם סטטיסטיקאי וגם מצפון

המניפולציות שלך בהוצאת דברים מהקשרם וזריקת חצאי אמירות רק כדי ליצור אוירה של דה-לגיטימציה (כדרכם של סוכני חיסונים) אינה יודעת גבולות.

הפניה שלי למקבץ סיפורים אישיים של נפגעי חיסונים - ללא שום קשר למחקר מדעי מסוג כלשהו - הופכת אצלך ל "עדות" על חוסר הבנתי סטטיסטיקה...

ממש כמו התגובה הקודמת שלך על הפניותי לכאורה לרופאים אלטרנטיביים - ללא שום התייחסות לעובדה שמדובר קודם כל ברופאים!

בד"כ אני נמנע מלקיים דיון עם אנשים הפועלים בחוסר יושרה כזו, כפי שאני נוהג בד"כ איתך, ונראה לי שמצב הרוח הנוח שהיה לי אתמול הולך ומתפוגג...

zlp

New member
אתה צריך בדחיפות חוש הומור וענווה

אני חושב שכל אדם מיושב בדעתו שראה את השרשור היה מבין שאני מהתל בך.

ככה זה, סגמון: אם כותבים שטויות באינטרנט ימצא מי שיצחק עליהן.

זה ברור שבעתיים כשאני מקשר למקור ולא מוציא דברים מהקשרם...
עכשיו לך תביא את הקריטריונים שהבטחת. קדימה.

grishab

New member
איזה אידיוט

אני, שלקחתי אותך ברצינות...

אתה סה"כ ליצן ... טרול פורומים נפוץ.

פולספגן

New member
חיכיתי לראות מתי ייפול לך האסימון

zlp

New member
אני עדיין ממתין, סגמון

אם אתה יודע כל כך טוב למצוא פגמים במחקרים של אחרים, הדעת נותנת שתדע גם איך צריך להראות מחקר טוב.

אתה מטיף על מאניפולציות וחצאי אמיתות?

כפי שכבר הראו אני ואחרים כאן בפורום, אתה מלקט את מקורות המידע ואת הפרסומים שאתה מביא בצורה שנוחה לך, אתה מתרגם אותם בצורה חלקית ומציג אותם באופן שנוח לך... אני לא מתכוון לפתוח את הדיון הישן-נושן מחדש אבל להאשים אחרים במה שאתה עושה בעצמך? זה לעג לרש, סטנדרטים כפולים... על היושרה שלך כבר כתבתי כאן בעבר יותר מפעם אחת (מי שרוצה לפשפש בארכיון הפורום ימצא). בקיצור, טול קורה מבין עייניך.

grishab

New member
גם אותך אסור לקחת ברצינות

"כפי שכבר הראו אני ואחרים כאן בפורום" .... חחחחחחח

אתה המשלים של הטרול ליצן הקודם.

zlp

New member
אדרבה, אתה מוזמן להביא ביסוס שכזה

אין היגיון מדעי משום שהעולם מלא באנטיגנים והילד נחשף לאנטיגנים חדשים רבים מדי יום.

אז לפני שאתה קורא לדברי "שטויות" אתה מוזמן להביא ראיות פוזיטיביות. אין לי אפשרות להוכיח דבר שלא קיים...

grishab

New member
שאני אביא סימוכין לטענות שלך ? הזוי

כמה קל לזרוק שטויות ואחר כך לדרוש מכל האחרים להביא את הסימוכין ... שמתי לב שזו שיטה שאהובה עליך.

ודרך אגב אני לא ביקשתי שתוכיח שום דבר, רק שתראה על מה אתה מסתמך או איפה קראת או ראית מה שאתה טוען ...

zlp

New member
נראה לי שאתה מתבלבל לחלוטין

השואל ביקש מידע על הפרדת חיסונים. כתבתי שאין להפרדת חיסונים ביסוס מדעי הולם.

אתה הוא שטענת שמדובר בשטויות, כלומר, הטענה שלך היא שיש להפרדת חיסונים ביסוס מדעי מוצק.

אם כך, עליך להביא אותו.

grishab

New member
אני מבין טוב מאד מה כתבתי

ביקשו מידע על הפרדת חיסונים, זרקת חצי משפט. אני מניח שלא ניחשת את התשובה שלך אקראית מהאויר, אז איפה קראת על הנושא הזה, ?

ואני לא טענתי שום טענה, ביקשתי שתביא סימוכין או את מקור הידע שלך עליו אתה מסתמך בתשובה שלך.

בוא גלה לנו מאיפה אתה יודע את מה שאתה כותב על הפרדת חיסונים.

גם אין לשילוב חיסונים מידע מדעי הולם

אז מה? זה לא מפריע לך לקדם את החיסונים - ללא ביסוס מדעי הולם לבטיחותם. זו מנטרה רגילה אצל סוכני החיסונים.

zlp

New member
כי ה"מדע" בבסיס השלילה לא תקף

אם כל חיסון בנפרד הוא בטוח ואם לא צפינו בתופעות לוואי משמעותיות כתוצאה מהשילוב, אין צורך במחקרים ארוכים ויקרים על שילוב כזה.

ביסוס לאחר ניסוי על מיליוני תינוקות לא תקף

1. לא כל חיסון בנפרד בטוח - תראה לנו את המחקרים שמראים זאת.

2. מי שמתעניין בתופעות הלוואי המשמעותיות - צופה בהם. מי שמתעלם - לא צופה בהם.

3. אתה אולי לא צריך מחקרים יקרים וארוכים כדי להגן על מיליוני ילדים - אני כן צריך.

zlp

New member
בוודאי שכן. העובדה שאתה החלטת שהוא לא תקף

היא משעשעת מאוד, אבל אין לה דבר וחצי דבר עם מדע.

1. כל חיסון קיבל אישור FDA. העובדה שאתה בטוח שה FDA הם חבורה של חובבנים (בניגוד ל"אנשי מקצוע" עליהם אתה נסמך) מלמדת בעיקר על השקפת עולם קונספירטיבית.

אף על פי כן, באיזה חיסון תרצה להתחיל?

2. משרדי הבריאות בכל העולם מתעניינים בתופעות הלוואי.
מי שהעובדות לא מעניינות אותו או שלא יודע לנתח את הנתונים פשוט עושה "העתק-הדבק" ממאגר פתוח לציבור וחושב שהוא חכם גדול.

3. כפי שהסברתי, אמירה כזו דמגוגית.

FDA לא שוה מחקר מדעי!

אתה עונה לי על בקשה למחקר מדעי ב "כל חיסון קיבל אישור FDA".
סבבה. על סמך אילו מחקרים מדעיים הוא קיבל את האישור הזה? היכן המחקרים הללו?

תתחיל ב MMR, ותעבור ל HPV.

למעלה